silkelet sonra hamiş kal....

erkekler zaten o kadar rahatlar ki gerçi benim ki yumoş haftası oldu mu strese gidiyordu..

doğum kontrol hapının tettikleme çok ilginç çünkü bir çok hastaya pkoyu kontrol altında tutmak için Dinane 35 diye aslında bir doğum kontrol hapı olan ilaç verilir,
birde ben ilk bebeğimde doğum kontrol hapıyla kornundum 6 ay 6 ay sonra bırak 6 ayda o korur zaten dedi çoğu kişi bıraktım arkasından 1 adet gördüm ikinci ay gebe kaldım, doğum kontrol hapı sanılanın aksine o haplar yumurtlamayı kolaylaştırıyo

erkekler zaten o kadar rahatlar ki gerçi benim ki yumoş haftası oldu mu strese gidiyordu..

hakkaten kızzz bazen adamın bu rahatlıgı benı delırtıyo.dıyokı bana sankı 50 yasına geldıkde daha kac yasındayızda.20 yıldır ugrasanlar var onlar gıbı olsak napcan dıyo.ya anlatamıyorum derdımı bu derdın 20 yılıda bır 2 ayıda yasadıgın acı hep aynı eksılmıyo dahada artıyo.ama ıste erkek mılletı kalın kafalı oluyo anlatmak ne mumkun

ya canım benım kullandıgım hap bıraz farklı bı ara saglık ocaklarında ucretsız dagıtılıyodu bu haplar.regınon dıye bı hap ve pıyasadakı en cok hormon takvıyelı hapmıs.yanı bunyene agır gelmıs olabılır okadar hormon takvıyesı dedı.yoksa bılıyorum pkoyu d.kontrol hapı ıle tedavı edıyolar.bıde eger genlerde varsa boyle bı sorun hersey tetıkleyebılırmıs.masallah benım sulalemdede var bı kac kısıde

anladım canım allah şifasını versin, tez zamanda bir bebekle ödüllendirsin seni hatta 2 de olur :)

kızlar ben geldimmmmm :13:
benim kırmızıların gelip gelmiceği yarından sonra belli olucak :18: kendimi hayaller kurmaktan alıkoyamıyorum yaa.
eğer hamile kalırsam annemlere bebekli bi pasta göndericem :) yanındada ufak bir not: ilk torununuz geliyooooooorrr :)) yazdırıcam.
ailem uzakta olduğu için böyle bi süpriz düşündüm ama ah bi teşrif etse bebeğimiz :2:

aynen canım..farklı düşünüyorlar...

masallah kızz ne ıyıymıs.tabı hersey karsılıklı adama sen ıyı davranmaz aksıne hareketler yaparsan adam senı surdurur bıle.ama guzel bısey senı kollayan bırı var okulda

öyle canım iyiysen herkes iyi olur görevini yerinde yap gerisine karışma...
oh ne guzel valla serapcım ya kılo derdı yok bışey yok şimdı ya bebişin için dogumdan sonra verırsın fazlalıkları
yok ya dikkat etmem lazım fazla almamam lazım...

evet o familyadandır belki
bilmem ama görür görmez şalgama benzettim..

kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmm

beta değerimmmmmm 392 çıktıııEki Görüntüle 645116

wuuuhuhhhhuuuuuuuuuu ılk halay bendennnnnnn bı bebıs daha gelıyooo yasasınnnnnnnnnn:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

allahım sag salım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canıımmmmmm

güzelmiş bebeğinin ağzıyla yaz bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…