silkelet sonra hamiş kal....

ya canım bebeğimi göremiyorsunuz yoksa keseyimi...bebeği zaten bu değerle göremezsiniz ki benim 12 bindeydi değerim ayın 20sinde...benim bebeğim bile görünmedi 15-20 gün sonra gel dedi doktorum kalp atımını dinleyelim diye...sen kafanı fena karıştırmışsın...

Canım çok üzüldüm,inşallah bir şey yoktur,gebeliğin ilk haftalarında kasıkta batma olurmuş büyükler öyle diyor.eğer kese daha önce ultrasyonda görüldü ve doktor normal dediyse suan mümkün değil dış gebelik olması.gönlünü ferah tutmaya çalış çok zor biliyorum ama bebeğini üzme.sakın tek doktorlar kalma devlet hastanesi bile oksa bir kaç doktora git

Off serap bu almanyada olduguma bazen nefret ediyorum biliyormusun ayni köpek gibi doktorlar kadin bebegin gelmesini bekliyecegiz dedi hic kese felan bahsetmedi ama kese olsaydi söylerdi keseyide göremedi bu bence , bide kendi doktorum burda 3, 5 mm bir belirti kese var demisti .. Simdi ne yapacagimi bende bilmiyorum

Insallah canim ben almanyadayim , baska dil baska ülke .. Benim kafam iyice karisti ...
Degerim 4000 de ise kese neden görülmedi ? Burasi kafami karistiriyor

Belki iyi gelir serap :) dua et cnm allahin izniyle bebegim benimle olsun cok korkuyorum .. Kötü birsey duymak yipratiyor beni artik , hic bi yükü kaldiramiyorum simdi sen 4000 degerde kesenin görünmemesi normalmi diyorsun

canım bence sen yanlış anladın keseni zaten diğer doktorun görmüştü..bu doktor bebeği göremedim dedi bu da normal zaten şu aşamada...bir karışıklık var doktor bebeği göremedim dedi sen keseyi anladın...bu ikisi çok farklı...olan şey kaybolmaz merak etme...4000 değerde kese görünmez mi ki sen vajinal yolla baktırdın göründü diğer seferde...sen sil resetle dünkü doktor geçmişini....

Yarin sabahtan yine gidecegim ozaman sorarim doktora .. Zaten bu doktor bütün kagitlari benim doktoruma yönlendirecek büyük bi ihtimalde sali günü kendi doktoruma gidecegim , buranin kötü bir yönüde hep vaginal bakiyorlar yarin sansimi deneyip istemedigimi söyleyecegim bakalim artik hakkimizda hayirlisi olsun 😥😥😥

Yazmakta zorlaniyorum cepten ama birgul bende almanyadanim sunu unutma buranin devleti doktoru bizim cogalmamizi istemiyor kisaca bunu soyluyorum
Senin meselene gelince keseyi gorduyseniz rahat ol dis gebeliik yok kist olsa bile normal ama senin sat hesabina gore kac haftaliksin onu heaapla ona gore cevap vereyim ben sana ve rahatla. Doktorlar burda bi ise yaramuyor airf recete lazim oldugu icin mecburuz gitmeye

Hatta agrin kasilmalarin kanaman yoksa biraz sabirli ol bekle karnindan baktir aktdan baktirma biseyden cakmiyorlar strese sokyorlar. Ben almanya dogumluyum ve onlara kali

canim ALLAH razi olsun ..keseyi benim kendi doktorum görmüstü,.. dün biraz fazka agrilarim oldu evangelisch hastanesine gittim ,ordada nöbetci rus bir doktor varmis zaten tarzi okadar serttiki delirtti beni soguk kanlilikla bana hep kötü ihtimalleri saydi ..bide bana kagit imzalatti hastanede yatmadigim icin birsey olursa sorumluluk kabul etmiyoruz diye ..ben simdi sat göre 25 ocak canim yani 5 haftalik oldu bugün ,doktor degerin cok üksek ona ragmen bebek yok dedi bebegin gelene kadar her iki güne bir kan alacagiz dedi ..bide yumurtlaik yerinde kan da gördüm dedi kafam okadar karisik ki anlayacagim almancayida anlayamiyorum

simdi pazar yine gel dedi bidaha kan degerine bakacak

okadar agrim yok sadece sol tarafimda biraz agri var simdi belim felan agriyor ..ama kanama yok cok sükür ,dün kadin altan baktiktan sonra kücücük bir kan noktasi geldi acaba bu neyin nesi??cok korkuyorum

