- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.141
duasını toplucamı yapcaksın bebeğim onu soruyorum kim dualayacak ...
kız erkek farketmez benim için...oyyyy düşüncesi bile güzel canım senin batta yaklaşıyo dınım dınım...
canımmm yaaa bak izlemediysen izlee
Yaşama Yolculuk - Anne Karnında Yaşam Öyküsü 2.bölüm - YouTube
kuzum hasta olacakmışım gibi bir his var hafiftan kasıklarımda ağrıyorr... çok böyle hamilelik belirtisi yok..
isteyen herkes katılabilir canım..sorun yok....sen bundan sonra yürüyüşe falan çıkma bence...
sana da sana daserroooöz güvenimi dibe vurdurma...... tamda şimdi gidip biraz çalışayım diyordum
yürüyüş de yaparım bebek dekariyer de
cemre sen alcan mı kız tefriciye...
sana da sana da
özgüvenin dibe vurmazz şikerim hayırdır ne çalışması bu
kpss kız sen ne sandıydın dee bakim
alcam tatlım ama orkininki erken bitmezse çok okuyamam. inşallah orkinin perşembe biter. biter bitmez sana sayı yazsam olur mu?
Bende almak istiyorum banada 300 yazin ama ben bitiedikten sonra acik kalirsa yine alirimKızlar perşembe günü tefriciyeye başlamayı düşünüyoruz...perşembe başlanılacak ertesi hafta perşembeye bitirmeyi planladık...katılmak isteyenler buradan veya özelden ulaşabilirler...bilginiz olsun...
ne kadar okuyabiliceğinizi bildirirseniz liste hazırlansın perşembe gününe kadar...
kız sen kpsszede misin..anacım Allah yardımcın olsun yazarsın bana olur mu?
Bende almak istiyorum banada 300 yazin ama ben bitiedikten sonra acik kalirsa yine alirim
evet puufffffyazarım tatlım yarına aslında belli olur
Kızlar tefriciyeye başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?