silkelet sonra hamiş kal....

olur olur dolacak göbüşün...

heyecan hat safhada pelin de dınımdınım...

aşağı yukarı sağa solaaaaa...
tabi canım daha neler var bilmediğimiz belki de...

valla oyle kızz heyecan hat safhada zaten bu haftayıda kacırırsak taakı bıdahakı yumosa kadar kıcımı donup yatcam

kızzz ne kudurması 6 ay olmasa aklıma gelmez benım derdım hazır yumos agrılarım baslamısken kacırmıyım gunu yoksa 1 ay daha beklıcez

bekleyemem diyen sen değilmesin kızımmmm :))) bebiş için o iş şart mecbur isteyecen herifiii

pelin akşama kadar sabrederse iyidir...eliniz boş gelirseniz kırarım kafanızı..

hahaaaaaaaa akşam benim herif şoklara girecek yalnızzz:))) aynı böyle olurr kahve silkele falannn nerden öğreniyon sen bunları diyo bazen bana bende ben bilirim diyom :)

ben kocama geçen ay kulunçlarımı kır dediğim kemiğimi çatlattı bacaklarımdan silkele desem kesin çıkarır bi tarafımı
haşintonum benim

o değilde bunu bende duymuştum arkadaşım bu şekilde hamile kaldığını söyledi batıma 3 gün kaldı bitince bende deneyeceğim

kızzz senın durumda vahımmıss yandın valla

oda iyiymişşşşşşşşşşşş

annen düzeltir canım örgü işinden anlamam...kalın iple amaçok güzel dantel yaparım kazak mazak bana göre dğil...
bende anlamadigim icin kaldim iste boyleeee ne ileri ne geri sinir oldum annem halleder artikin
sana kolay gelsin canim o zamannnnnn:))))
Benim kocişte mide rahatsızlığı var ya :106::106::106:

canim o zaman sen az sekerli yap cok sert yapma adamin migdesini delersen allh korusun benimkindede vardiii ben de pek yapamiyordum bu isi

tok karnına kahve birşey etmez etse de içsin mide ilacını yawww..sanki bebek onun karnında ilaç kullanması yasak...

mide koruyucu falan kullanıyo zatende sıkıntı olursa ben biterim adamın hayat enerjisini düşüren mide rahatsızlığı neyse bu akşam deneriz baktık sıkıntı oluyo kahveyi çıkarırırm aradan .

beklerım aslında beklemesınede benım agrılar arttıkca hem sabırsızlanıyom hem korkuyom ya kacarsa dıye anacımm buna acıp bakamıyonkı ne durumda dıye anca boyle bı taraflarımız agrıdımı acaba dıyebılıyoz

tok karnına kahve birşey etmez etse de içsin mide ilacını yawww..sanki bebek onun karnında ilaç kullanması yasak...

oyle diyon da tatlim ben gecen sene yaptim esime bunu o da kullaniyor ilacini sonucta ama kotu etti onu isimizi zor gorduk yasamiz biri olarak uyarmasi bendennnn

bende her gördüğüme diycem bunu haaa, yawrum eşin bir tek sperm testi yaptırcak ona göre netleşiyo zaten onların durum, bende hamile kaldım bende düşük yaptım ama meğer bizim herifin spoşlar tembelmiş bence baktır içiniz rahatlasın

birde sende kendini çok stres yapma biliyosun herşey hormonlar üzerine kurulu bak ne güzel güldük eğlendik gevşedikkk bebeği düşünmee isteyerek çarpışınnnn kendinde isteee biliyosun beyin bize hep oyunlar oynuyo...

hadi bakalım ben inanıyorum bu geceden hepimize birer topsuncuk çıkacakkkk çıkmassaaa bi sonraki gün bu hafta boş çıkmayacazz buna inanıyorusssss ve nediyoruzzzz

önce çarpış sonra silkelet sonra hamiş kal

Anladım canım bu akşam az şekerli denerim duruma göre vazgeçerim bizimkide ağır o yüzden
oyle diyon da tatlim ben gecen sene yaptim esime bunu o da kullaniyor ilacini sonucta ama kotu etti onu isimizi zor gorduk yasamiz biri olarak uyarmasi bendennnn

hahaaaaaaaa akşam benim herif şoklara girecek yalnızzz:))) aynı böyle olurr kahve silkele falannn nerden öğreniyon sen bunları diyo bazen bana bende ben bilirim diyom :)
hiç beklemediği şeyler mi kız...
denemesi bedava...

ohh son noktayı güzel koymuşsunnnn bebişim :)
çok güzel nokta koyarım zaten...

eşine testler falan yapıldı mı canım...değişebiliyor bazen değerler...

bende anlamadigim icin kaldim iste boyleeee ne ileri ne geri sinir oldum annem halleder artikin

sana kolay gelsin canim o zamannnnnn:))))
annelerimiz sağolsun valla...

mide koruyucu falan kullanıyo zatende sıkıntı olursa ben biterim adamın hayat enerjisini düşüren mide rahatsızlığı neyse bu akşam deneriz baktık sıkıntı oluyo kahveyi çıkarırırm aradan .
bugün dene de ağrı olursa içirmezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…