silkelet sonra hamiş kal....

bazı testlerde oluyor canım o yüzden her idrar testini yapmam ben..novada şapa oturdum çünkü iki kere...

tamam canım çok sağol. verdiğin bilgiler için. doğru diyosun önemli olan sağlıklı hayırlı bir evlat olması.
öenmli değil canım...bildiğimi anlattım..

tamam canım sen oku bakalım bende inşallah 500ü bitirebilirim..tefriciyeye göre yazdım inşallah bitiririm..

slm canım daha önce benımde idrar testım hafıf sılıık çift cızgı cıkmıştı kan testı yaptırdım negatıf cıktı bı kac gun sonra regl oldum

selam arkadaşım. bende silkeletiyorum bu ay fakat kasık ağrısı olmuyor.
bir tek silkelenirken gülerken hafif karnıma ağrı giriyor o kadar.
senin koca epey şiddetli silkeledi herhalde

ben çatlatma iğnesı oldum canım belkı o yuzden agrım olmuştur bılmıyorum kocaya tamam yeter artık demesem sabaha kadar sılkeleyecek valla

ben çatlatma iğnesı oldum canım belkı o yuzden agrım olmuştur bılmıyorum kocaya tamam yeter artık demesem sabaha kadar sılkeleyecek valla

canım evet çatlatma iğnesi kasık ağrısı yapıyormuş. benim arkadaşımda geçen ay çatlatma iğnesi yaptırdı onunda hep kasıkları ağrımış. ayy sorma ya silkeleme işini benim koca da epey abartıyo.
ayaklarımdan tutup bi kaldırıyo havaya bi kafam kalıyo yastıkta gülmekten kırılıyoruz.

aynen canım ya benımde öle ama ınsallah tutar ya artık çokta umudum kalmadı ama hayırlısı artık 3 tane yumoşum vardı inşallah catlamış vede tutmuştur ya

Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ne dedı canım doktorun:26:

ya tedavıye ara verıyoruz bu ay gecen aydan catlamamıs 10 mmlık bı yumurtam varmıs ılac versemde bı ıse yaramaz bu ay spontan dene bakalım belkı olur dedı.adetın gelınce tekrar goruselım dedı.yaa ama bu 3. aydada olmazkı.ben bu aydan cok umutluydum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…