- Konu Sahibi serap_serap
-
,hemde ne aksıyon ben bosuna korkmuyom adam benı perte cıkarcak 2 kere carpıstıkta amanınnnnnn ne carpısma hurdaya cıktım resmen bıde bu haftanın sonuna kadar carpıscaz bol bol nefes alırsam dua etcem artıkdoktorumda dedıydı bıraz yavas yapın yoksa agrın olur dıye ama nerdeee kım dınlıcekkı doktoru
öğretmenim canım benim öğretmen...kız seraaaaaaaaaaapppp ne iş yaptığını dimedin dahaa disene
öğretmenim canım benim öğretmen...
,
abowwww
sen böyleolursun çarpıştıktan sonra şikerimm :)))
kızzz hergünmü yoksa gün aşırımı çarpışıyonnnuzzzz
kesınlıkle gıtmelısın dogurmadan gıtte rahat rahat gez yoksa gezemezsın kucagında bebısle
gecen ay gun asırı yaptıydık oyle hamıs kaldıydım ama bu ay gelıstırcem taktıgı hergun sılkeletcem malum ben 4 cocuk ıstıyom bakarsın ıkız olur
adamın dıbısın seraaaaapppppp
,öğretiş tarzından anlamalıydımmmmmm şikerim :SD
,
anlamayan varsa yeniden anlatabilirim
yawruşş doğru diyon daaa hergün oluncada spermmmcikler kalitesiz oluyolarmışş :)) hadi bakalım nolcekkk dua edin leyynnn
zaten uygulamalı sınav önemli...örttmmeeeniiimmm ben anladım akşamada uygulamalı sınav yapıcam kendimi :)))
pelinin akşamki haliii bak bbuuu :)
bıseycık olmaz benım kocısımın sposcuklarına ben bıkerem hergun bı tabak ballı cevızlı muz yedırıyom kocama ye yıgıdım aslanım guc kuvvet olsun dıye
bıseycık olmaz benım kocısımın sposcuklarına ben bıkerem hergun bı tabak ballı cevızlı muz yedırıyom kocama ye yıgıdım aslanım guc kuvvet olsun dıye
örttmmeeeniiimmm ben anladım akşamada uygulamalı sınav yapıcam kendimi :)))
pelinin akşamki haliii bak bbuuu :)
zaten uygulamalı sınav önemli...
abowwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?