silkelet sonra hamiş kal....

üzülme canım ya gecen ay benımde catlamamış d.k hapı verdı tedevıyede ara vrdı bu ay erımış tedavıye devam edıyoruz üzme kendını bu kadar

üzülme canım ya gecen ay benımde catlamamış d.k hapı verdı tedevıyede ara vrdı bu ay erımış tedavıye devam edıyoruz üzme kendını bu kadar

yaa ama bu kadarda olmazkı ılk ay hamıle kaldım dusuk yaptım ıkıncı ay elım bos kaldı gordum kırmızı kartı ucuncu aydada bos gecıcez yaa daha tedavının basındada olmazkıbana dogum kontrol hapı vermedı kıst degılmıs sadece yumurta buyumemıs oyuzden normal yolla dene dedı

benımkı catlamamış o yuzden vermıştı bende cok uzulmuştum ama sonra hayrlısı buymuş deyıp kendımı avuttum boşuna kendını yıpratma

üzülmek yok...fururum seni yoksa...bekleyelim canım ...belki ummadığın anda gelir bebeğin...

Kimsecikler yok mu?

slm cnm nasılsın bulantılar nasıl gidio inş iyisindir ha bak bu arada geçen knştuğumuz ayva mevzusu vardı ya haziran anneleri bölümünde ultrason resimlerine benm oğlanın fotolarını ekledim bak bakim ayva bana yaramış mı oğluşum güzel mi bi gör teyzesi

ayyy heyecanlandım şimdi yavrum geliyom hemen...

Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…