silkelet sonra hamiş kal....

kizlar ben simdi hastaneye gidecegim biraz kasik batmalarim rahatsiz ediyor beni ,icim rahat etsin diye bi dokktorla konusmak istiyorum sizce bebegi görürlermi??off cok stressliyim

siz gelesiniz diye arkamdan ayağımı sürüdüm haa ona göree gelin bakim...

arkandan gelirsem bu ay söz sana bir ayakkabı gönderecem hediye bol bol ayağını sürü diye :)
hem ovulasyon testi hem preseed hem de silkeleme yaptık ama inşallah gelmiştir annesinin kuzusu

sabhatan beri bekliyorum yok hanımefendi ortalıkta...bu gece sabaha kadar onunla uğraştım...biliyordum içime doğmuştu...

yerim ben seni yawwww biliyon beta takıntımı görünce çifti hemen kana gittim düşük çıksaydı söylemeyecektim o yüzden kanı bekledim tatlımmm

bu arada iremnevra arkadaşım sen ne kadardır bekliyordun gebeliği merak ettim

tatlım ben biraz gezentiyim o yüzden görmedim mesajı ben geçen şubat 17 de bıraktım korunmayı hap alıyodum hapı bıraktım ama hazirandan sonra düşünüyoduk mayısta hamile kaldım kazara , haziran sonu 7. haftada düştü şimdi yine hamişim eğer bebişim doğsaydı bu aya doğacaktı kardeşi geldi mucize gibi , birde dün nikah yıldönümüzdü

canlarım tek tek alıntı yapamıyom, rabbim hepinizin gönlüne göre versin tez ve hayırlı vakitte gelsin bebişleriniz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

pelincimmmm gündüz giremedim nete. yeni gördüm . kızzz senin de benimde durum herkese göre azcıkkk farklı ama umudu kesmek yok tamam mı??? ben inanıyorum ikimizinde bebişi olacak. kız hiç rahimi olmayanlar var. onlara bile yapay rahim yapıyolar bişeyler yapıyolar genede hamile kalıyo insanlar. tıp ve teknoloji çok gelişti. artık çoğu derdin devası var. benimde mesela rahim aynı Y harfi gibi .ben duyunca resmen depresyona girmiştim. o kadarcık dar yerde çocuk duramaz kesin düşer demiştim.hep netten araştırdım düşük yapanları okudum hep. günlerce gecelerce ağladım. daha bunları bir buçuk ay önce yaşadım. ama doktorum beni kendime getirdi. benle aynı durumda olan ve ikiz doğuran hastası ile tanıştırdı beni.öncelikle inancımızı hiçççç yitirmeyeceğiz ve duamızı hiç eksik etmeyeceğiz. biz elimizden geleni yapıp gerisini Allah a bırakacağız.tamam mı güzelim ? bak ben hastanede çalışıyorum burda o kadar dertli insanları görüyorum ki bilemezsin. sonra dönüpte kendime baktığımda neler için üzülmüşüm diyorum ve kendime çok kızıyorum. herşeyden önemlisi huzurluyuz mutluyuz. ailemiz eşimiz arkadaşlarımız bize destek. eee daha ne olsun kızzz. bak moralin düzelmezse haber ver. sana hastanede gördüğüm öyle şeyler anlatırım ki sonra bulunduğun durum için şükür etmeye başlarsın. tamma mı tatlımmm.

seviyom kız seni...delisin melisin ama bitanesin...pis gıcık oldum bugün...ne zaman gitcen doktora...

Offf yaaa ben de hamile olmak istiyoooom benim de mesajlarımın altında bebişim görünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…