- Konu Sahibi serap_serap
-
her tarafına yaptır canım senden korkmaya başladım ben...sabah uyanır uyanmaz topiğe de yaz...yaşıyon mu bilek...
Bak şimdi heyecanlanadım akşam olmasına ne gadan kaldı yaw
o öyle değil canım kocanın silkelediği göbüşte bebek biter olacak...
benim akıllı kocişim ilacını içiyo ballı gümüşhane pestil kömesi var onu yiyo üstüne kabak çekirdeği kasko şart şarttt
her tarafına yaptır canım senden korkmaya başladım ben...sabah uyanır uyanmaz topiğe de yaz...yaşıyon mu bilek...
Bak şimdi heyecanlanadım akşam olmasına ne gadan kaldı yaw
mesai b,tmesine 1 saat var idmana da ne kaddar var bilemem...
en son 112yi ara son arananlarda bulunsun ne olur ne olmaz...ben yarın nefes alırsam sukretcem
annaaaammmm kızzz sendemı fenasın yoksam
en son 112yi ara son arananlarda bulunsun ne olur ne olmaz...
kızlaaarrrr saka maka benım bugun kasıklarım agrıyo yaa :18::18::18:dun aksam atrakstonda olmadı ama cumadan berı benım yumoslar ancamı catlıyo acaba:44::44::44:
şimdi dakikalar geçmek bilmez...akşama birde kahve yap içir kocişine..kendine gelsin...bol köpüklü olsun...Tamam şimdi hatırladım daha varmış :106::106:
La gaza geldim , ben bişey yapacağımda biran önce olsun isterim o yüzden uygulamaya geçmeliyim hemennnn
yok canım olemı yapım o kadar degıl yaw herıf goturur heralde acıle 112 ye gerek kalmaz yanı kalmamalı
benimde tam karnımın alt tarafı ama kasıklarımda değil bir sızı var normalde olmaz yumoşa yordum hayırlısı, sen yumoş takibimi yaptırıyodun yoksa klomen falan kullanıyormuydunnn .............
benım anam bu durumlarda ne dıyo bılıyomusun bı koca lazım oda bu gece lazım
bilmem kür mür dedin tırstım...
La gaza geldim , ben bişey yapacağımda biran önce olsun isterim o yüzden uygulamaya geçmeliyim hemennnn
kızlaaarrrr saka maka benım bugun kasıklarım agrıyo yaa :18::18::18:dun aksam atrakstonda olmadı ama cumadan berı benım yumoslar ancamı catlıyo acaba:44::44::44:
cuma çatlatma iğnesi olduysan çatlıyodur kız senin yumoş....ben ne ılaclar kullanıyom bı bılsen canım benım yumos takıbı ne yazıkkı fos cıkıyo malum pkoluyum yaa tedavıye devam edıyoz cuma aksamı catlatma ıgnesını yaptıydım ondanmıkı acaba:44::44::44:
bak sımdı bende tırstım allahımmmm sana gelıyorummmm:18::18:
cuma çatlatma iğnesi olduysan çatlıyodur kız senin yumoş....
waaaaawwwww süpersin hocam önünde eğiliyorummm
:ddd hayat sigortası yapakkkk gııııııı
Evet herkesden yoklama alıcaz yarın sabah tecrübelerinizi paylaşacaksınızzz
Senmi benmiii yemek yer yemezzz aksiyon :)
şimdi dakikalar geçmek bilmez...akşama birde kahve yap içir kocişine..kendine gelsin...bol köpüklü olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?