Insallah canim ben almanyadayim , baska dil baska ülke .. Benim kafam iyice karisti ...
Degerim 4000 de ise kese neden görülmedi ? Burasi kafami karistiriyor
Dış gebelikte kese hiç rahime gitmeden tüplerde kalıyor,seninkini gecen ultrasyonda normal gördülerse dış gebelik asla olamaz.ben gecen Nisan'da dış gebelik geçirdim. Bir bayan daha vardı dış gebelikten yatan hasta benim bhgc 126ydı, onun 12000lerde değişiyordu.ama onun patlama riski yüksek olduğu için bana göre daha tehlikeliydi. Ve satlarımızda bir hafta aralıklıydı. Bhcg değil daha çok kesenin rahimde değil başka yerde büyümesiyle dış gebelik teşhisi konuluyor bir de normal bir gebelikteki gibi 48 saatte bir iki katı artırmıyor bhcg,çok değişkenlik gösteriyor ben 1,5 ay bhcg için kan tahlili vermiştim, kanda tamamen düşene kadar

En son 25 ocaktami oldun sen evet ozaman 5haftalik gebesin Insaallah
Agrilarin normal siddetli degilse ve karin agrisi seklinde degilse iyi.
5haftalik kesede bebekte gorulur canim ama altdan bakilirsa ve makinaya bagli eger esko makinaysa gorememis olabilir. Rahat ol bol bol ya fettah cek selavat getir ve yarin kan aldir
Neden seni hastahaneye yatirmadida sorumlulugu sana veriyor biseY olursaa
Soyle durumda olabilir gec dollenme ise daha kucuk bebek gorulmemistir belkide zeki kadin goremedi buyltmeai gerektigini biliyormu acaba
Ben inan bunlara sinir oluyorum cunku biseyin yok daha gencsiniz olur demeleri oyalamalari uyuz ediyor ama sen sabret iyi diaun ve aevin bebegin seninle

Ilk gittigindr kontrole kadin sirf kesemi gordu yoksa bebegide gordumu? Cunku ozaman daha bebek gozukmez kese gozukur sadece aradan nekadar gecti bilmiyorum ama en son gittigindede gozukmemesi normal olabilir cunku gec dollenme olabilir degere bakma dollenmeyi bilmiyoruz nezamndi o yuzden dert etme birazdaha buyumeli annesi sorun yok Insaallah

Yok cnm sadece kese gördü ama tam emin degilim 3,5 mm bi görüntü vardi
Canim allahtan agrilarim cok siddetli degil , dedigin gibi kadinda daha cok kücük birsey bilemiyoruz dedi bakalim artik yarin ne diyecek hafif karin agrim var ama kanama gelecek diyr cok korkuyorum

Tuanvy bende yarin verecegim bakalim canim insallah degerim artmistir , bide bende simdi wcye gittikce kanama gelmiyor ama arada akinti kücük bir sekilde koyu kahve kirmiziya yakin geliyor bu neden acaba ?dün altan bakmasiyla ilgili olabilirmi

Nartanesii makine ne kadar eskiydi bilmiyorum ama fazlada eski degildi , yarin alttan bakmamasini söyleyecegim zaten kan degeri iki katina artarsa sorun yoktur degilmi

arkandan gelirsem bu ay söz sana bir ayakkabı gönderecem hediye bol bol ayağını sürü diye :)
hem ovulasyon testi hem preseed hem de silkeleme yaptık ama inşallah gelmiştir annesinin kuzusu

allah bebişlerimizi bizlere bağışlasında başka bişicik istemem canikom allahım ol derse ollur inşallah bebişin seninledir...

İREMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kızzzzzzzzzzzzz çok sevindim hadi hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmmm ne kadarlıkmış bbeişinnn

Âmin inşallah gelmiştir annesinin mis kokucak kuzusu

canım ben seni korkutmak istemem ama ben dış gebelikten kürtaj oldum 19 şubatta.
sol kasığımdaki ağrı nedeniyle batımı 1 gün geçtikten sonra test yaptım pozitif çıkınca 2 gün daha bekleyip doktora gittim. 18 şubatta doktor kesemi göremedi kan testi yaptı ama dış gebelik olabilir demişti. kan testi 19 şubatta çıktı. 18 şubattaki değerim 1608 çıkmış doktor bu değere göre kesenin görünmesi lazım hemen gel tekrar muayene etcem görünmezse dış gebeliktir dedi ben ona güvenmeyip başka doktora gittim o doktorda keseyi göremedi sonra alttan muayene etti kese sol tüpte göründü dış gebelik kesinleşti 19 şubattaki değerim 2900e fırlamış. normal gebeliklerden tek farkı 24 saat içinde bhcg nin 2 katına çıkmasıymış hemen 19 şubatta gebeliğim sonlandırıldı benimkide 5 haftalıkmıştı.

canım yerinde olsam imkanım varsa başka bir doktora daha giderdim hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…