- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.601
aynen kuzum herseyı yapıyoz artık sıpalar ıcın gecen gun esımle konusurken dedımkı artık senın caren afedersınız b.k yemek deseler onu bıle yapcam o noktadayım dedım esım bı guldukı anlatamam okadar oldunmu kızzz dıye dalga gectı benle
dur bakalım allahtan umıt kesılmez.hem kırmızı kartı yemeden pes etmıcen.bu arada depresyona gırmek benım hakkım sadece ben gırebılırım sıze ızın vermıyom depresyona gırmenız ıcın
inşallah gelmez canım ya ama sag olsun benım kırmızılar hiç şaşmıyo ya gelmesın dedıgımden herhalde ayıp olmasın dıye gelıyo su durumdayken depresyona gırmemk mümkün mu ya
hooopppp dur bakalım aramızda bı tane delı yeterıkıncısı kaldırmaz bu topık ben bı cıkayım depresyondan ozaman gırebılırsın
ya benımkını daha cok kullandıgım dogum kontrol hapı tetıklemıs olabılırmıs yanı oyle dedı doktorum.hem ben sekerden tatlıdan nefret ederım.hatta sun an bıle mıdem kalktı ama ıste bel cevresı kalınlasması ve asırı sıvılcelenme bunları bı atlatsam gerısı gelcekmıs.hem benım yumurtlamam yokmus zaten.su anda gordugum tedavıden dolayı kıstlesen yumurtalar kaybolmus yanı ıyı durumdaymmıs yumurtalıklarım ama bu ay nasıl olcak onu bılmıyoz tedavıye ara verdık yaa.tedavım bıtınce yıne aynı yumurtlama problemım baslıcak
erkekler zaten o kadar rahatlar ki gerçi benim ki yumoş haftası oldu mu strese gidiyordu..
doğum kontrol hapının tettikleme çok ilginç çünkü bir çok hastaya pkoyu kontrol altında tutmak için Dinane 35 diye aslında bir doğum kontrol hapı olan ilaç verilir,
birde ben ilk bebeğimde doğum kontrol hapıyla kornundum 6 ay 6 ay sonra bırak 6 ayda o korur zaten dedi çoğu kişi bıraktım arkasından 1 adet gördüm ikinci ay gebe kaldım, doğum kontrol hapı sanılanın aksine o haplar yumurtlamayı kolaylaştırıyo
hooopppp dur bakalım aramızda bı tane delı yeterıkıncısı kaldırmaz bu topık ben bı cıkayım depresyondan ozaman gırebılırsın
tamam canım sen çıkınca haber ver ben gırem dipresyona
ya canım benım kullandıgım hap bıraz farklı bı ara saglık ocaklarında ucretsız dagıtılıyodu bu haplar.regınon dıye bı hap ve pıyasadakı en cok hormon takvıyelı hapmıs.yanı bunyene agır gelmıs olabılır okadar hormon takvıyesı dedı.yoksa bılıyorum pkoyu d.kontrol hapı ıle tedavı edıyolar.bıde eger genlerde varsa boyle bı sorun hersey tetıkleyebılırmıs.masallah benım sulalemdede var bı kac kısıde
tamam canım sen çıkınca haber ver ben gırem dipresyona
tamam bakalım benımkı bıtınce msj atarım sana sen gırersın bu sefer
anladım canım allah şifasını versin, tez zamanda bir bebekle ödüllendirsin seni hatta 2 de olur :)
tamam bakalım benımkı bıtınce msj atarım sana sen gırersın bu sefer
tamam anlaştık o zamn
hakkaten kızzz bazen adamın bu rahatlıgı benı delırtıyo.dıyokı bana sankı 50 yasına geldıkde daha kac yasındayızda.20 yıldır ugrasanlar var onlar gıbı olsak napcan dıyo.ya anlatamıyorum derdımı bu derdın 20 yılıda bır 2 ayıda yasadıgın acı hep aynı eksılmıyo dahada artıyo.ama ıste erkek mılletı kalın kafalı oluyo anlatmak ne mumkun
siz depresyona girmeye heveslisiniz ama depresyon sizi kabul edecekmi bakalım
kabul edıyo valla canım ya o dunden razı
ohoooo ben depresyona gırelı ne zaman oldu hemde benı oyle bı karsıladıkı resmen sarıp sarmaladı suanda sagolsun hıc bırakmıyo benı
masallah kızz ne ıyıymıs.tabı hersey karsılıklı adama sen ıyı davranmaz aksıne hareketler yaparsan adam senı surdurur bıle.ama guzel bısey senı kollayan bırı var okulda
yok ya dikkat etmem lazım fazla almamam lazım...oh ne guzel valla serapcım ya kılo derdı yok bışey yok şimdı ya bebişin için dogumdan sonra verırsın fazlalıkları
bilmem ama görür görmez şalgama benzettim..evet o familyadandır belki
kızlar ben geldimmmmm :13:
benim kırmızıların gelip gelmiceği yarından sonra belli olucak :18: kendimi hayaller kurmaktan alıkoyamıyorum yaa.
eğer hamile kalırsam annemlere bebekli bi pasta göndericem :) yanındada ufak bir not: ilk torununuz geliyooooooorrr :)) yazdırıcam.
ailem uzakta olduğu için böyle bi süpriz düşündüm ama ah bi teşrif etse bebeğimiz :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?