- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.081
anladım canım. tabi insanın başından bir kez üzüntülü birşey geçince insan daha da tedbirli olmak istiyor.
silkeletenler kulübü üyeleri huuu nerelerdesinizzzz ???
ben burdayım da diğerleri silkeletiyor herhalde haftasonu olunca...
gitmeyecem canım ya kendi doktorumu bekleyecem..kime dediysem gidip kafanı karıştırma dediler ve fazla ultrasyona girmemeye çalış dediler...olabilir canımmm. hazır hafta sonu iken bu fırsatı değerlendirelim dediler heralde
canım sen bu hafta bi daha doktora gitcektin. ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ??? ona göre merakla bekleyelim.
gitmeyecem canım ya kendi doktorumu bekleyecem..kime dediysem gidip kafanı karıştırma dediler ve fazla ultrasyona girmemeye çalış dediler...
hımm anladım canım. evet dediğin gibi fazla ultrason iyi değil ama çalıştığım hastanedeki bayan ultrason doktoru hergün bakıyordu bebeğine. öğle arası oldu mu ayy bugün napıyor çok merak ettim diyorduartık resmen bebeği ezberlemişti yani daha doğmadan. ama sağ salim turp gibi doğdu maşallah. şimdi canavar gibi koşup duruyo. ama tabi herşeyin fazlası zarar diyenlerdenim.
ya canım şimdi farklı birşey söyler bu seferde kendi kendimi yer bitiririm...evveliyatımı bilen kendi doktorum..kafa karıştırmaya gerek yok...birde olumsuz herhangi birşey söylemedi doktorum..olumsuz birşey olsa giderdim bir başka doktora da ama herşey normal dedi..
eee o zaman bencede gitme canım hiç gerek yok. hep aynı doktoruna git madem eskiden beri aynı doktora gidiyorsan şimdi başka doktora gitmene hiç gerek yokmuş dediğin gibi.
hep aynı doktoruma gittim canım artık ismen tanıyor...çarşamba günü gittiğimde ne yaptın tayin işini geldin mi eşinin yanına diyor şok oldum kadın hatırladı tayin beklediğimi...eee bu da beni mutlu ediyor ilgili...
tabi canım bu çok önemli. benim doktorumda aynen öyle. ben söylemeden hemen hatırlıyor herşeyi. beni de çok şaşırtıyor.
kürtajdan sonra değiştirmeyi bile düşündüm ama sonra baktım ona güvendiğim kadar başka bir doktora güvenebiliecek miyim ...sonra vazgeçtim tabi...
aynen canım kürtaj dediğinde aldı karşısına o kadar dil döktü ki...memnunsan hiç değiştirme canım. bende doktorumdan çok memnunum. işini o kadar severek yapıyor ki. bunu her şekilde yansıtıyor. kardeşimde aynı doktora gidiyor fakat kardeşim çalıştığı yerden her ay zor izin alıyor doktora gidebilmek için.hiç görevi olmadığı halde kardeşimin müdürünü tanıdığı için husisi müdürle görüştü hastamın her ay bana kontrole gelmesi gerekiyor dedi ve onun sayesinde kardeşim her ay rahatça izin alabiliyor. inan ki aynı psikolog gibi dinliyor ve çözüm üretiyor. ve doğumdan sonrada kontrollere çağırıyor ayrıca o doğum kilolarının gitmesi için beslenme listeleri veriyor . hem psikolog hem kadın doğumcu hem diyetisyen sanki.
​maşallah ona yesin onu teyzesi....kglık oldugu günleride görecez inşallah..nebiye 6 gr olmuş bebekinnn
nebiye 6 gr olmuş bebekinnn
ayy hiç güleceğim yoktu​maşallah ona yesin onu teyzesi....kglık oldugu günleride görecez inşallah..
ayy hiç güleceğim yoktubn sennki 6 gr oldu sandm yorumumu yazdım sonrada bi bakim bnmki kac gr oldu dedim birde baktımki o bnm minnakımmış...neyse sennkininde gr lık kg lık olması yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?