- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.641
dünürüm irem senden hızlı çıktı anacım....benim oğlanı o alacak benden demesi....
yahu neden cevap yazmıyorsunuz, tamam bu topicte yeniyim ama(((
canım bazen msjlar havada kalıyo,arada kaynıyo gidiyo öyle düşün
cok sewindim tatlım allah tamamına erdirsin sag salim kucagınada alırsın innşallah...
yahu neden cevap yazmıyorsunuz, tamam bu topicte yeniyim ama(((
canım bazen msjlar havada kalıyo,arada kaynıyo gidiyo öyle düşün
dünürüm irem senden hızlı çıktı anacım....benim oğlanı o alacak benden demesi....
siz gelesiniz diye arkamdan ayağımı sürüdüm haa ona göree gelin bakim...
sabhatan beri bekliyorum yok hanımefendi ortalıkta...bu gece sabaha kadar onunla uğraştım...biliyordum içime doğmuştu...
bu arada iremnevra arkadaşım sen ne kadardır bekliyordun gebeliği merak ettim
canlarım tek tek alıntı yapamıyom, rabbim hepinizin gönlüne göre versin tez ve hayırlı vakitte gelsin bebişleriniz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
valla al bendende o kadar hıc umut zerresı yok ıcımde bu aya daır.kuzum benım az kaldı yakında atcam kendımı bıyerlerden depresyondan kurtulamazsam.artık mıllet psıkologa gıt demeye basladı bana yaaa delırıyorum galıba
kizlar ben simdi hastaneye gidecegim biraz kasik batmalarim rahatsiz ediyor beni ,icim rahat etsin diye bi dokktorla konusmak istiyorum sizce bebegi görürlermi??off cok stressliyim
yerim ben seni yawwwwbiliyon beta takıntımı görünce çifti hemen kana gittim düşük çıksaydı söylemeyecektim o yüzden kanı bekledim tatlımmm
tatlım ben biraz gezentiyim o yüzden görmedim mesajıben geçen şubat 17 de bıraktım korunmayı hap alıyodum hapı bıraktım ama hazirandan sonra düşünüyoduk mayısta hamile kaldım kazara , haziran sonu 7. haftada düştü şimdi yine hamişim eğer bebişim doğsaydı bu aya doğacaktı kardeşi geldi mucize gibi , birde dün nikah yıldönümüzdü
Offf yaaa ben de hamile olmak istiyoooom benim de mesajlarımın altında bebişim görünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?