silkelet sonra hamiş kal....

bu ayda silkelendik ne çıkarsa bahtımıza:)eşim tamda yumurtlama dönemimde şehir dışında olacak ama gitmeden denemeyi yaptık.biz bu silkeleme işleminde yatağı kıracağız bi gün:)

herkese gunaydınnn. reglım bıttı bu ay hıcbırseyı kafama takmadan olurmu olmaz mı endısesı olmadan denemeler yapcam.ınsallah basarılı olurum :)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞİMİZ
[/TD]
[TD]DOĞUM TARİHLERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyadali
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorunl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]helin04
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xNeharx
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nikiyy
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flyrey
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipeksin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inci61inci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gzmmCnbz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım benim doğum tarihi 26 kasım görünüyor hayırlısı ile...

canım bende incir kürü uyguladım, üstünede silkelettim. o ay da hamile kaldım. bende çok kaçırdım günleri 6-7 gün içemediğim olmuştur. hiç etkilemedi beni. yapabildiğin kadar yap, kaçırdığın bi kaç güne takılma

bende bu listeye dahil olabildimmi acaba
çizgilerim çok silik.o yüzden hala emin olamıyorum...

Eki Görüntüle 701421 Eki Görüntüle 701422

Kızlar bu ay bi çok yöntemi denedim. incir kürü, eşime keçiboynuzu kürü sonra silkeletme. Adetim 2 gün geçti. 2 kez test yaptım ikisi de pozitif çok şükür. Ama henüz doktora gitmedim.

canım batın ne zamandı senin...eğer günün geçtiyse bi git kan ver bence...birde silik çizgi ne kadar süre sonra çıktı...

1 mayısta adet olmam gerekiyodu.testte hemen çıktı canım.eşim cuma namazından gelince gidicez.
özel hastaneyi aradım bi saatte çıkarmış sonuç.
inş güzel haberlerle döneriz..

geldim geldim

kan testimi yaptırdım.bi saat sonra verdiler.elime bi kağıt verdiler bi baktım negatif
dr.a gösterin dedi.gittik gösterdik dr.a
varda diyemem yokta diyemem dedi.sınırın biraz üstündesin dedi.

bende dedim ki benim adetim 3 gün geçti evde test yaptım hepsinde silik çıktı dedim
dr.da bunuda silik olarak kabul etmek lazım dedi.
biraz heyecandan erken davranmışsınız haftaya testi tekarlayalım eğer değerin yükselirse bişey diyebilirim dedi.

şuan muallaktayız hala

değerin 6,3 mü canım ben mi yanlış görüyorum ya geç döllenme ya da şu anda düşüyor canım meleğin inşallah geç döllenmedir inşallahhhhhhhhh

yumurtladığın vakit ne zamandı canım belki geç döllenmedir accık daha bekle istersen..

serapcım ayın 12sinde yumurtladığımı hissettim yoğun akıntım geliyodu.
takvime göre 17sinde en yüksek gündü.
o günleri hiç kaçırmadık.düzenli ilişkiye girdik silkelendim hatta enjeksiyonda yaptım iki sefer.

ama niye böyle oldu bilmiyorum
sonradan yükselirmi acaba?

dualarınızda unutmayın lütfen..

Rabbim gönlündekini versin canım üzme kendini strese girme...moral çok önemli...

Rabbim gönlündekini versin canım üzme kendini strese girme...moral çok önemli...

haklısın canım ama bu belirsizlikte çok kötü.
demin annemi aradım.konuyu açmak için kem küm ederken hamilemisin yoksa dedi
ben başladım zırıl zırıl ağlamaya
çok sevindi yat dinlen ağır kaldırma dedi.şimdi yatıcam biraz.dün gece heyecandan bi saat uyuyabildm sadece.

bu sabah eşimle çocuğumuza isim bile bulduk.ölen abinin ismi olsun ömer dedim.çok hoşuna gitti tamam bu olsun kesinleştirelim dedi.
kız olursa diye düşünmeye başladık isim bulamadık.yattığımız yerden bir sürü hayaller kurduk düşündük düşündük.
eşimde dur bi bakalım belki adet olursun dedi
dur bakıyım dedim gittim bi baktım kanama olmuş

benim durumum kimyasal gebelik yaşayanlara çok benziyo.acaba kimyasal gebelikmi yaşadım kızlar ya..

üzme canım kendini...eğer kanaman varsa kimyasaldır büyük bir ihtimal...ama sakın üzülme..bende iki kere kimyasal yaşadım..ve her ikisinin peşine de gerçek hamilelik yaşadım...bunu doktorum söylemişti zaten..kimyasalın peşine hamile kalma şansın daha yüksek diye..

sen yine de yat dinlen canım...

slm arkadaşlar bende silkeletiyorum geçen ayda yaptık olmadı bu ayda yapıyoruz bide idrardan ovulasyon testide kullanıyorum 4 gündür ilk 2 gün 2 çizgi koyu çıktı son 2 gün 2. çizgi çok az silik bugün daha yapmadım 1 saat sonra yapçam dün benden açık kahverengi akıntı geldi bugünde geldi bat 20 nisan nedir kızlaar bu acaba?

gerçektenmi canım yaa.çok moral oldu bu yazdıkların.
inş dediğin gibi olur da bende anneliği tadarım bir an önce.
Allah razı olsun canım benim.Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…