silkelet sonra hamiş kal....

sen aşmışsın anacım...biz şimdicik silkeletmekle yetiniyoruz eğer kırmızılar gelirse ki inşallah gelmez gelecek aya dans hareketlerini de katarız işin içine....

Birazda işin espirisi tabi.. Umarım gelmez kırmızılar.. isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur bebegıne.. Bende az beklemedim ah ah.. rabbim çok görmesin.. İnancınız vesileniz olur inşaAllah...

Birazda işin espirisi tabi.. Umarım gelmez kırmızılar.. isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur bebegıne.. Bende az beklemedim ah ah.. rabbim çok görmesin.. İnancınız vesileniz olur inşaAllah...
amin canım amin... mevlam isteyen herkesin kucağını doldursun...

merhabalar. canım topiğini baştan sona okudum ve gülmekten nerdeyse yıkıldım. çok eğlenceli bir topik olmuş.
bende 2 yıldır bebiş istiyorum , geçen ay hamile kalmıştım fakat 5 haftalık iken düşük oldu malesef

bu ay zaten doğru düzgün çalışma yapmadım ara verdim. şuan adetimin ikinci günü . fakat adetim biter bitmez bu silkeleme işine başlayacağım. daha önce silkeletip hamile kalan bir kaç kişiyi duymuştum çevremden fakat hiç uygulamadım. ama bu ay ve bundan sonrası hep uygulayacağım. bir de meryem suresini 41 gün okuyanlarda hamile kalıyormuş bir topikte okumuştum. onu da kesinn uygulayacağım.:128:
ayrıca senin durumu çoooook merak ettim.sayfaları okurken inş test yaptırmıştır da yazmıştır dedim. ama sen cuma ya kadar beklemeye kararlısın anladığım kadarıyla. inş hamilesindir yaa.

herkesin göbişi bebiş olsun inşallah yaaa.

Kızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
hamileyim yavrular hamileyim......
dayanamadı anacım uyku muyku tutmadı saat 5 ve ben birde yatmışım kalktım test aldım ve yaptım ikinci çizgi hemencecik çıktı...
fotoyu ekliyorum...bugün yoğunum pek fazla giremem..8 buçukta dişçide randevum var 9 buçukta okulda olmam lazım..toplantı varmış yarım gün ders işleyeceğiz...1 de toplantım var..boşkaldıkça gireceğim...ve ayriyetten bugün nöbetçiyim...

sizleri çok seviyorum ya eşimin haberi yok zavallım 10 gün sonra hasta olacağımı düşünüyor...ve bu ay kardeşim geldiği için yumoş haftasına hiç birşey yapamadığımızı...neyse gelecek ay bakarız dedi....
şimdilik hepinizi öpüyorum...silekeletin anacım kendinizi...

evet canım hamileyim..yazını yeni okudum çok heyecanlıyım kusura bakma...41 meryem suresini bu ay bende okutturdum annemden rica ettim annem okuyor halen daha da bitmemiştir herhalde...diğer gebeliğimde de annem okumuştu ama o gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık..ve yeniden Rabbim bir tane daha verdi..şükürler olsun.....
darısı isteyen bütün kardeşlerimin başına...

Kızlar ben çıkıyorum kahvaltı yapmam lazım...
9 buçuk gibi anca girerim...hepinizi çok seviyorum...iyi ki varsınız...iyi ki sizleri tanımışım...

onu bende yapıyodum ama birde üzerine silkelettim senin bebişini yirim ben ayyy kıyamam taze annesin sen yaa hoş geldin topiğimize bu arada..

deneyin deneyin özellikle yumoş haftanızda deneyin...
benim bata kaldı 2 gün stresten ölüyorum...:18:

kızım bence hamilesin... ki alttaraflarda yazıyormuş hamilesin tebrik ederim canım allahım kucağına almayı nasip eder inşallahhhhh darısı bizlere diyorummm

amin canikommm aminnnnnn

41 meryemi duymamıştum anacım birde onu denerim bu ay tutmazsa... ama gerçekten yıkılıyor bizim topikkk

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

teyyy teyyyy teyyyyyy

günaydınnn, benim umut azaldı ya akşam akıntım vardı üstüne çift çizgiyi gördüm ovu da ama biz sabah çarpıştık dün olaydı süper olacaktı aslında hayırlısı napalım amaaaa akşam kocişim benii yetenek sizsiniz yarışmasında bir atalay demirci varya onun şovuna götürdü çok güldüm süperdi sizin oralarada gelirse asla kaçırmayın derimmmmmm mutluyummmm

canımmmsınnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nirdesin sen şehir olarak tatlış... neysem allahım kısmet eder inşallah bizlerede darısı bulaşşsınnnn

bişe olmas 6 ila 36 saat arası değilmi bebişim zaten sabah sabah sipoşlar daha kaliteli oluyo zaten.. yawff sorma bizimde takvime göre salı ve perşembe cumartesi olması lazım ama bizim herüfe balı çok yedirdim herhal dünde bi çarpıştıkkk

Burdan da tebrik edeyiiiimmm Oh ohh yandan yandaannn
Çok sevindimmm yaa inan ki

anaaaaaaaaaaamm..kıızz..bak topik açan hamile kalıyo..kesin bende deneyecem..dün adama dedim üstüme güldü..

ay hemşooooo çok sevindim..allah daim etsin, allah sağlık sıhhat versin..hadi bizi habersiz bırakma..

ay teşekkürler kızlar halen daha şok geçiriyorum kimsenin haberi yok bir sizlerin haberi oldu...

süper geçmiş canım akşamınız..üzülme...kız sabah çarpmışsın yumoşun çatladığını nereden biliyon ki...çatlasın çatladıktan sonrada şansın var unutma...

canımmmsınnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sende benim canımsın...

kuzum iyiki bizde seni tanımışızzz öpüyorum snei dikkat et kendine ve bebşiineeeeee bitanem muahhh
tamam canım dikkat edecem..pazartesiye kadar gitmeyeyim diyorum doktora karar veremedim..kürtaj oldum ya düşük tehlikesi olabilir mi o kemiriyor şimdi kafamı...

Burdan da tebrik edeyiiiimmm Oh ohh yandan yandaannn
Çok sevindimmm yaa inan ki
sağolun kızlar iyi ki varsınız...

eşine söyle gülsün ama silkelesin de anacım seni...habersiz bırakmam canım sizleri...

çokkkk şevindiiim cnmm darışı başımaaaaa benımde bata 3 günnnn
darısı senin ve isteyen herkesin başına canım...

kız kocişine söyleme keseyi beraber görürken haberi olsunnnn şüpheleniym diye götürürsün doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…