silkelet sonra hamiş kal....

inşallah istediğin zamanda verir rabbim sana.da...

inşallah canım hayırlısıyla, dün yumurtladım sanırım çamaşırımda akıntım vardı çok sevindim buna göre batım 11-15 mart arası olmalı en geç, sonrasındada allah izin verirse bir sonraki yumurtlamam 25 mart falan olur inş.

sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor

serapcım kac gunde okunacak dua

inşallah canım hayırlısıyla olsun, ne kadardır uğraşıyorsun ? ilk gebeliğinmi olacak inş. yada kaçıncı?

2 senedır ugrasıyorum canım ya evet ilk bebegım olacak bu ay hem hayıt suyu içiyorum tedavımde var bırde sılkeletttım bakalım ne olacak ya

inş. canım o dediğin suyu hiç bilmiyorum
rabbim sanada hayırlı çocuklar nasip eder inş.

bende ilk defa içiyorum canım ya 3 tane kalıtelı yumurtam vardı inşallah catlamıştırda tutar bı tanesı olsun amin canım ya inşallah herkese nasıp eder rabbim senın varmı cocugun

bende ilk defa içiyorum canım ya 3 tane kalıtelı yumurtam vardı inşallah catlamıştırda tutar bı tanesı olsun amin canım ya inşallah herkese nasıp eder rabbim senın varmı cocugun

evet benim 4,5 yaşında oğlum var ikinciyi istiyoruz şimdi aslında gebe kalmıştım aralıkta ama bu ay kürtaj olmak zorunda kaldım 8 haftalıkken kalbi durdu malesef, şimdi korunma sürem var bu ayı geçirip tekrar çalışmalara başlıcaz inş.

allah bagıslasın canım inşallah ikinciside gelir

inşallah canım ya ama yıne olmamış gıbı gelıyo ya:26:
bende öyle hissediyordum boş ver sen kulaklarını tıka içinden gelen sese..

valla nasıl gitsin öğretmen arkadaşlar gözlerin içeri çökmüş diyorlar...

serapcım kac gunde okunacak dua
canım bu perşembe başlayıp diğer hafta perşembe gününe kadar okuayacağız inşallah..

ya ama ben cok uzuldum seraappptam bunalımdan cıkmaya calısırken bu tuzu bıberı olduben nasıl toparlanıcam yaaa
kırarım senin ağzını burnunu ölüyorum zaten son gücümü de senin üzerinde tüketirim...doktor çocuğun olmayacak mı dedi canım bir ay bekleyelim dedi...rabbim ya hiçvermeyecek durumda yaratsaydı seni hiç düşündün mü...bak kendilinden hamile kalmışsın bir daha kalmayacağını nereden biliyorsun...

heyecandannn en yapacağımı bilemiyorumm yarın yada bu akşam gidip kan testi yaptırıcam...

ayhhhhhhhhhhhhhhhhhhh silkelettim hamişmi kaldım ben şimdiii kızlar doğru mu bu yaa ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…