- Konu Sahibi serap_serap
-
benım anam bu durumlarda ne dıyo bılıyomusun bı koca lazım oda bu gece lazım
relax canım relaxxx acımayacak ki.....
yok ben hemen yapamam aile müessesi bizimki biri gelir falan milletin mayışmasını beklerim , zaten önce yiyeceklerini yesin üstüne bir kahve kahveden 1 saat sonra silkme dalında çarpışma
valla geçmezzz , kahve aklımda bir saat önce içir sonraaaaaaa anadın sennn onuuu
ben ne ılaclar kullanıyom bı bılsen canım benım yumos takıbı ne yazıkkı fos cıkıyo malum pkoluyum yaa tedavıye devam edıyoz cuma aksamı catlatma ıgnesını yaptıydım ondanmıkı acaba:44::44::44:
duramıyorum çok kötüyüm de...vallamı dıyonn kızzz o zaman napsam hastayım ben falan deyıp herıfı evemı gotursem sımdı offf offf kadın olma zor zanaat
bak bakk bakkkkkkkk yeni topik acilmiss benim haberim yokkk
hayirli olsun topigin serappp
bu arada bende silkeletip hamile kalanlardanimmmmm arkadaslar bilginizeee
anladım çarp silkelet...yok ben hemen yapamam aile müessesi bizimki biri gelir falan milletin mayışmasını beklerim , zaten önce yiyeceklerini yesin üstüne bir kahve kahveden 1 saat sonra silkme dalında çarpışma
valla geçmezzz , kahve aklımda bir saat önce içir sonraaaaaaa anadın sennn onuuu
cuma mı ee çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlamıyo mu yumoşlar doktorun bişey demedi mi :44::44::44:
hoşgeldin canım..yoktun ki sabahtan beri yeni geldin...bak bakk bakkkkkkkk yeni topik acilmiss benim haberim yokkk
hayirli olsun topigin serappp
bu arada bende silkeletip hamile kalanlardanimmmmm arkadaslar bilginizeee
öldürmez öldürmez azcık süründürür...acısada öldürmez cehenneme döndürmez laylalaylalala
duramıyorum çok kötüyüm de...
kahve ne alakaa leyyynnnn :))) bilmediiim bişimi biliyonusss
bende oyle bılıyorum doktorumda oyle dedı pazar sabahı verdı ılk carpısmayı ama hıc agrım olmadı ogun sadece dun aksam oldu bıde bugun ogleden sonra basladı agrım boyle kasıklarımdan belıme dogru bı agrı
hopppppppppppp ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naparsınz beaaaa
bende oyle bılıyorum doktorumda oyle dedı pazar sabahı verdı ılk carpısmayı ama hıc agrım olmadı ogun sadece dun aksam oldu bıde bugun ogleden sonra basladı agrım boyle kasıklarımdan belıme dogru bı agrı
hopppppppppppp ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naparsınz beaaaa
öldürmez öldürmez azcık süründürür...
öldürmez öldürmez azcık süründürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?