- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.121
Kızlar perşembe günü tefriciyeye başlamayı düşünüyoruz...perşembe başlanılacak ertesi hafta perşembeye bitirmeyi planladık...katılmak isteyenler buradan veya özelden ulaşabilirler...bilginiz olsun...
ne kadar okuyabiliceğinizi bildirirseniz liste hazırlansın perşembe gününe kadar...
ben varım bebeğimm ekleyebilirsinizz benide...
selam kızlarr napıyosunuz nasılsınızz...
nasıl olalım canım ya işte bildiğin gibi takılıyoruz...sayı verebilecek misin tablo düzenliyelim ona göre kim ne kadar okuyacak bilsin..
300 kesin şekerimde okuyabilirsem fazladan alırım olurmu?? şimdi sayı önemli bundanyetiştiremessem falan...
iyi sayılır canım bu aralar pek keyfim yok.. sen napıyosun bebişin falan napıyooo
nolsun canım ya bebişte iyidir napsın..bol bol midemi bulandırıyor başka da birşey yaptığı yok işte...bugün usludur ama teyzesi akıllı durdu bulandırmadı midemi...
Kızlar perşembe günü tefriciyeye başlamayı düşünüyoruz...perşembe başlanılacak ertesi hafta perşembeye bitirmeyi planladık...katılmak isteyenler buradan veya özelden ulaşabilirler...bilginiz olsun...
ne kadar okuyabiliceğinizi bildirirseniz liste hazırlansın perşembe gününe kadar...
yaaa ben anlamadım orkideye başlarız diyoduk :26:
yerim ben pıtırcığııı erkek olacak gibi hissediyorum annesi... genelde pek yanılmam ama hadi hayırlısııı müjdemi isterim haaaa erkekse..
uslu dursun tabisiiii annesi gitgide akıllanırrr :)
rümeysa ayrı başlatalım deyince canım bende başlattım..biz kendi aramızda orkideye okuruz..bu da genel olarak açılan bir tefriciye..yaaa ben anlamadım orkideye başlarız diyoduk :26:
topluca derken..isteyen istediği kadar tefriciye alıp başlayacak canım eksik kalırsa bir şekilde tamamlarız...inşallah fazla bir eksik kalmaz...ne kadar çok kişi okursa o kadar çok kabul olur..toplucaamıııı okuncak bebişimmm
canım onlar perşembe günü başlaycaklar biz yarın başlıcaz
erkek mi bende kız hissediyom ya hadi bakalım...müjdeyi veririm canım yeter ki canın sağolsun...akılldır benim balam..yerim onun ben totosunu...
rümeysa ayrı başlatalım deyince canım bende başlattım..biz kendi aramızda orkideye okuruz..bu da genel olarak açılan bir tefriciye..
rümeysa ayrı başlatalım deyince canım bende başlattım..biz kendi aramızda orkideye okuruz..bu da genel olarak açılan bir tefriciye..
ben de devreler yandı... iki saat yürüyüş yaptık yorulan beynim oldu tamam anladım. özet geçeyim, şimdi orki yarın kesin başlarsa biz ona başlayacaz, serap perşembe günü silkeleten hatunlarla başlayacak ayy anladım galiba... rumiş bu iş beni komplekse soktu, kafam çalışıyo mu emin olamadım
topluca derken..isteyen istediği kadar tefriciye alıp başlayacak canım eksik kalırsa bir şekilde tamamlarız...inşallah fazla bir eksik kalmaz...ne kadar çok kişi okursa o kadar çok kabul olur..
hadi bakalım canı sağolsun sağlıklı bir şekilde al kucağına gerisi mühim değil şekerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?