silkelet sonra hamiş kal....

alttan muayene sonrası bende de geliyor kahverengi akıntılar. ondan bir sorun olacağını sanmıyorum alttan muayeneden kaynaklanıyordur

Nartanesii makine ne kadar eskiydi bilmiyorum ama fazlada eski degildi , yarin alttan bakmamasini söyleyecegim zaten kan degeri iki katina artarsa sorun yoktur degilmi

Canım kan değerlerin iki katına çıkması gerek ama aynı zamanda bebeğinin kesesinin yerinde olup kalp atışını duyana kadar doktorun kontrol altında tutar seni.. Allah bebeğini size bağışlar inşallah

Bakalim artik kizlar yarin belli olur artik kafamda birseyler kurmaktan yoruldum rabbim hayirlisini versin

kızlar tefriceye okumaya başladınız mı?
ben şimdi türkçesinden okuyum dedim de arapçasından okumak daha iyi olur.çünkü nerde uzatılıp uzatılmaması gerektiğini bilemedim.bide ha harfi hırıltılımı değilmi anlaşılmıyo haliyle.
yanlış okursak yanlış mana verilir.tabi arapça okumayı bilmeyenleri Rabbim her türlü kabul eder inş.ama bilenler arapçasından okusun mana bozulmasın.

Sağol canım sanada hayırlı olsun esas doktoruma gitmedim 10 gün sonraya randevu aldım, bat geçeli 2 gn oldu bu 3,. Gün dün sabah 392 ydi değer :) pazartesi kana gitcem tekrar

kızlar bugün bat günümde ve kırmızılar geldi
bu saatten sonra folik asitte içmicem artık.boşuna içiyorum.

eşimde kabul ederse dr.a gidicem.adetliyken mi gitmek lazım yoksa bitincemi?
fikri olan söylesin lütfen..

tatlım dur bakalım hemen karalar baglama bundada wardır bir hayır..bi probleminiz varmıydı eşinde ya da sende?

tatlım dur bakalım hemen karalar baglama bundada wardır bir hayır..bi probleminiz varmıydı eşinde ya da sende?

canım ben 2 aylık evliyken adet düzensizliğinden dolayı dr.a gitmiştim.adet günüm düğün geceme denk geldiği için geciktirici ilaç kullanmıştım.dr büyük ihtimal ondan olmuştur dedi yinede muayne etti.hiç bi sorun yok dedi.yumurtlama döneminde gittiğim için bir sürü ceviz büyüklüğünde yumurta görmüştüm.

ama çocuk için hiç gitmedim.eşimde hiç gitmedi.7 aydır korunmuyoruz ama olmuyo olmuyo işte..
isyan etmiyorum,vardır bi hayr diyorum ama bu ay çok umutluydum işte..

hifanur isyan etme "olmuyo olmuyo" diye.bak bir çoğumuz karnımıza düşen bebeklerimizi kaybettik.allahım vaktinde ve sağlıklı versin de.kaybetmek beklemekten cok acı veriyor.

anladım canım eşinle görüş ve doktora görünün o zaman hem zaten gerekli testler içinde adetin 3. veya 4. günü çagırıyor doktorlar hazır adetliyken git yaptır zaman kaybetmemiş olursun...

hifanur isyan etme "olmuyo olmuyo" diye.bak bir çoğumuz karnımıza düşen bebeklerimizi kaybettik.allahım vaktinde ve sağlıklı versin de.kaybetmek beklemekten cok acı veriyor.

yok canım isyan etmiyorum da şuan ikimizde sağlıklı görünüyoruz sorun nerde anlamış değilim açıkçası.
evlenmeden önce büyük konuşmuştum belkide.bi sene asla çocuk istemiyorum demiştim ama evlenince bebek için hazır hissettiğimizi anladık.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inş canım..

anladım canım eşinle görüş ve doktora görünün o zaman hem zaten gerekli testler içinde adetin 3. veya 4. günü çagırıyor doktorlar hazır adetliyken git yaptır zaman kaybetmemiş olursun...

o zaman 3.cü günü gidiyim canım ya belkide bi sorun var.boşuna zaman harcamıyalım.
inş kötü bişey çıkmaz :18:

canım ben geçen haziranda düşük yaşadım, hamile kaldığım içinde eşimin doktora gitmesi aklımızda yoktu, eylülde 3 ayı doldurdum doktora gittim hormon testimde yumurtamda iyidi ama olmadı o ay, sonra eşim rahatsızlandı ameliyat falan oldu çalışmalar sekteye uğradı aralıkta yeniden başladık ve çok umutluydum olmadı yine ocakta doktora yine gittim hem adet sürem düzensizdi düşükten beri ve adet öncesi eskiden olmamasına rağmen son 4 aydır kahverengi lekelenmem oluyodu, doktor yine baktı hormona yine baktı yumurtalara ama bişey çıkmadı , biz daha önce hamile kaldığım için bir iki ay daha denemeyi düşünüyorduk ama doktorum eşinde baktırsın ki ona göre bir yol çizelim dedi, baktırınca anladıkki eşimde sınırda hareketlilik sıkıntısı varmış, düşüğün nedeni bile o olabilir dendi, ve eşim sadece 3 hafta ilaç kullandı yumoş öncesi yine sperm testi yaptırdıkki sonuç çok iyi çıktı, ve hemen hamile kaldım, ikimizdede sıkıntı görünmüyo demişin baktırdımı eşin değerlerine ..............

Kizlar rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin .. Bende bugün yine gittim hastaneye degerim 6400 cikmis hersey güzel ilerliyor ama doktor beni korkuttukcan korkutuyor artik rabbime siginiyorum keseyide gördük , simdi sira bebekde embriyonun gelmesini bekleyecegiz .. Kistte varmis ama o sorun degil dedi agri olmadilca hafif batmalarim agrim var ama okadar rahatsiz etmiyor .. O yüzden artik herseyi RABBiME biraktim o en güzelini nasip etsin hakkimizda

Sağol canım sanada hayırlı olsun esas doktoruma gitmedim 10 gün sonraya randevu aldım, bat geçeli 2 gn oldu bu 3,. Gün dün sabah 392 ydi değer :) pazartesi kana gitcem tekrar

enaaaaaaaammmmmmm irem çok sewindim gözün aydın mucizen geliyooooooooo

darısı hem bana hem tüm isteyenleree
ben bayadır girmiodum internet yoktu gerçi halada yok ama bitane şifreye koymayan buldum ondan kaçak giriyom

inşallah geliyordur tatlım bugün kan vercem inşallah güzel artarda rahatlarım az , darısı isteyen herkese içinde sanada hayırlı ve tez zamanda gelsin inşallah............

inşallah geliyordur tatlım bugün kan vercem inşallah güzel artarda rahatlarım az , darısı isteyen herkese içinde sanada hayırlı ve tez zamanda gelsin inşallah............

amiiiinnnnnnn inşallah
bizde bugün hormon testi için doktora gidiyoz inşallah kötü bişi çıkmaz :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…