- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.701
Tuanvy bende yarin verecegim bakalim canim insallah degerim artmistir , bide bende simdi wcye gittikce kanama gelmiyor ama arada akinti kücük bir sekilde koyu kahve kirmiziya yakin geliyor bu neden acaba ?dün altan bakmasiyla ilgili olabilirmi
Nartanesii makine ne kadar eskiydi bilmiyorum ama fazlada eski degildi , yarin alttan bakmamasini söyleyecegim zaten kan degeri iki katina artarsa sorun yoktur degilmi
canım ben seni korkutmak istemem ama ben dış gebelikten kürtaj oldum 19 şubatta.
sol kasığımdaki ağrı nedeniyle batımı 1 gün geçtikten sonra test yaptım pozitif çıkınca 2 gün daha bekleyip doktora gittim. 18 şubatta doktor kesemi göremedi kan testi yaptı ama dış gebelik olabilir demişti. kan testi 19 şubatta çıktı. 18 şubattaki değerim 1608 çıkmış doktor bu değere göre kesenin görünmesi lazım hemen gel tekrar muayene etcem görünmezse dış gebeliktir dedi ben ona güvenmeyip başka doktora gittim o doktorda keseyi göremedi sonra alttan muayene etti kese sol tüpte göründü dış gebelik kesinleşti 19 şubattaki değerim 2900e fırlamış. normal gebeliklerden tek farkı 24 saat içinde bhcg nin 2 katına çıkmasıymış hemen 19 şubatta gebeliğim sonlandırıldı benimkide 5 haftalıkmıştı.
canım yerinde olsam imkanım varsa başka bir doktora daha giderdim hemen.
Canım kan değerlerin iki katına çıkması gerek ama aynı zamanda bebeğinin kesesinin yerinde olup kalp atışını duyana kadar doktorun kontrol altında tutar seni.. Allah bebeğini size bağışlar inşallah
allah bebişlerimizi bizlere bağışlasında başka bişicik istemem canikom allahım ol derse ollur inşallah bebişin seninledir...
İREMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kızzzzzzzzzzzzz çok sevindim hadi hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmmm ne kadarlıkmış bbeişinnn
tatlım dur bakalım hemen karalar baglama bundada wardır bir hayır..bi probleminiz varmıydı eşinde ya da sende?
kızlar bugün bat günümde ve kırmızılar geldi
bu saatten sonra folik asitte içmicem artık.boşuna içiyorum.
eşimde kabul ederse dr.a gidicem.adetliyken mi gitmek lazım yoksa bitincemi?
fikri olan söylesin lütfen..
Bakalim artik kizlar yarin belli olur artik kafamda birseyler kurmaktan yoruldum rabbim hayirlisini versin
tatlım dur bakalım hemen karalar baglama bundada wardır bir hayır..bi probleminiz varmıydı eşinde ya da sende?
canım ben 2 aylık evliyken adet düzensizliğinden dolayı dr.a gitmiştim.adet günüm düğün geceme denk geldiği için geciktirici ilaç kullanmıştım.dr büyük ihtimal ondan olmuştur dedi yinede muayne etti.hiç bi sorun yok dedi.yumurtlama döneminde gittiğim için bir sürü ceviz büyüklüğünde yumurta görmüştüm.
ama çocuk için hiç gitmedim.eşimde hiç gitmedi.7 aydır korunmuyoruz ama olmuyo olmuyo işte..
isyan etmiyorum,vardır bi hayr diyorum ama bu ay çok umutluydum işte..
anladım canım eşinle görüş ve doktora görünün o zaman hem zaten gerekli testler içinde adetin 3. veya 4. günü çagırıyor doktorlar hazır adetliyken git yaptır zaman kaybetmemiş olursun...canım ben 2 aylık evliyken adet düzensizliğinden dolayı dr.a gitmiştim.adet günüm düğün geceme denk geldiği için geciktirici ilaç kullanmıştım.dr büyük ihtimal ondan olmuştur dedi yinede muayne etti.hiç bi sorun yok dedi.yumurtlama döneminde gittiğim için bir sürü ceviz büyüklüğünde yumurta görmüştüm.
ama çocuk için hiç gitmedim.eşimde hiç gitmedi.7 aydır korunmuyoruz ama olmuyo olmuyo işte..
hifanur isyan etme "olmuyo olmuyo" diye.bak bir çoğumuz karnımıza düşen bebeklerimizi kaybettik.allahım vaktinde ve sağlıklı versin de.kaybetmek beklemekten cok acı veriyor.
anladım canım eşinle görüş ve doktora görünün o zaman hem zaten gerekli testler içinde adetin 3. veya 4. günü çagırıyor doktorlar hazır adetliyken git yaptır zaman kaybetmemiş olursun...
canım ben 2 aylık evliyken adet düzensizliğinden dolayı dr.a gitmiştim.adet günüm düğün geceme denk geldiği için geciktirici ilaç kullanmıştım.dr büyük ihtimal ondan olmuştur dedi yinede muayne etti.hiç bi sorun yok dedi.yumurtlama döneminde gittiğim için bir sürü ceviz büyüklüğünde yumurta görmüştüm.
Sağol canım sanada hayırlı olsun esas doktoruma gitmedim 10 gün sonraya randevu aldım, bat geçeli 2 gn oldu bu 3,. Gün dün sabah 392 ydi değer :) pazartesi kana gitcem tekrar
enaaaaaaaammmmmmm irem çok sewindim gözün aydınMucizen geliyooooooooo
Darısı hem bana hem tüm isteyenleree
Ben bayadır girmiodum internet yoktu gerçi halada yok ama bitane şifreye koymayan buldum ondan kaçak giriyom
inşallah geliyordur tatlım bugün kan vercem inşallah güzel artarda rahatlarım az , darısı isteyen herkese içinde sanada hayırlı ve tez zamanda gelsin inşallah............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?