silkelet sonra hamiş kal....

aynen benım kı de dayak yıcek ya sonuma geldım artık ya yemegım içmedıgım ot çöp kalmadı bebiş yüzünden ya

ya ben şu MACA bitkisini çok merak ediyorum başka topiclerdede yazdım kimsenin ilgisini çekmedi ama ben bunu NAT.GEO da gördüm başka yerde görsem inanmam ama orası bana mantıklı geliyor otunu bulsam bende kullanırım çayımı oluyor artık nasıl oluyorsa ama türkiyede yok o bitki sadece peruda varmış varmı peruda veya amerikada tanıdğınız??

bende hayıt tohumu ıcıyom kuru ıncır kuru kayısı badem ve kabak cekırdegı yıyom doktor bana gobek gıtmeden gelme dedı ama sanırım bı bukadar daha olur gıtcem yanına bu gıdısle

ben bu ay sadece hayıt içiyorum cnım ya ama hiç umudum yok ya bir haftaya kadar kırmızılar gecekmış gıbı gelıyo ya arada karnım agrıyo kasıklarıma bışey batıyomuş gıbı oluyo

ohhh valla ne ıyıymııs kız sızın mudurde onlar baksın ıslerıne sen keyfıne bak kuzum
müdürüm çok iyidir kuzum Allah bin kere razı olsun...dün son nöbetimi tutuyordum kameradan nöbetçi olduğumu görmüş geldi hemen yanıma geç otur dedi...sana yardıma geldim..çocuk düştü eğildim kaldırıyordum...bağırıyor eğilme diye....babacan bir müdürümüz var sadece bana dğeil canı gönülden çalışan herkese aynısını yapıyor...ama bir kaç kişi var burnundan döküyor...geçen gün birkaç öğretmen derse geç girmişler daha doğrusu toplanmışlar kapıda sohbet ediyorlarmış kameradan görünce anaonsla uyarıda bulundu...yani birazcıkta karşılıklı desek yalan olmaz hani...

bebebk için yapamayacağımız şey yok yani...

ben hiç duymadım canım o bıtkıyı amerıkadada tanıdıgım yok canım ya her duydugumuzu bulup içmeye calışıyoruz inşallah bulursun tatlım

canım kaç kilosun ?

ya soyle aslında kılo problemı degıl benımkısı sadece gobek problemı basen bel orantın kaybolmus dedı.vucudunla derdım yok sadece gobekten 1 2 cm ıncelmen yeterlı dedı pko erkek tıpı kılo aldırıyomus yaa ondan bel cevrem kalınlastı hayatımda ılk defa sımdıye kadar hep basenım buyuk belım ıncecıktı ama artık o bıle yok

bebebk için yapamayacağımız şey yok yani...

aynen kuzum herseyı yapıyoz artık sıpalar ıcın gecen gun esımle konusurken dedımkı artık senın caren afedersınız b.k yemek deseler onu bıle yapcam o noktadayım dedım esım bı guldukı anlatamam okadar oldunmu kızzz dıye dalga gectı benle

pkoyu biliyorum canım evet haklısın
pkulu bayanların yumurtmalaması kilo olunca daha zor oluyormuş öyle diyorlar, geçen bi yerde duydum uzmantv deydi sanırım pkoyu karbonhisdretlı ve şekerli yiyecekler artırırmış veya tetiklermiş daha doğru tabirle

ben bu ay sadece hayıt içiyorum cnım ya ama hiç umudum yok ya bir haftaya kadar kırmızılar gecekmış gıbı gelıyo ya arada karnım agrıyo kasıklarıma bışey batıyomuş gıbı oluyo

dur bakalım allahtan umıt kesılmez.hem kırmızı kartı yemeden pes etmıcen.bu arada depresyona gırmek benım hakkım sadece ben gırebılırım sıze ızın vermıyom depresyona gırmenız ıcın

masallah kızz ne ıyıymıs.tabı hersey karsılıklı adama sen ıyı davranmaz aksıne hareketler yaparsan adam senı surdurur bıle.ama guzel bısey senı kollayan bırı var okulda

bılmıyorum kı canım ya bende bakıyorum tavsancıl otu dıyede bı bıtkı varmış onuda begenıyolar anada bak istersen her yerde bulunmuyomuş

canım ben bir iki ay bakayımda hazirana kadar doğal yolla olmazsa almayıo düşünüyorum bunu tablette olsa alacağım bakalım artık

kız şalgama benziyor...

evet o familyadandır belki

ya benımkını daha cok kullandıgım dogum kontrol hapı tetıklemıs olabılırmıs yanı oyle dedı doktorum.hem ben sekerden tatlıdan nefret ederım.hatta sun an bıle mıdem kalktı ama ıste bel cevresı kalınlasması ve asırı sıvılcelenme bunları bı atlatsam gerısı gelcekmıs.hem benım yumurtlamam yokmus zaten.su anda gordugum tedavıden dolayı kıstlesen yumurtalar kaybolmus yanı ıyı durumdaymmıs yumurtalıklarım ama bu ay nasıl olcak onu bılmıyoz tedavıye ara verdık yaa.tedavım bıtınce yıne aynı yumurtlama problemım baslıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…