- Konu Sahibi serap_serap
-
kız azcık keyif ediyom hııı güya bugün temizlik yapcaktım hep beni yoldan çıkaran siz oldunuz....
sen 11. kat onu bos derken alt kata ınersen gorursun benım en buyuk korkum o
valla bu ay kocişime keçiboynuzu kürü uyguladım kendimde hayıt tohumu içtim... akşamada silkeletecemm inşallahhhhhh bu ay bişiler olur... 5 aydır tık yooookk :))
ahhh ahhhh anacım bu karılar adamı yoldan cıkarır
dördüz gelirse görürsün...aayyy hadi kız inşallahhhhhhhhhhhh :))
aboowww kızzzz duvarı delip geçmeyekte....
gidin otelden birinci katta bir oda tutun silkeleme işini halledin eve gelin... kız ev o kadar kötü mü aşağı inmekten korkuyon ya da senin herif bayağı izbandut...
nere gidiyon kız otur oturduğun yerde....
kızım adam hem ızbandut hemde catlatma ıgnesını yapana kadar yanıma yanastırmadım kardes kardes yattık artık adamın dayancak gucu kalmamıstı dusun artık ben korkmıyımda kımler korksunnn
bir gün bende sizi yoldan çıkarırım ödeşmiş oluruz....
şu alttakiler bekleme yapmayın...
sevgılı kaynanacıgımla nevsehıre gıdıyom10 gun falan yokum ama pazartesıye kadar burdayımmm
vazgeçtim bence de kork...:18:
tamam tamam birşey demedimsekerım bu topıgı acan sensın hatırlatırım neyse ben sustum bısey demıyorum
kızım adam hem ızbandut hemde catlatma ıgnesını yapana kadar yanıma yanastırmadım kardes kardes yattık artık adamın dayancak gucu kalmamıstı dusun artık ben korkmıyımda kımler korksunnn
dördüz gelirse görürsün...
kızzzz bu aksam duz duvara tırmanırsanız sasırmam valla
beni de götür beni de götür ıhlara vadsine nolurrr....
hadı gıdelım gezdırıyım senı nevsehırde ben kopmaya gıdıyom orda benım ekıpte hazır aman sabahlar olmasın
abowwwwwww kızımmmm sen kork deler geçersinizzz bu gece aksiyon varsa eğer :)))
ohh ohh yandannn
haydeee kop koppp koppp koppppp :)
çok istiyorum ama bir nasip olmadı..inşallah yaza aksilik çıkmazsa gitmeyi düşünüyoruz...
kız seraaaaaaaaaaapppp ne iş yaptığını dimedin dahaa disene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?