- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.101
iyidir yavru senden naberrr...seraaapppnaber yavruuuuu
:26::26::26::26: bilemedim canım yaaa:26: arada bacak hareketleri yap dolaşımı hızlandır belki hafifler... aklına kötü şeyler getirme tatlımkızlarrr dizlerim ağrıyor sanki romatizma olmuş gibi sizce bu normal mi?
:26::26::26::26: bilemedim canım yaaa:26: arada bacak hareketleri yap dolaşımı hızlandır belki hafifler... aklına kötü şeyler getirme tatlım
iyidir yavru senden naberrr...
ben napsam sıkılıyorum değişik bişiler arıyom ama aklıma yemek yemek dışında bişi gelmiyohayırdır coştun yine 6 grama mı hala gülüyürsun
yafff ne bilem sanki romatizma oldum hııı..bu bebek benim bütün dengemi alt üst etti teyzesi..
teyzesi yesin totosunu hatta totolarınıhamişsin panik yapma bazen vücudumuzu kullanma klavuzuna göre kullanmayınca böyle ufak aksaklıklar oluyo. dikkat et kendine
karnım ağrıdı gülmekten..sen napıyon barıştın mı kız eşinle...
kullanma kılavuzunu göre kullanmak heee
aybirşey yapmadım bugün kız sadece mutfağı toparladım...
birde yemk yaptım kocişime..
dik nalları yukarııı rahatlatır azcık.... geçmezse doktoruna bi danış...
utandığına göre bak bak bak silkelettirdin mi kendini
öyle deme kız, çağırma durduk yere.... git koca bi tabak meyve salatası hazırla (t)kız hasta olacam herhalde..üşüme geliiyor sıcak su torbasını aldımdizlerimin arasına koydum..
bi sefer salladı ama biz koptuk, sonra eşim sinirlendi birdenbire yok ben yapmam saçmalama dedi, bi daha teklif edemedim.
öyle deme kız, çağırma durduk yere.... git koca bi tabak meyve salatası hazırla (t)
kız bir kilodan fazla ayva yedim bugün...
hatları karıştırdım...sorma bnde dün kendime gülmekten bi hal oldum..
sus kız karnıma ağrılar girdi...kız sana yazdım...
hatları karıştırdım...sorma bnde dün kendime gülmekten bi hal oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?