- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.241
şimdi yumurtaların çatlasın hamiş kal, sonrada kıskananlar çatlasın
inşallah istediğin zamanda verir rabbim sana.da...
inşallah canım ya artık bebegım gelır ya adet olmaktan cok korkuyorum
Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
inşallah canım hayırlısıyla olsun, ne kadardır uğraşıyorsun ? ilk gebeliğinmi olacak inş. yada kaçıncı?
2 senedır ugrasıyorum canım ya evet ilk bebegım olacak bu ay hem hayıt suyu içiyorum tedavımde var bırde sılkeletttım bakalım ne olacak ya
inş. canım o dediğin suyu hiç bilmiyorum
rabbim sanada hayırlı çocuklar nasip eder inş.
bende ilk defa içiyorum canım ya 3 tane kalıtelı yumurtam vardı inşallah catlamıştırda tutar bı tanesı olsun amin canım ya inşallah herkese nasıp eder rabbim senın varmı cocugun
evet benim 4,5 yaşında oğlum var ikinciyi istiyoruz şimdi aslında gebe kalmıştım aralıkta ama bu ay kürtaj olmak zorunda kaldım 8 haftalıkken kalbi durdu malesef, şimdi korunma sürem var bu ayı geçirip tekrar çalışmalara başlıcaz inş.
üzülmek yok...fururum seni yoksa...bekleyelim canım ...belki ummadığın anda gelir bebeğin...
allah bagıslasın canım inşallah ikinciside gelir
inşallah cümle isteyenlerede versin, kimsenin kucağı boş kalmasın hayırlısıyla
bende öyle hissediyordum boş ver sen kulaklarını tıka içinden gelen sese..inşallah canım ya ama yıne olmamış gıbı gelıyo ya:26:
valla nasıl gitsin öğretmen arkadaşlar gözlerin içeri çökmüş diyorlar...inşallah canım hayırlısıyla, dün yumurtladım sanırım çamaşırımda akıntım vardı çok sevindim buna göre batım 11-15 mart arası olmalı en geç, sonrasındada allah izin verirse bir sonraki yumurtlamam 25 mart falan olur inş.
sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor
canım bu perşembe başlayıp diğer hafta perşembe gününe kadar okuayacağız inşallah..serapcım kac gunde okunacak dua
kırarım senin ağzını burnunuya ama ben cok uzuldum seraappptam bunalımdan cıkmaya calısırken bu tuzu bıberı oldu ben nasıl toparlanıcam yaaa
bir bebek müjdesi geliyor...reklamlardan sonra....
kim o kim kim kiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm ? :)
sushine 06 bizim deli kız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?