• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silip engellesem mi

Keske dindar haci hoca falan demeseydiniz konu farkli yerlere cekilir saldiriya maruz kalirsiniz konunuz kapanir bisuru de banlanma olur gibime geliyoo ya hayirlisi.

Icimden bi ses arkadasinizin sizin eve gelmek ve sizle vakit gecirmek gibi hain planlari oldugnu soyluyor.
 
Nede silip engelliyorsun? Evime gelmeni istemiyorum, çevreden sevgilim olduğun düşünülebilir de. Eğer hastaneden almak istemiyorsan başka bir yol bulman gerekecek sanırım de geç. Sinirlenecek bir konu değil.
 
Birde engellemiş beni :)

Şimdi yazışmalarından çocuğun senden hoşlandığı sonucunu çıkardım, ama konuşmayı yürütmen başarısız olmuş. İlişki istemediğini daha düzgün ifade edebilirdin. Neyse artık engellediyse engelledi. Anladığım kadarıyla pek umrunda da değil :)
 
Selam verdin borçlu çıktın sonucu arkadaşınıza bırakın onada aaa unuttum orda arkadaslara sor sana verirler malesef gidip ordan alcan de
 
Şimdi yazışmalarından çocuğun senden hoşlandığı sonucunu çıkardım, ama konuşmayı yürütmen başarısız olmuş. İlişki istemediğini daha düzgün ifade edebilirdin. Neyse artık engellediyse engelledi. Anladığım kadarıyla pek umrunda da değil :)
İsabet olmuş umrunda olmamam
 
Tahlil sonucunu netten alamıyor mu? Mail atın çok çok. Tahlil sonucu için bu kadar kafa yorulur mu?
 
Amacı ne olacak daha rahat konuşup vakit geçirmek istiyor. Belki de hoşlanıyor bekarsa, sende hemen nerelere çekiyorsun
 
Gelip alsın evden
ev arkadaşım müsait değil deyip kapıdan verebilirsin.
 
Back
X