silkelet sonra hamiş kal....

serappppppp siz niye vazgectiniz tefriciyeden bişeyler yazmıştın ama azcık müsaitsen bi yazarmsn nedeniinni

Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

serappppppp siz niye vazgectiniz tefriciyeden bişeyler yazmıştın ama azcık müsaitsen bi yazarmsn nedeniinni

canım yasemnn söyledi bende nette araştırdım gerçekten de öyleymiş... bu dua çok sıklıkla okunmaması gerekiyormuş hatta bazı kaynaklarda yılda birkez okunur yazıyor...yasemnn de görümceleri ters tepki edebiliyormuş deyince tüncinaya geçelim dedik..bu duayı araştırdım netten geri çevrilmeyen dört duadan birisi diye okudum her yerde...bu kez de bunu okuyalım dedik..bunda adette önemli değil...ne kadar çok kişi o kadar çok kabul olur diye düşündük...

tamam canım eklerim perşembe günü başlayalım dedik...batın gelmez inşallah

inşaallah canım yaa.ama batım yaklaştıkça heyecanlanamıyorum.
dün bi arkadaş burda video paylaşmış bebeğin oluşumuyla ilgili.onu izleyince ne kadar zormuş bu iş dedim.:44: umudumu kestim
eşimde tutturmuş muhabbet kuşu alalım diye.bende biraz gayret ette çocuk yap ne kuşu dedim
inş hamile kalırımda bizimkini kuş sevdasından kurtulurum..

anladım canım ozman bende duayı değişteriym meryem suresi okuyayım yada başka bi dua daha vardı onu bilğileriniz icin sağolun kızlar

anam bayılırım kuşlara.

kızlaaaar size birşey soracağım. meryem suresini annem benim için okuyacak. fakat sorularım şunlar!
benim yerime annem okusa oluyor mu?
okurken sadece niyet edip mi okuyacak?
yoksa benim üstüme mi okuyacak?
her gün 1 tane okuyup 41 günde mi tamamlanacak?
kimisi 41 tane hurmaya okutuyormuş sonra o hurmaları eşiyle yiyormuşsun. öyle mi olcak??
serap cım sen meryem suresini okumuştun yada okutmuştun galiba nasıl yaptınız???
okuyan yada okutan arkadaşlardan mümkünse ayrıntılı cevap rica ediyorum. şimdiden çooook sağolunn.

iyi demişsin canım benim...

canım benim annem okudu 41 gün boyunca 1 defa okuyacak...ama bir yerde de okudum kız çocuğu olsun istiyorsan meryem suresi erkek çocuk istiyorsan ibrahim suresi varmış o okunacakmış...birde kulaktan duyduğum bilgi ile 41 gün boyunca ibrahim suresi bir elmaya okunup sonra yarısını eşin yarısını sen yediğin zaman oğlun olurmuş...ne kadar doğru bilemem ama ben meryem suresini okuttum anneme niyetle dedi bnede niyetledim sonra annem başladı işte okumaya..

canımmm bende 100 tane alayım şimdilik. salatı tefriciye yi biliyorum da salatı münciye bilmiyorum ondan baştan 100 tane alayım. hemen bitirirsem alırım gene ok ???

canım çok sağol yaa cevabın için. son bir iki sorum daha olcak her okuyuşta hergün yani niyet etcek mi ? yoksa ilk başta bir kez mi niyet ediliyor? birde 38.ci gün sanırım bi namazı varmış öyle mi yapmıştınız? gene çok sordum yaaa kusura bakma.41 gün meryem suresini okuyalım da sonra ibrahim suresini de okuruz artık. kız erkek hiç fark etmez yeter ki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun da.

canım allah biliyor zaten kalbinizdeki niyeti bence şöyle yapsın annen okuyacaksa...

2rekat şükür namazı eda etsin arkasına dua etsin niyetini söledikten sonra okumaya başlasın daha iyi olur diye düşünüyorum... 41 gğn boyunca gğnde 1 defa okuyacak.. bişiyin üstüne okumasına gerek yok.. önemli olan niyet zaten...

anladım canım çok sağol. bende niyet edip okunacaktır üsme okumaya gerek yoktur demiştim anneme de . gene de emin olmak açısından sordum. çok teşekkürler.

anladım canım çok sağol. bende niyet edip okunacaktır üsme okumaya gerek yoktur demiştim anneme de . gene de emin olmak açısından sordum. çok teşekkürler.

rica ederim canım nedemek... [video=youtube;5kmgQ486SZA]http://www.youtube.com/watch?v=5kmgQ486SZA[/video]

yavruşların zorlu yolculupunu izleyin kızzzz

canımmm bende 100 tane alayım şimdilik. salatı tefriciye yi biliyorum da salatı münciye bilmiyorum ondan baştan 100 tane alayım. hemen bitirirsem alırım gene ok ???
tamam canım eklerim..

sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar kız erkek farketmez canım...önceden erkek çok isterdim bir kaybım olunca kucağımda olsun cinsiyeti farketmez benim için şimdi...ilk başta niyetle canım istigfar etsin 2 rekat namaz kıl veya kim okuyacaksa kılsın...sonra annen okuyacaktı niyetlesin ve başlasın...

rica ederim canım nedemek... [video=youtube;5kmgQ486SZA]http://www.youtube.com/watch?v=5kmgQ486SZA[/video]

yavruşların zorlu yolculupunu izleyin kızzzz
vay be ne zorlu yollardan geçiyormuş bizim spermcanlar...

Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum [/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tamam canım çok sağol. verdiğin bilgiler için. doğru diyosun önemli olan sağlıklı hayırlı bir evlat olması.

selam

bana yardımcı olurmusunuz

sat 23 ocak
bat 23 şubat

hiç gecikmez adetim

bugün 25 şubat adet olmadım

öğlen idrar testi yaptım silik çizgi gördüm

saat 17:00 de kan verdim

saat 19:30 da sonucu aldım

sonuç 0.06 hamilelik dışı yazıyor sonuç formunda

kafam karıştı

idrarda pozitif çıkan kanda negatif çıkarmı
bu değer yükselirmi

bana yardımcı olun ne olur

serapcım listede kendi ismimi görünce karne almış öğrenci gibi hissettim kendimi . herkesin 200 - 300 olunca zayıf almış öğrenci gibi oldum bi an. perşembe günü çabucak okuyup sayıyı yükselteyim bari .

arkadaşım merhaba. bende bir kez 5 haftalık süren bir gebelik geçirdim fakat benim idrarda çıkmayıp kanda çıkmıştı. yani idrar testinin yanılma payı olabilir ama kan testinin yanılma payı olcağını hiç görmedim daha . hamilelik varsa önce bu kana geçer aradan 1-2 hafta geçince idrara geçer. yani bi hamilelik varsa kanda olurdu idrardan önce. hakkında hayırlısı olsun.istersen bir idrar testi daha yap derim kafanı rahatlatmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…