- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.221
ya tedavıye ara verıyoruz bu ay gecen aydan catlamamıs 10 mmlık bı yumurtam varmıs ılac versemde bı ıse yaramaz bu ay spontan dene bakalım belkı olur dedı.adetın gelınce tekrar goruselım dedı.yaa ama bu 3. aydada olmazkı.ben bu aydan cok umutluydum yaaa
üzülme canım ya gecen ay benımde catlamamış d.k hapı verdı tedevıyede ara vrdı bu ay erımış tedavıye devam edıyoruz üzme kendını bu kadar
yaa ama bu kadarda olmazkı ılk ay hamıle kaldım dusuk yaptım ıkıncı ay elım bos kaldı gordum kırmızı kartı ucuncu aydada bos gecıcez yaa daha tedavının basındada olmazkıbana dogum kontrol hapı vermedı kıst degılmıs sadece yumurta buyumemıs oyuzden normal yolla dene dedı
ya tedavıye ara verıyoruz bu ay gecen aydan catlamamıs 10 mmlık bı yumurtam varmıs ılac versemde bı ıse yaramaz bu ay spontan dene bakalım belkı olur dedı.adetın gelınce tekrar goruselım dedı.yaa ama bu 3. aydada olmazkı.ben bu aydan cok umutluydum yaaa
Kimsecikler yok mu?
slm cnm nasılsın bulantılar nasıl gidio inş iyisindir ha bak bu arada geçen knştuğumuz ayva mevzusu vardı ya haziran anneleri bölümünde ultrason resimlerine benm oğlanın fotolarını ekledim bak bakim ayva bana yaramış mıoğluşum güzel mi bi gör teyzesi
kızlarrrrr sılkeletırken kasıklarınız agrıdımı ya
ağrıyor canım ağrıyor...
benım iki gun silkeletırken cok agrıdıda ondan sordum ya normal mı dıe
selam kızlar 10 gün kadar yoktum sitede, silkeletip yeni gebe kalan oldumu?
nasılsınız?
yumurtaların çatlarken daha çok ağırır benim öyleydi...
şu anlık birgül var son hamiş olarak
galıba catladı canım sılkelerken agrı cok fazlaydı zaten catlatma ignesı olmuştum
galıba catladı canım sılkelerken agrı cok fazlaydı zaten catlatma ignesı olmuştum
inşallah istediğin zamanda verir rabbim sana.da...ohh ohh ne güzel hamişleri duyunca seviniyorum darısı başımıza inş. hepimizin
benimde nisan-mayıs-haziran gibi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ondan olabilir canım..çatlatma iğnesi de vurulduysan hadi şansın kuvvetli bu ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?