silkelet sonra hamiş kal....

canım sende doğru diyon dediklerinde çok da haklısın. eminim zordur doğum. hiç doğum yapmadım ama kolay birşey olduğunu düşünmüyorum. ben yaklaşık 1,5 yıl vajinal muayeneden korktuğum için doktora gidemedim. çünkü ilk gittiğim doktor muayene ederken bayılmama sebep olmuştu. ve artık nasıl bir muaene yaptı ise o an kanamam olmuştu. bu yüzden hep korkuyorum o muayeneden. ve ister istemez ıyy diyom kendi adıma. ben daha önce 2 kez böbrek taşı düşürdüm ve ölüyorum sandım. taş düşürme ağrısı doğum ağrısından beter derler genelde doğum yapmış insanlar. inan taş düşürmekten o kadar korkmuyorum. vajinal muayeneden korktuğum kadar.bilinç altına bişey yerleşince işte kolay kolay çıkmıyor. elde değil. keşke elde olsa...

kız ne oldu bu kadar erken gelmesi bence hiç normal değil...tamemen kopup geldiler mi kırmızılar...

doğru valla ne denir ki...

kız ne oldu bu kadar erken gelmesi bence hiç normal değil...tamemen kopup geldiler mi
kırmızılar..

canım hiç sorma ya bildiğin koptular geldiler. ya sanırım çok kafaya takıp stres yaptım herhalde. birde prolaktinim düşsün diye doktor ilaç vermişti dostinex adında. pazartesi ona başlamıştım acaba onunda etkisi var mı diyorum. ama o ilaç genelde geciktirme yaparmış erken gelme gibi bir etkisi olmazmış. amaaaan artık valla düşünmücem de uğraşmıcam da. saldım çayıra mevlam kayıra yapcam. bu ay böyle boş geçsin . bakayım 15 gün sonra ki adet günümde adet olcak mıyım olmucak mıyım onu beklicem. rahat olcam artık. uğraştımda noldu gene elde var sıfıııırrrr. ne doktora gidesim var nede başka bir tahlil yaptırasım var inan usandım.2 aydır rahim filmi , rahim emarı , yok prolaktin yok şu hormon yok bu kan değeri çok yoruldum ve sıkıldım.

bu kadar erken gelmesi noral değil canım benim...bence git bi doktora ihmal etme yavrum...

bu kadar erken gelmesi noral değil canım benim...bence git bi doktora ihmal etme yavrum...

bakalım yarın eğer vakit olursa öğle arası bi gidip gelmeyi düşünüyorum doktora. neyse artık hayırlısı olsun diyorum. amaaan sanki benim neyim normal ki adetim normal olsun.Rahimim bile normal değil. bende kalkmış adeti takıyorum kafaya . bak dün pelin i ikna etmeye çalışıyodum bugün kemdimi ikna edemiyorum gördün mü ???
ama söz yarın gitcem inş doktora.

az önce kendi kendime düşündüm ve şuna karar verdim. ben burda kendi kendimi yiyip duruyorum 2 hafta erken adet oldum diye fakat her duam hayırlı ne ise o olsun diye değil mi zaten? evet öyle hayırlısını diliyorum hep Allahım dan. ozaman belki de benim için hayırlısı bu. demek ki bir sebebi var ki oluyor. çift rahimliyim diye üzülüyordum fakat bu ise hakkımda hayırlısı ben razıyım rabbim den gelene. bu demek değildir ki salıvercem hiç doktora gitmicem . evet doktora da gideceğim tedavi neyse onu da olacağım. çünkü derdi veren Allah dermanı da verir. çabalamak kulların elinde. ama sonuç ne olursa olsun üzülmeyeceğim artık.çünkü bileceğim ki benim için hayırlısı o demek ki. kendi kendime bir söz verdim. eğer ki kendime verdiğim sözü tutamaz isem bu sözlerimi bana hatırlatın tamam mı arkadaşlarım ???? sizleri çoooook seviyorum iyi ki varsınız.

