- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.541
vallaha kızlar daha doğum yapmadınız size ıy falan kolay geliyo, doğum yaparken giren çıkan bellisiz oluyor
ebeler gelip gidip bakıyorlar açılma kaç cm olmuş diye hele 8 cme kadar insanın beyni dönüyo valla 8 den sonra hiç bişi hissetmiyorsun bile
bence ıyy falan demeyin, zaten kimse vajinal probu sevdiğinden gitmiyor doktora, ama onun korkusundan doktora gitmeyen bir çok insan gördüm buda bana tuhaf geliyor, sonuçta gerekliyse sağlık içinse yapılacaksa yapılacaktır.
kız ne oldu bu kadar erken gelmesi bence hiç normal değil...tamemen kopup geldiler mi kırmızılar...pelinnnnnn gel beraber atalım kendimizi yüksek bir yerden.benimde artık bu ay hiç umudum yok. o kadarda silkeletmiştim sıkı çalışma yapmıştım. ama daha 14 gün varken yumurtlama günümde adet oldum hayatımda ilk defa. napcam ben yaaaa :84: :84:
doğru valla ne denir ki...vallaha kızlar daha doğum yapmadınız size ıy falan kolay geliyo, doğum yaparken giren çıkan bellisiz oluyor
ebeler gelip gidip bakıyorlar açılma kaç cm olmuş diye hele 8 cme kadar insanın beyni dönüyo valla 8 den sonra hiç bişi hissetmiyorsun bile
bence ıyy falan demeyin, zaten kimse vajinal probu sevdiğinden gitmiyor doktora, ama onun korkusundan doktora gitmeyen bir çok insan gördüm buda bana tuhaf geliyor, sonuçta gerekliyse sağlık içinse yapılacaksa yapılacaktır.
kız ne oldu bu kadar erken gelmesi bence hiç normal değil...tamemen kopup geldiler mi
kırmızılar..
canım hiç sorma ya bildiğin koptular geldiler. ya sanırım çok kafaya takıp stres yaptım herhalde. birde prolaktinim düşsün diye doktor ilaç vermişti dostinex adında. pazartesi ona başlamıştım acaba onunda etkisi var mı diyorum. ama o ilaç genelde geciktirme yaparmış erken gelme gibi bir etkisi olmazmış. amaaaan artık valla düşünmücem de uğraşmıcam da. saldım çayıra mevlam kayıra yapcam. bu ay böyle boş geçsin . bakayım 15 gün sonra ki adet günümde adet olcak mıyım olmucak mıyım onu beklicem. rahat olcam artık. uğraştımda noldu gene elde var sıfıııırrrr. ne doktora gidesim var nede başka bir tahlil yaptırasım var inan usandım.2 aydır rahim filmi , rahim emarı , yok prolaktin yok şu hormon yok bu kan değeri çok yoruldum ve sıkıldım.
bu kadar erken gelmesi noral değil canım benim...bence git bi doktora ihmal etme yavrum...
az önce kendi kendime düşündüm ve şuna karar verdim. ben burda kendi kendimi yiyip duruyorum 2 hafta erken adet oldum diye fakat her duam hayırlı ne ise o olsun diye değil mi zaten? evet öyle hayırlısını diliyorum hep Allahım dan. ozaman belki de benim için hayırlısı bu. demek ki bir sebebi var ki oluyor. çift rahimliyim diye üzülüyordum fakat bu ise hakkımda hayırlısı ben razıyım rabbim den gelene. bu demek değildir ki salıvercem hiç doktora gitmicem . evet doktora da gideceğim tedavi neyse onu da olacağım. çünkü derdi veren Allah dermanı da verir. çabalamak kulların elinde. ama sonuç ne olursa olsun üzülmeyeceğim artık.çünkü bileceğim ki benim için hayırlısı o demek ki. kendi kendime bir söz verdim. eğer ki kendime verdiğim sözü tutamaz isem bu sözlerimi bana hatırlatın tamam mı arkadaşlarım ???? sizleri çoooook seviyorum iyi ki varsınız.
az önce kendi kendime düşündüm ve şuna karar verdim. ben burda kendi kendimi yiyip duruyorum 2 hafta erken adet oldum diye fakat her duam hayırlı ne ise o olsun diye değil mi zaten? evet öyle hayırlısını diliyorum hep Allahım dan. ozaman belki de benim için hayırlısı bu. demek ki bir sebebi var ki oluyor. çift rahimliyim diye üzülüyordum fakat bu ise hakkımda hayırlısı ben razıyım rabbim den gelene. bu demek değildir ki salıvercem hiç doktora gitmicem . evet doktora da gideceğim tedavi neyse onu da olacağım. çünkü derdi veren Allah dermanı da verir. çabalamak kulların elinde. ama sonuç ne olursa olsun üzülmeyeceğim artık.çünkü bileceğim ki benim için hayırlısı o demek ki. kendi kendime bir söz verdim. eğer ki kendime verdiğim sözü tutamaz isem bu sözlerimi bana hatırlatın tamam mı arkadaşlarım ???? sizleri çoooook seviyorum iyi ki varsınız.
bugün ilk silkeletmeyi yaptırdım canımmm ama gülmekten karnım ağrıdı eşim sinirlendi bidaha bişey yapmam senle dedi
bakalım yarın eğer vakit olursa öğle arası bi gidip gelmeyi düşünüyorum doktora. neyse artık hayırlısı olsun diyorum. amaaan sanki benim neyim normal ki adetim normal olsun.Rahimim bile normal değil. bende kalkmış adeti takıyorum kafaya . bak dün pelin i ikna etmeye çalışıyodum bugün kemdimi ikna edemiyorum gördün mü ???
ama söz yarın gitcem inş doktora.
tamamen haklısın tatlım en önemli olan o zaten hayırlı olan yani....bundada vaardır bir hayır...pes etmeyip yola dewam etmelisin ve bırakmalısın gerisini rabbime...zaten sen böyle düşündükten sonra rabbimde işlerini kolaylaştırır yolunu açıwerir...sözünü sana unutturmayız merak etme...sende iyiki warsın
hah şöyle canım ya bizde seni çok seviyoruz unutma...her zaman her şekilde yüzyüze olamasakta unutma ki her daim yanındayım canım...umutsuzluk yok...vardır bir bildiği Rabbimin herşeyin en hayırlısını istiyoruz çünkü biz...dün bir yazı yazmıştım evlatlarımızın da hayırlısını isteyelim diye....dün bir öğretmen arkadaş oğluyla kavga etmiş ve sebebi oğlunun eroin kullandığı ortaya çıktı...hayırlı mı değil belki...ilşte bu yüzden dedim Rabbim bizlere hayırlı evlat versin...
hahhhh şöyle balam...yarın doğru doktorun yolunu tutuyorsun...
vallaha kızlar daha doğum yapmadınız size ıy falan kolay geliyo, doğum yaparken giren çıkan bellisiz oluyor
o senin düşüncen bu benim düşüncem herkes özgür birer bireydir... Doğuma gelince; onuda sırası geldiğinde düşünürüm...
selammm millet....kimse uğramaz olmuş topiğe...
bebiş iyi canım işte haftaya pıtptıtlarını duymaya gidecez miniğimin...heyecan şimdiden başladı bakaım ne görecez..minnakım bana sesini duyuracak mı?slm canım nasılsın bebiş nasıl
bebiş iyi canım işte haftaya pıtptıtlarını duymaya gidecez miniğimin...heyecan şimdiden başladı bakaım ne görecez..minnakım bana sesini duyuracak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?