- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.561
inşallah duyurur tatlım ya dunyanın en guzel sesı yainşllah benımde kırmzlar gelmz y ama bılıyorum kesın gelır ya
evet şekerim iğrençç 3 kere soktularr bidahada allahım nasip etmesin inşallahhhondan olabilir canım havalşar ve stres bai düşmanımız etkiliyorrr
kızz randevumu aldım 8 mart sabah 9.30 daa
pelinnnnnn gel beraber atalım kendimizi yüksek bir yerden.benimde artık bu ay hiç umudum yok. o kadarda silkeletmiştim sıkı çalışma yapmıştım. ama daha 14 gün varken yumurtlama günümde adet oldum hayatımda ilk defa. napcam ben yaaaa :84: :84:
gözümü açaydım edecektim dua bebeğim...
var tatlım bennnn
pelinnnn aşkitom nasılsın canımmmm iyi ol bak vallaaa döverim seni kızzz:13:
kızlar bugün başlıyoruz duamıza...ben tövbe istiğfar edip başlayacağım...belirli bir duası yok nette araştırdım başlamadan önce ve bitirirken...Rabbim günahlarımızı affedip bizlere hayırlı evlatlar verir inşallah tez zamanda...hamiş olmayanlar için tez vakitte bebek müjdesi ve sağ salim bebelerini kucağına almak, hamiş olanlar içinde evletlarını yine sağ salim kucaklarında görebilmek için başladık çıktık bu yola...dualarımız kabul olur inşallah...
pelıncım nasılsın
bılmıyomkı canım notr durumdayım sanırım ne ıyıyım ne kotuyum ama buda ıyı bısey en azından kotu degılım
kuzum ben persembe baslayamadım adetım yenı bıttı bugun abdest alıp ya bısmıllah deyıp baslıcam ınsallah
bence daha iyisin gibi canım ya
hadi bismilllah diyelim o zaman..bende o kadar ilerleyemedim ama yarın haftasonu yatış günlerim geldi yaşasın yatarken bol bol okurum artık...inşallah midem bulanmaz...
ınsallah kuzum su mıde bulantıların hafıfler bende hem bugun duaya baslıyorum yarında sahaları donuyorum carpısmak ıcın bu ay umudum yok ama yınede sıkı calıscam
bılmıyomkı kuzumm su anda ısyerınde masada oturuyorum masanın dıbınde pencere var ve pencerede hastanenın gırısıne bakıyo.sabahtan berı gelen hamılelerı ve bebeklerı gordukce ıcımın yagları erıyo yaa burda nasıl ıyı olunabılırkı
oyyyy yerim seni kız ben...utanırmış..bizimde sağlıkçılar gelmiş çocukları topladılar yine aşağıya...
ah canım benım zorlu bı süreçten gecıyoruz haklısın herzamn görmek daha cok acı verıyo bılıyorum ama bırgun o hastanelere bebışlerımızı görmek onların saglıgını kalplerının sesını duyabılmek için gıdecegız sadece bıraz naz yapıyolar o kadar üzme bu kadar kendını
nıyekı napıyo o saglıkcılar
doktorun supermiş valla.valla bılmıyomkı kuzum ne durumdayım ama toparlamaya baslıyom sanırım.doktordan bı guzel fırca yedım tozumu sılktı benımgobek gıdecek bı dahakı aya dedı.onumuzdekı ay adetın gelınce gobeklı gorursem senı tedavı yok dedı
kuzum ben persembe baslayamadım adetım yenı bıttı bugun abdest alıp ya bısmıllah deyıp baslıcam ınsallah
baslarım onun nazına naz falan cekemem su an gelcekse gelsın bı an oncezaten bı gelsın temız bı dayak beklıyo onu
ya bir proje hazırlamıştık birinci dönem maraştan 3 okulun ki kabul edilmiş ankaradan...hareketli yaşam sağlıklı beslenme şeklinde...obeziteye karşı bir proje..rehber hocamızda sağlıkçıları seslemiş bilgilendirme yapıyorlar bir doktor 5-6 tane hemşire 1 de diyetisyen...müdür bey aşağı inme dedi sen..havasız biraz salonumuz...rahatsız olursun dedi...bende oturuyorum odada...
aynen benım kı de dayak yıcek ya sonuma geldım artık ya yemegım içmedıgım ot çöp kalmadı bebiş yüzünden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?