tamamen haklısın tatlım en önemli olan o zaten hayırlı olan yani....bundada vaardır bir hayır...pes etmeyip yola dewam etmelisin ve bırakmalısın gerisini rabbime...zaten sen böyle düşündükten sonra rabbimde işlerini kolaylaştırır yolunu açıwerir...sözünü sana unutturmayız merak etme...sende iyiki warsın

hah şöyle canım ya bizde seni çok seviyoruz unutma...her zaman her şekilde yüzyüze olamasakta unutma ki her daim yanındayım canım...umutsuzluk yok...vardır bir bildiği Rabbimin herşeyin en hayırlısını istiyoruz çünkü biz...dün bir yazı yazmıştım evlatlarımızın da hayırlısını isteyelim diye....dün bir öğretmen arkadaş oğluyla kavga etmiş ve sebebi oğlunun eroin kullandığı ortaya çıktı...hayırlı mı değil belki...ilşte bu yüzden dedim Rabbim bizlere hayırlı evlat versin...

hahhhh şöyle balam...yarın doğru doktorun yolunu tutuyorsun...

sağol canımmmm. öpüldün tatlımmm

çok doğru diyorsun canım. benim de tek isteğim eğer bir gün evladım olacaksa hayırlı evlat olması. yoksa diğer türlüsü daha üzücü olur benim için. Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallaaaahhh . aminnnn.

hahhhh şöyle balam...yarın doğru doktorun yolunu tutuyorsun...

tamam canım yarın öğle arası direk doktordayım.

o senin düşüncen bu benim düşüncem herkes özgür birer bireydir... Doğuma gelince; onuda sırası geldiğinde düşünürüm...

arkadaşım çok güzel yazmışsın, rabbimden her zaman hayırlısını dilemek en iyisi bende hep hayırlısını dilerim o nederse o olur birde hayırlısı dışında şiddetle dilediğim tek şey sağlık, sağlık olmassa hiç bir şeyin hayrını göremeyiz zaten,
çift rahimli olduğu halde doğum yapan bir çok kadın duydum, bir tanıdığım rahminde şekil bozukluğu vardı açıklamasını tam olarak bilemiyorum şekil bozukluğu demişti bize rahmini bebek 3 aylıkken diktiler 7 ay boyunca yattı ama yinede doğurdu bebeğini hatta ondan sonra bir bebeği daha oldu, prolaktine gelince o da benim görümcemde çok yüksekti öyle yüksektiki hatta doktora tahlil sonucunu götsrdiğinde doktor bu prolaktinle sen nasıl ayakta duruyorsun şimdiye beyin kanaması geçirmeliydin demiş oysa baş ağrısı şikayeti bile yoktu, ama tedavi gördü prolaktini düşürdü sonra gebe kaldı şimdi oğlu 5 yaşında, rabbim isterse ol derse olur ama herşeyin başı stres yapmamak üzülmemek, stres yapmamaya çalış mümkün olduğu kadar zordur tabi kolay değildir ama yapmamaya çalış işte

Son düzenleme:
okuyunca bu topiği gülmüştüm, eşime de bahsetmiştim gülmüştük çok.... son iki-üç aydır korunmuyorum. şubatta hamile kalma ihtimalim vardı regl olunca yattı... marta Allah kerim 9 gün var adetime tahminen. görecez bakalım. belki adeti beklemeden nisana hazırlık olsun diye şu 9 gün içinde silkele beni behçet derim

bebiş iyi canım işte haftaya pıtptıtlarını duymaya gidecez miniğimin...heyecan şimdiden başladı bakaım ne görecez..minnakım bana sesini duyuracak mı?

inşallah duyurur tatlım ya dunyanın en guzel sesı ya inşllah benımde kırmzlar gelmz y ama bılıyorum kesın gelır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…