silkelet sonra hamiş kal....

koptttttuuuuuuuuuuuummmm

serap çok yaşa emiiii iyi güldüm... bu hafta aksiyon haftaammm kızlar full action varrr bu akşam hemen başlıyorum bu yöntemee :))

yeni sloganımız silkelet hamiş kal...anacım beleş bir yöntem...acı yok ağrı yok...bazıları güreş istiyor...onu da deneyebilirsin ama silkeletmeden önce olsun spoşlar çıkmasın geri.. aşağı yukarı sağa sola silkeletiver...sonrada müjdeyi patlatıver burada...

Bu nedir Allah aşkına ya !!!

hadi yaww bnim arkadaşlar heç öyle demediler vayyy benden saklamışlar demek ki...

tamam şekerim yarın yazacaammm size... bakalım doğrumu anladım...

1. çarptır
2.silkelet
3. dik
:

söyle cnm söyle HADİ BAKALM DENEMEYEN KALMASIN KIZLAAAAAAAAARRR

hayyyyyyyyyyydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inaşşahhh müjdeyi veririm önümüzdeki aya :))

kızzzzz ofıstekıleredemı okutuyonnnnnnn sen konustuklarımızııııııııı

ofiste 3 bayanız şekerimmm :))) onlarda üyeliği benden takip ediyolar burda öğrendiklerimi paylaşıyorum :)))

amıııınnnnnn allah koparmasın bızımkıler emınım cok pıs sılkeler bızı malum sampıyon onlarrr

seni gaza getirmeye gerek yok sen zaten gazı kendin veriyon ha

kız güreş olmaz halter bizimki silkmede yarışıyozzzz Allah koparmasınnnn
anam ne yapim nereden aklıma geldiyse sende hamişin derdinden heç anlamıyon...silklettir halimden anlarsın benim...
yarın ki maceralarınızı sabırsızlıkla bekliyorum kızlar...

tatlım çok doru anlamışsın aynen böyle uygula bide.....hadi müjdeni alacz inşallah...

tırmala benı askım ye benı askım sılkele benı askımmmmm kızzz ıyıkı hamıle falan degılız yoksa bu kadar kahkahaya bebısde dayanamazdı hem serap sen fazla gulme bakayım malum hamıssın yaa

kız güldükçe zaten sancım artıyo...keyfi görsen şaşarsın uzatmışım ayaklarımı bir elimde çay bir elimle yazıyorum...

tatlım çok doru anlamışsın aynen böyle uygula bide.....hadi müjdeni alacz inşallah...

hadi bakalımmmmmm göriciğizzzz engin tecrübelerimi paylaşiiiciiiim yarın sabahtan :)

kız güldükçe zaten sancım artıyo...keyfi görsen şaşarsın uzatmışım ayaklarımı bir elimde çay bir elimle yazıyorum...

ohhh yayıl yayılll yat tabiii yarasııııınnnn kızım çay içme sağlıklı bişiler iç :))

aman dıyım bende herıfler falan var sandım kızzzzzz korktumm hatunlar okusun tabı faydalı bılgıler bunlar malum denemıs carptır sılkelet dık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…