silkelet sonra hamiş kal....

Kızlar perşembe günü tefriciyeye başlamayı düşünüyoruz...perşembe başlanılacak ertesi hafta perşembeye bitirmeyi planladık...katılmak isteyenler buradan veya özelden ulaşabilirler...bilginiz olsun...
ne kadar okuyabiliceğinizi bildirirseniz liste hazırlansın perşembe gününe kadar...

ben varım bebeğimm ekleyebilirsinizz benide...

selam kızlarr napıyosunuz nasılsınızz...

nasıl olalım canım ya işte bildiğin gibi takılıyoruz...sayı verebilecek misin tablo düzenliyelim ona göre kim ne kadar okuyacak bilsin..

300 kesin şekerimde okuyabilirsem fazladan alırım olurmu?? şimdi sayı önemli bundanyetiştiremessem falan...

iyi sayılır canım bu aralar pek keyfim yok.. sen napıyosun bebişin falan napıyooo

300 kesin şekerimde okuyabilirsem fazladan alırım olurmu?? şimdi sayı önemli bundanyetiştiremessem falan...

iyi sayılır canım bu aralar pek keyfim yok.. sen napıyosun bebişin falan napıyooo

nolsun canım ya bebişte iyidir napsın..bol bol midemi bulandırıyor başka da birşey yaptığı yok işte...bugün usludur ama teyzesi akıllı durdu bulandırmadı midemi...

nolsun canım ya bebişte iyidir napsın..bol bol midemi bulandırıyor başka da birşey yaptığı yok işte...bugün usludur ama teyzesi akıllı durdu bulandırmadı midemi...

yerim ben pıtırcığııı erkek olacak gibi hissediyorum annesi... genelde pek yanılmam ama hadi hayırlısııı müjdemi isterim haaaa erkekse..

uslu dursun tabisiiii annesi gitgide akıllanırrr :)

yaaa ben anlamadım orkideye başlarız diyoduk :26:

Kızlar tefriciyeye başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]DUA MİKTARI[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06 [/TD]
[TD]300[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yerim ben pıtırcığııı erkek olacak gibi hissediyorum annesi... genelde pek yanılmam ama hadi hayırlısııı müjdemi isterim haaaa erkekse..

uslu dursun tabisiiii annesi gitgide akıllanırrr :)

erkek mi bende kız hissediyom ya hadi bakalım...müjdeyi veririm canım yeter ki canın sağolsun...akılldır benim balam..yerim onun ben totosunu...

canım onlar perşembe günü başlaycaklar biz yarın başlıcaz

ben de devreler yandı... iki saat yürüyüş yaptık yorulan beynim oldu tamam anladım. özet geçeyim, şimdi orki yarın kesin başlarsa biz ona başlayacaz, serap perşembe günü silkeleten hatunlarla başlayacak ayy anladım galiba... rumiş bu iş beni komplekse soktu, kafam çalışıyo mu emin olamadım

isteyen herkes katılabilir canım..sorun yok....sen bundan sonra yürüyüşe falan çıkma bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…