silkelet sonra hamiş kal....

hoşgeldin canım..yoktun ki sabahtan beri yeni geldin...

evet tatlim yoktum dogru diyonnn....
ben bir orgu ormeye basladim sal yapiyorum kendimeee epeybir ordum ama sonra isin icine ettim bir tuhaflik oldu cikamadim isin icindennn
yarin annemler gelecek bana artikin ona duzelttirecemmmm

canım türk kahvesi içircen eşine 1 saate fanfinfon sperm hareketliliğini arttırıyomuş Yani hızlı teslimat için şarttt

sana çarpışmak şart gülüm hayde sana kolay gelsinnnn ..............

hadi yafffffffff akşama bende hemen bi kahve yapayımmmmmm yemek ardına içsinnn bende ortalığı toplar anca hazırlanırım görüyonmu sennn daha bilmediğimiz neler varrr bide arkasına macun yidiririm heriff sabbahaa kadar danss dansss

gülmek ne kelimeee aştıı kendini aştıı

Son düzenleme:

canim kahven sert olacakkk sekersizzz sert kahvee esinde migde rahatsizligi falan yoksa oyle icir daha etkili oluyormus

evet tatlim yoktum dogru diyonnn....
ben bir orgu ormeye basladim sal yapiyorum kendimeee epeybir ordum ama sonra isin icine ettim bir tuhaflik oldu cikamadim isin icindennn
yarin annemler gelecek bana artikin ona duzelttirecemmmm
annen düzeltir canım örgü işinden anlamam...kalın iple amaçok güzel dantel yaparım kazak mazak bana göre dğil...

hızlı teslimat için canım...

anladım bebişim süperr akşama hemen yapıyorum
offff aksam olsun artık sılkelenmek ıstıyomm bennnn :84::84::84:

pelinnn iyicene kudurdun sen haaa akaşama düz duvara tırmanacanızzzz kocan izmandut gibi yaa artık herifin üstüne tırmanırsın banane ben istiyom çarp beni çarp benii önce çarp sonra silkele sonra dik beni kocişim diyee

bekleyememmmmmmm

beklersinnnnn mecbursun

canim kahven sert olacakkk sekersizzz sert kahvee esinde migde rahatsizligi falan yoksa oyle icir daha etkili oluyormus

yasemincim süpersin sen tatlışım :)))

tarifinide aldım yandan yandaannnn akşama ful aksiyon

merhaba bayanlar tesadüf topiği gördüm çok hareketli maşallah.bende 2 yıllık evliyim 7 ay önce bir düşük yaptım son 3 aydır tekrar düşünüyoruz.bu silkeleme işini her ilişkide yapıyoruz ama olmadı

onada razıyım kızzz yeterkı bu kadar bebıs olsun gobusumde
olur olur dolacak göbüşün...

onun acısından nolcekkk kızz geçer gider... pelincimmmmm heyecanla beklee bebişimm
heyecan hat safhada pelin de dınımdınım...

silkele yavrum silkele...silkele yavrum silkele ....
aşağı yukarı sağa solaaaaa...
ıyı ıyı bıze boyle tecrubelı hatunlar lazım malum taktık almamız lazımm
tabi canım daha neler var bilmediğimiz belki de...

herhangi bir sorun yok di mi canım sende veya eşinde...

kızzz ne kudurması 6 ay olmasa aklıma gelmez benım derdım hazır yumos agrılarım baslamısken kacırmıyım gunu yoksa 1 ay daha beklıcez

pelin akşama kadar sabrederse iyidir...eliniz boş gelirseniz kırarım kafanızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…