silkelet sonra hamiş kal....

onlarda gülüyolarr napsınlarr... akşam aksiyon var biliyolar işte dene bakalım ne zarar gelecek macera yaşarsınız işte diyorlar :))

bak uyarı da bulunmuştum ilk sayfalarda okudun mu bilmiyorum pencere kenarından uzak duruyonuz...sonra sokak ortasında bulmayın kendinizii...

bak uyarı da bulunmuştum ilk sayfalarda okudun mu bilmiyorum pencere kenarından uzak duruyonuz...sonra sokak ortasında bulmayın kendinizii...

tamaaammm allahtan pencere balkonun içine bakıyo no problem 11. kat önü boşşş göl manzaralı silkeleteyim DD anammmm karnım ağrıdı gülmekten havuç boğazımda kaldıı gülecem dieeeee.... şu simileyleri nasıl koyuyonuzz yaaa çıkmiyy bendee

kız güldükçe zaten sancım artıyo...keyfi görsen şaşarsın uzatmışım ayaklarımı bir elimde çay bir elimle yazıyorum...

anacım benımde kasıklarıma agrılar gırdıııı gulmekten yıkılıyorum ıs yerınde elemanlardan utanmasan yerlere yatcam
ohhh valla hayat sana guzel bı elınde cay uzanmıs gulmekten yıkılıyon helalın var valla

tatil ya keyfini çıkartıyom...yarına bulamazsınız beni....

tabiii bizim için öenmli o spoşlar...ne zorluklarla elde ediyoz biz onları...salıverir miyiz hemencecik...

valla bu ay kocişime keçiboynuzu kürü uyguladım kendimde hayıt tohumu içtim... akşamada silkeletecemm inşallahhhhhh bu ay bişiler olur... 5 aydır tık yooookk :))

kız azcık keyif ediyom hııı güya bugün temizlik yapcaktım hep beni yoldan çıkaran siz oldunuz....

sen 11. kat onu bos derken alt kata ınersen gorursun benım en buyuk korkum o

valla bu ay kocişime keçiboynuzu kürü uyguladım kendimde hayıt tohumu içtim... akşamada silkeletecemm inşallahhhhhh bu ay bişiler olur... 5 aydır tık yooookk :))

hem keçiboynuzu hem hayıt kem silkeletme anacım sizi bir tane paklamaz üçüz dördüz gelirse şaşma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…