- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.681
Sinirlenme canim ..haklisin korktum sanci böyle gelirse birsey olursa diye bu doktor beni daha cok sinir etti ... Bude rus doktor zaten dahada sinirlendim dis gebelik olsa deger bu kadar yüksek cikarmi ya .. Artik yarin yeniden kan alip degerime bakacaklar bebegi görene kadar böyle devam dedi .. Bebek daha cok kücük ya bu doktor salak birsey görmüyor degere göre tam 5 haftalik hamileyim ama bebek niye görünmüyor??? Dün geceden beri yedim bitirdim kendimi
Sinirlenme canim ..haklisin korktum sanci böyle gelirse birsey olursa diye bu doktor beni daha cok sinir etti ... Bude rus doktor zaten dahada sinirlendim dis gebelik olsa deger bu kadar yüksek cikarmi ya .. Artik yarin yeniden kan alip degerime bakacaklar bebegi görene kadar böyle devam dedi .. Bebek daha cok kücük ya bu doktor salak birsey görmüyor degere göre tam 5 haftalik hamileyim ama bebek niye görünmüyor??? Dün geceden beri yedim bitirdim kendimi
ya canım bebeğimi göremiyorsunuz yoksa keseyimi...bebeği zaten bu değerle göremezsiniz ki benim 12 bindeydi değerim ayın 20sinde...benim bebeğim bile görünmedi 15-20 gün sonra gel dedi doktorum kalp atımını dinleyelim diye...sen kafanı fena karıştırmışsın...
Canım çok üzüldüm,inşallah bir şey yoktur,gebeliğin ilk haftalarında kasıkta batma olurmuş büyükler öyle diyor.eğer kese daha önce ultrasyonda görüldü ve doktor normal dediyse suan mümkün değil dış gebelik olması.gönlünü ferah tutmaya çalış çok zor biliyorum ama bebeğini üzme.sakın tek doktorlar kalma devlet hastanesi bile oksa bir kaç doktora git
Kız birgül dövecem seni hıııı....
Belki iyi gelir serap :) dua et cnm allahin izniyle bebegim benimle olsun cok korkuyorum .. Kötü birsey duymak yipratiyor beni artik , hic bi yükü kaldiramiyorum simdi sen 4000 degerde kesenin görünmemesi normalmi diyorsun
canım bence sen yanlış anladın keseni zaten diğer doktorun görmüştü..bu doktor bebeği göremedim dedi bu da normal zaten şu aşamada...bir karışıklık var doktor bebeği göremedim dedi sen keseyi anladın...bu ikisi çok farklı...olan şey kaybolmaz merak etme...4000 değerde kese görünmez mi ki sen vajinal yolla baktırdın göründü diğer seferde...sen sil resetle dünkü doktor geçmişini....
Yazmakta zorlaniyorum cepten ama birgul bende almanyadanim sunu unutma buranin devleti doktoru bizim cogalmamizi istemiyor kisaca bunu soyluyorum
Senin meselene gelince keseyi gorduyseniz rahat ol dis gebeliik yok kist olsa bile normal ama senin sat hesabina gore kac haftaliksin onu heaapla ona gore cevap vereyim ben sana ve rahatla. Doktorlar burda bi ise yaramuyor airf recete lazim oldugu icin mecburuz gitmeye
Dış gebelikte kese hiç rahime gitmeden tüplerde kalıyor,seninkini gecen ultrasyonda normal gördülerse dış gebelik asla olamaz.ben gecen Nisan'da dış gebelik geçirdim. Bir bayan daha vardı dış gebelikten yatan hasta benim bhgc 126ydı, onun 12000lerde değişiyordu.ama onun patlama riski yüksek olduğu için bana göre daha tehlikeliydi. Ve satlarımızda bir hafta aralıklıydı. Bhcg değil daha çok kesenin rahimde değil başka yerde büyümesiyle dış gebelik teşhisi konuluyor bir de normal bir gebelikteki gibi 48 saatte bir iki katı artırmıyor bhcg,çok değişkenlik gösteriyor ben 1,5 ay bhcg için kan tahlili vermiştim, kanda tamamen düşene kadarInsallah canim ben almanyadayim , baska dil baska ülke .. Benim kafam iyice karisti ...
Degerim 4000 de ise kese neden görülmedi ? Burasi kafami karistiriyor
Yok cnm sadece kese gördü ama tam emin degilim 3,5 mm bi görüntü vardiIlk gittigindr kontrole kadin sirf kesemi gordu yoksa bebegide gordumu? Cunku ozaman daha bebek gozukmez kese gozukur sadece aradan nekadar gecti bilmiyorum ama en son gittigindede gozukmemesi normal olabilir cunku gec dollenme olabilir degere bakma dollenmeyi bilmiyoruz nezamndi o yuzden dert etme birazdaha buyumeli annesi sorun yok Insaallah
Canim allahtan agrilarim cok siddetli degil , dedigin gibi kadinda daha cok kücük birsey bilemiyoruz dedi bakalim artik yarin ne diyecek hafif karin agrim var ama kanama gelecek diyr cok korkuyorumEn son 25 ocaktami oldun sen evet ozaman 5haftalik gebesin Insaallah
Agrilarin normal siddetli degilse ve karin agrisi seklinde degilse iyi.
5haftalik kesede bebekte gorulur canim ama altdan bakilirsa ve makinaya bagli eger esko makinaysa gorememis olabilir. Rahat ol bol bol ya fettah cek selavat getir ve yarin kan aldir
Neden seni hastahaneye yatirmadida sorumlulugu sana veriyor biseY olursaa
Soyle durumda olabilir gec dollenme ise daha kucuk bebek gorulmemistir belkide zeki kadin goremedi buyltmeai gerektigini biliyormu acaba
Ben inan bunlara sinir oluyorum cunku biseyin yok daha gencsiniz olur demeleri oyalamalari uyuz ediyor ama sen sabret iyi diaun ve aevin bebegin seninle
Dış gebelikte kese hiç rahime gitmeden tüplerde kalıyor,seninkini gecen ultrasyonda normal gördülerse dış gebelik asla olamaz.ben gecen Nisan'da dış gebelik geçirdim. Bir bayan daha vardı dış gebelikten yatan hasta benim bhgc 126ydı, onun 12000lerde değişiyordu.ama onun patlama riski yüksek olduğu için bana göre daha tehlikeliydi. Ve satlarımızda bir hafta aralıklıydı. Bhcg değil daha çok kesenin rahimde değil başka yerde büyümesiyle dış gebelik teşhisi konuluyor bir de normal bir gebelikteki gibi 48 saatte bir iki katı artırmıyor bhcg,çok değişkenlik gösteriyor ben 1,5 ay bhcg için kan tahlili vermiştim, kanda tamamen düşene kadar
arkandan gelirsem bu ay söz sana bir ayakkabı gönderecem hediye bol bol ayağını sürü diye :)
hem ovulasyon testi hem preseed hem de silkeleme yaptık ama inşallah gelmiştir annesinin kuzusu
allah bebişlerimizi bizlere bağışlasında başka bişicik istemem canikom allahım ol derse ollur inşallah bebişin seninledir...
İREMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kızzzzzzzzzzzzz çok sevindim hadi hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmmm ne kadarlıkmış bbeişinnn
Evt cnm benimde kafam cok karisik , benim kendi kadin doktorum 3 mm birsey görüyorum demisti , ama bu doktor hastanedeki kan aldi , ve hic birseyin görünmemesi ilginc diyor degerim 4000 cikmis bu degerle dis gebelik olabilirmi ? Bendede biraz sanci var kasiklarimda ama rahatsiz edici degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?