- Konu Sahibi serap_serap
-
hoşgeldin beaaa silkeleme işini konuşuyoruz canım...
wuuhhhuuuuuu bak bı sılkeletme hamısı daha geldı seraaapppp sen yakında mastır yapcan emın oldum ben
hoşgeldin canım..yoktun ki sabahtan beri yeni geldin...
kahve ne alakaa leyyynnnn :))) bilmediiim bişimi biliyonusss
canım türk kahvesi içircen eşine 1 saate fanfinfon sperm hareketliliğini arttırıyomuşYani hızlı teslimat için şarttt
sana çarpışmak şart gülüm hayde sana kolay gelsinnnn ..............
canım türk kahvesi içircen eşine 1 saate fanfinfon sperm hareketliliğini arttırıyomuşYani hızlı teslimat için şarttt
sana çarpışmak şart gülüm hayde sana kolay gelsinnnn ..............
onun acısından nolcekkk kızz geçer gider... pelincimmmmm heyecanla beklee bebişimm
eeee biliyosda konuşuyoz...daha da var kız bir kaç topikte ben yazınca çıktılar...
hadi yafffffffff akşama bende hemen bi kahve yapayımmmmmm yemek ardına içsinnn bende ortalığı toplar anca hazırlanırım görüyonmu sennn daha bilmediğimiz neler varrr bide arkasına macun yidiririm heriff sabbahaa kadar danss dansss
gülmek ne kelimeee aştıı kendini aştıı
okudum gcmişi biraz oldukca hareketli bir topik olmuş maşallah hep böyle devam eder sonunda da bebişler cifter cifter gelirrrrrrrrrrrrr inşallh
annen düzeltir canım örgü işinden anlamam...kalın iple amaçok güzel dantel yaparım kazak mazak bana göre dğil...evet tatlim yoktum dogru diyonnn....
ben bir orgu ormeye basladim sal yapiyorum kendimeee epeybir ordum ama sonra isin icine ettim bir tuhaflik oldu cikamadim isin icindennn
yarin annemler gelecek bana artikin ona duzelttirecemmmm
hızlı teslimat için canım...
offff aksam olsun artık sılkelenmek ıstıyomm bennnn :84::84::84:
bekleyememmmmmmm
canim kahven sert olacakkk sekersizzz sert kahvee esinde migde rahatsizligi falan yoksa oyle icir daha etkili oluyormus
olur olur dolacak göbüşün...onada razıyım kızzz yeterkıbu kadar bebıs olsun gobusumde
heyecan hat safhada pelin de dınımdınım...onun acısından nolcekkk kızz geçer gider... pelincimmmmm heyecanla beklee bebişimm
aşağı yukarı sağa solaaaaa...silkele yavrum silkele...silkele yavrum silkele ....
tabi canım daha neler var bilmediğimiz belki de...ıyı ıyı bıze boyle tecrubelı hatunlar lazım malum taktık almamız lazımm
herhangi bir sorun yok di mi canım sende veya eşinde...merhaba bayanlar tesadüf topiği gördüm çok hareketli maşallah.bende 2 yıllık evliyim 7 ay önce bir düşük yaptım son 3 aydır tekrar düşünüyoruz.bu silkeleme işini her ilişkide yapıyoruz ama olmadı
anladım bebişim süperr akşama hemen yapıyorum
pelinnn iyicene kudurdun sen haaa akaşama düz duvara tırmanacanızzzz kocan izmandut gibi yaa artık herifin üstüne tırmanırsın banane ben istiyom çarp beni çarp benii önce çarp sonra silkele sonra dik beni kocişim diyee
beklersinnnnn mecbursun
yasemincim süpersin sen tatlışım :)))
tarifinide aldım yandan yandaannnnakşama ful aksiyon
pelin akşama kadar sabrederse iyidir...eliniz boş gelirseniz kırarım kafanızı..anladım bebişim süperr akşama hemen yapıyorum
pelinnn iyicene kudurdun sen haaa akaşama düz duvara tırmanacanızzzz kocan izmandut gibi yaa artık herifin üstüne tırmanırsın banane ben istiyom çarp beni çarp benii önce çarp sonra silkele sonra dik beni kocişim diyee
yasemincim süpersin sen tatlışım :)))
tarifinide aldım yandan yandaannnnakşama ful aksiyon
Benim kocişte mide rahatsızlığı var ya :106::106::106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?