silkelet sonra hamiş kal....

Serap serap hayırlı olsun canım bebişin. Inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. Ne zamandır istiyordun canım. Bi problem var mıydı

Serap serap hayırlı olsun canım bebişin. Inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. Ne zamandır istiyordun canım. Bi problem var mıydı
bir yılı geçti canım herhangi bir problem yoktu ama olmuyordu eylülde hamiş kalmıştım bebeğim öldü karnımda.kürtaj oldum...sonra çalışmalara yeniden başladık işte bu ayda hamişim

bir yılı geçti canım herhangi bir problem yoktu ama olmuyordu eylülde hamiş kalmıştım bebeğim öldü karnımda.kürtaj oldum...sonra çalışmalara yeniden başladık işte bu ayda hamişim

aynı şeyleri yaşamışız canım ben de kürtaj olalı 11 ay oldu ve hala hamile değilim. Inşallah çok kısa zamanda ben de senin gibi bu mutluluğu yaşasam

seviyom kız seni...delisin melisin ama bitanesin...pis gıcık oldum bugün...ne zaman gitcen doktora...

bende senii cadııı pazartesi yada salı kana gitcem sağlık ocağına, 12 marttada doktora gitcem kısmet olursaa

Offf yaaa ben de hamile olmak istiyoooom benim de mesajlarımın altında bebişim görünsün

üzülme tatlım 8 aydır bekliyodum 17 şubat depresyon günümdü ama geldi bebeğim hemde çok güzel bir gündeee , 14 şubatta kocişim hediyesini vermiş bende 28 şubat yıl dönümümüzde iadeyi hediye yaptımmm

bende senii cadııı pazartesi yada salı kana gitcem sağlık ocağına, 12 marttada doktora gitcem kısmet olursaa
bende 11inde gidecem gümgümleri duymak için tabi sabredebilirsem...aman dikkat et yavrum aksi bir durum olmasın..

Son düzenleme:
canım içini ferah tut.Rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin.
bi arkadaşımın da doğumda kist olduğunu görmüş dr.
doğumdan sonra kisti almışlar.kistte temiz çıkmıştı.
rahat ol bebeğinide kendinide üzme

iyi haberlerini bekliyoruz

Insallah cnm ama simdi sorun betahcg degerim 4000 cikti bebegi göremedi doktor pazar yeniden gidip kan verecegim bebege tekrardan bakacaklar insallah görünür yavrumda korkutmaz beni .. Yoksa dis gebelikden süpheleniliyor

Insallah cnm ama simdi sorun betahcg degerim 4000 cikti bebegi göremedi doktor pazar yeniden gidip kan verecegim bebege tekrardan bakacaklar insallah görünür yavrumda korkutmaz beni .. Yoksa dis gebelikden süpheleniliyor

dış gebelik nasıl oluyor yawww sen zaten keseyi görmemiş miydin canım 3 milimdi.yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum...dış gebelik olsa sancıdan duramazsın demişti doktorum ve kanamanda olurdu demişti...çünkü bende ilk gebeliğimde kist göründü urfada dış gebelik teşhisi koymuştular burada ki doktorum nasıl sinirlenmişti bu teşhisi koyana...

Evt cnm benimde kafam cok karisik , benim kendi kadin doktorum 3 mm birsey görüyorum demisti , ama bu doktor hastanedeki kan aldi , ve hic birseyin görünmemesi ilginc diyor degerim 4000 cikmis bu degerle dis gebelik olabilirmi ? Bendede biraz sanci var kasiklarimda ama rahatsiz edici degil

canım sana sadece şunu diyeyim sancım dayanılmayacak kadar fazla olurmuş ve kanaman olurmuş bana doktorum öyle demişti...hem niye gidiyon yavrum başka doktora yaaa...kafanı karıştırma....ya o sancı hepimizde oldu geçiyor 5 haftadan sonra biter merak etme...kötü düşünme...snein o doktor benim urfada ki doktora benziyor demekki..keseyi göremediyse nasıl dış gebelik diyor...dış gebelik kesenin gidipte tüp kanallarına yerleşmesi demek..keeyi görmeden dış gebelik nasıl teşhisini koyuyor yaww...bak sinirlendim yine..midem bulanmaya başladı...

Sinirlenme canim ..haklisin korktum sanci böyle gelirse birsey olursa diye bu doktor beni daha cok sinir etti ... Bude rus doktor zaten dahada sinirlendim dis gebelik olsa deger bu kadar yüksek cikarmi ya .. Artik yarin yeniden kan alip degerime bakacaklar bebegi görene kadar böyle devam dedi .. Bebek daha cok kücük ya bu doktor salak birsey görmüyor degere göre tam 5 haftalik hamileyim ama bebek niye görünmüyor??? Dün geceden beri yedim bitirdim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…