- Konu Sahibi serap_serap
-
aman dıyım bende herıfler falan var sandım kızzzzzz korktumm hatunlar okusun tabı faydalı bılgıler bunlar malum denemıs carptır sılkelet dık
onlarda gülüyolarr napsınlarr... akşam aksiyon var biliyolar işte dene bakalım ne zarar gelecek macera yaşarsınız işte diyorlar :))
hadi yaw ne doktorlar var... benimki birşey demedi sadece sırt üstü yat kalkma hemen dedi..
bak uyarı da bulunmuştum ilk sayfalarda okudun mu bilmiyorum pencere kenarından uzak duruyonuz...sonra sokak ortasında bulmayın kendinizii...
hadi bakalımmmmmm göriciğizzzz engin tecrübelerimi paylaşiiiciiiim yarın sabahtan :)
ohhh yayıl yayılll yat tabiii yarasııııınnnn kızım çay içme sağlıklı bişiler iç :))
tabiii bizim için öenmli o spoşlar...ne zorluklarla elde ediyoz biz onları...salıverir miyiz hemencecik...aaa bak onu doğru demişsinnn tabi dikkat etmek lazımDD
kız güldükçe zaten sancım artıyo...keyfi görsen şaşarsın uzatmışım ayaklarımı bir elimde çay bir elimle yazıyorum...
tatil ya keyfini çıkartıyom...yarına bulamazsınız beni....
tamaaammm allahtan pencere balkonun içine bakıyo no problem 11. kat önü boşşş göl manzaralı silkeleteyimDD anammmm karnım ağrıdı gülmekten havuç boğazımda kaldıı gülecem dieeeee.... şu simileyleri nasıl koyuyonuzz yaaa çıkmiyy bendee
çalışıyorum canım çalışıyorum...mesleğimi dersem tuhaf olur...çalışıyonmu sende kızzz.... hee ozaman yayıl yayılabildiğin kadar bebişimmm :))
tatil ya keyfini çıkartıyom...yarına bulamazsınız beni....
tabiii bizim için öenmli o spoşlar...ne zorluklarla elde ediyoz biz onları...salıverir miyiz hemencecik...
kız yatağı yağlamaya mı gittin nere kayboldun...
anacım benımde kasıklarıma agrılar gırdıııı gulmekten yıkılıyorumıs yerınde elemanlardan utanmasan yerlere yatcam
ohhh valla hayat sana guzel bı elınde cay uzanmıs gulmekten yıkılıyon helalın var valla
tamaaammm allahtan pencere balkonun içine bakıyo no problem 11. kat önü boşşş göl manzaralı silkeleteyimDD anammmm karnım ağrıdı gülmekten havuç boğazımda kaldıı gülecem dieeeee.... şu simileyleri nasıl koyuyonuzz yaaa çıkmiyy bendee
valla bu ay kocişime keçiboynuzu kürü uyguladım kendimde hayıt tohumu içtim... akşamada silkeletecemm inşallahhhhhh bu ay bişiler olur... 5 aydır tık yooookk :))
çalışıyorum canım çalışıyorum...mesleğimi dersem tuhaf olur...
eeee kolay elde edilmiyor bizim sıpalar...komedi yaa adamların vay haline
hem keçiboynuzu hem hayıt kem silkeletme anacım sizi bir tane paklamaz üçüz dördüz gelirse şaşma...
sen 11. kat onu bos derken alt kata ınersen gorursun benım en buyuk korkum o
nere gidiyon kız otur oturduğun yerde....burdayım anacım burdayım bılet ayırtıyoduk pazartesı yolcudur abbas baglasan durmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?