silkelet sonra hamiş kal....

,

abowwww

sen böyle olursun çarpıştıktan sonra şikerimm :)))

kızzz hergünmü yoksa gün aşırımı çarpışıyonnnuzzzz

,

abowwww

sen böyle olursun çarpıştıktan sonra şikerimm :)))

kızzz hergünmü yoksa gün aşırımı çarpışıyonnnuzzzz

gecen ay gun asırı yaptıydık oyle hamıs kaldıydım ama bu ay gelıstırcem taktıgı hergun sılkeletcem malum ben 4 cocuk ıstıyom bakarsın ıkız olur

gecen ay gun asırı yaptıydık oyle hamıs kaldıydım ama bu ay gelıstırcem taktıgı hergun sılkeletcem malum ben 4 cocuk ıstıyom bakarsın ıkız olur

yawruşş doğru diyon daaa hergün oluncada spermmmcikler kalitesiz oluyolarmışş :)) hadi bakalım nolcekkk dua edin leyynnn

yawruşş doğru diyon daaa hergün oluncada spermmmcikler kalitesiz oluyolarmışş :)) hadi bakalım nolcekkk dua edin leyynnn

bıseycık olmaz benım kocısımın sposcuklarına ben bıkerem hergun bı tabak ballı cevızlı muz yedırıyom kocama ye yıgıdım aslanım guc kuvvet olsun dıye

bıseycık olmaz benım kocısımın sposcuklarına ben bıkerem hergun bı tabak ballı cevızlı muz yedırıyom kocama ye yıgıdım aslanım guc kuvvet olsun dıye

:)))))))) ooooooohhh bende macun yediriyom keçiboynuzu fındıkkkk :)) bisssüü bisssüüürüü bi hamile kalsam ne yiyosa yesin zaten :))) hahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…