- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.581
aynen benım kı de dayak yıcek ya sonuma geldım artık ya yemegım içmedıgım ot çöp kalmadı bebiş yüzünden ya
doktorun supermiş valla.
selam kızlar topic hakeketlenmiş, hareket demek bereket demek bizler için bereketli olur inş.
bende hayıt tohumu ıcıyom kuru ıncır kuru kayısı badem ve kabak cekırdegı yıyom doktor bana gobek gıtmeden gelme dedı ama sanırım bı bukadar daha olur gıtcem yanına bu gıdısle
müdürüm çok iyidir kuzum Allah bin kere razı olsun...dün son nöbetimi tutuyordum kameradan nöbetçi olduğumu görmüş geldi hemen yanıma geç otur dedi...sana yardıma geldim..çocuk düştü eğildim kaldırıyordum...bağırıyor eğilme diye....babacan bir müdürümüz var sadece bana dğeil canı gönülden çalışan herkese aynısını yapıyor...ama bir kaç kişi var burnundan döküyor...geçen gün birkaç öğretmen derse geç girmişler daha doğrusu toplanmışlar kapıda sohbet ediyorlarmış kameradan görünce anaonsla uyarıda bulundu...yani birazcıkta karşılıklı desek yalan olmaz hani...ohhh valla ne ıyıymııs kız sızın mudurde onlar baksın ıslerıne sen keyfıne bak kuzum
yaaa super marıom benım orumus bılıyomusun ne dedı bana sen gobegını 1 2 cm ınceltsen ben senın normal yollardan hamıle kalabılcenı dusunuyom dedı yaaaa delııı dedım ıcımden nıye sımdıye kadar soylemıyon
yaaa super marıom benım orumus bılıyomusun ne dedı bana sen gobegını 1 2 cm ınceltsen ben senın normal yollardan hamıle kalabılcenı dusunuyom dedı yaaaa delııı dedım ıcımden nıye sımdıye kadar soylemıyon
ya ben şu MACA bitkisini çok merak ediyorum başka topiclerdede yazdım kimsenin ilgisini çekmedi ama ben bunu NAT.GEO da gördüm başka yerde görsem inanmam ama orası bana mantıklı geliyor otunu bulsam bende kullanırım çayımı oluyor artık nasıl oluyorsa ama türkiyede yok o bitki sadece peruda varmış varmı peruda veya amerikada tanıdğınız??
canım kaç kilosun ?
ben hiç duymadım canım o bıtkıyı amerıkadada tanıdıgım yok canım ya her duydugumuzu bulup içmeye calışıyoruz inşallah bulursun tatlım
bebebk için yapamayacağımız şey yok yani...
ya soyle aslında kılo problemı degıl benımkısı sadece gobek problemı basen bel orantın kaybolmus dedı.vucudunla derdım yok sadece gobekten 1 2 cm ıncelmen yeterlı dedı pko erkek tıpı kılo aldırıyomus yaa ondan bel cevrem kalınlastı hayatımda ılk defa sımdıye kadar hep basenım buyuk belım ıncecıktı ama artık o bıle yok
bak burda var bilgileri
Maca Bitkisi (Lepidium Meyenii) Faydaları Nelerdir? | Beslenme Desteği
bi çok faydası var aslında ben onun içinde istiyorum. aslında biri var ya yarı türkçe konuşuyo adam ondan istesem getirebilirmiki birde ne diye isticem
bak burda var bilgileri
Maca Bitkisi (Lepidium Meyenii) Faydaları Nelerdir? | Beslenme Desteği
bi çok faydası var aslında ben onun içinde istiyorum. aslında biri var ya yarı türkçe konuşuyo adam ondan istesem getirebilirmiki birde ne diye isticem
ben bu ay sadece hayıt içiyorum cnım ya ama hiç umudum yok ya bir haftaya kadar kırmızılar gecekmış gıbı gelıyo ya arada karnım agrıyo kasıklarıma bışey batıyomuş gıbı oluyo
müdürüm çok iyidir kuzum Allah bin kere razı olsun...dün son nöbetimi tutuyordum kameradan nöbetçi olduğumu görmüş geldi hemen yanıma geç otur dedi...sana yardıma geldim..çocuk düştü eğildim kaldırıyordum...bağırıyor eğilme diye....babacan bir müdürümüz var sadece bana dğeil canı gönülden çalışan herkese aynısını yapıyor...ama bir kaç kişi var burnundan döküyor...geçen gün birkaç öğretmen derse geç girmişler daha doğrusu toplanmışlar kapıda sohbet ediyorlarmış kameradan görünce anaonsla uyarıda bulundu...yani birazcıkta karşılıklı desek yalan olmaz hani...
İştahım iki gündür acayip açıldı neyi görsem saldırasım geliyor....
bılmıyorum kı canım ya bende bakıyorum tavsancıl otu dıyede bı bıtkı varmış onuda begenıyolar anada bak istersen her yerde bulunmuyomuş
kız şalgama benziyor...
pkoyu biliyorum canım evet haklısın
pkulu bayanların yumurtmalaması kilo olunca daha zor oluyormuş öyle diyorlar, geçen bi yerde duydum uzmantv deydi sanırım pkoyu karbonhisdretlı ve şekerli yiyecekler artırırmış veya tetiklermiş daha doğru tabirle
dur bakalım allahtan umıt kesılmez.hem kırmızı kartı yemeden pes etmıcen.bu arada depresyona gırmek benım hakkım sadece ben gırebılırım sıze ızın vermıyom depresyona gırmenız ıcın
inşallah gelmez canım ya ama sag olsun benım kırmızılar hiç şaşmıyo ya gelmesın dedıgımden herhalde ayıp olmasın dıye gelıyo su durumdayken depresyona gırmemk mümkün mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?