silkelet sonra hamiş kal....

canlarım kesinlikle silkeletin ben bu ay duydum denedik tabi Önce Rabbimin izniyle...çok şükür hamişim sonuna kadar tavsiye ederimmm..yumoşlarda kaçırmayın sakınnn..

canlarım kesinlikle silkeletin ben bu ay duydum denedik tabi Önce Rabbimin izniyle...çok şükür hamişim sonuna kadar tavsiye ederimmm..yumoşlarda kaçırmayın sakınnn..

hadi bakalım göreceğiz şekerimmmm

peki bu silkeletmeyi her ilişkiden sonramı yaptınız canım

kızzz işte yumurtlama haftanda gün aşırı yap yapıncada bunu yappp

kızlar başından itibaren bütün yazdıklarınızı okudum, bayağı bir zamanımı aldı ama değdi doğrusu...

hem çok güldüm, hem de çok duygulandım. özellikle konuyu açan arkadaşın (serap) hamile kalmasına çok sevindim, hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

ve bende kesinlikle bu yöntemi deneyeceğim, klomende ikinci ayımdayım ve bugün çatlatma iğnemi oldum, yarından itibaren çarpışmalar başlıyor gelişmeleri yazıcam...

silkelenme akımına beendee katılıyoruuumm

görüşürüz, sğl.un paylaşımlarınız için..

silkeletip hamiş kalan arkadaşlara sesleniyoruuuuummmm
sorular :

1- yumurtlama günlerinde mi silkeletiyoruz?
2-yumurtlama günlerinde ne kadar çarpışma yaşanacak? aşırı demişsiniz de diğer sayfalarda aşırı derken??
3-silkeleme süresi ortalama ne kadar olsun ? bir dakka mı 15 saniye mi ?
4-silkelettikten sonra ne kadar yatıp bekleyelim?

cevaplarınızı merakla bekliyorum kızlar. bugün adetim bitti ve ovilasyon testi aldım . bu ay sıkı çalışma olacak o yüzden hiç bir detayı kaçırmak istemiyorumda. teşekkürleeeerrrr şimdiden.

ilk başta dileklerin için çok teşekkür ederim canım..ve sonrasında hoşgeldin diyorum akımımıza....
dene canım denemekten zarar gelmez.çarp silkelet yöntemi..yöntemimizin adı...
geçen ay iki arkadaş denedi şu an hamişler..bu ay ben ve papatyadalı denedik ikimizde hamişiz...gelecek ay deneyen sayısı fazla olacak beklemedeyiz...
herkes kucaklarına bebişlerini alsın...bizleri en çok o mutlu eder...

cevap veriyorum diğer silkeletenlerde geldiklerinde cevaplarlar canım
1- ovulasyon testi almışsın hayırlı olsun..bu testi kullanacağın için sadece gıdakladığın zaman silkelettir.ben öyle yaptım...
2- eşinin spoşlarında sorun yoksa 36 saatte bir çarp adamı eğer herhangi bir sorun varsa 48 saatte bir çarp..ben 36 saatte hatta bazen her gün çarptım

ama çarptığım hafta kocişe bol bol kabak çekirdeği yedirdim adam nerdeyse nefret etme aşamasına geldi..birde nohut yemeği buna dikkat edin...yedirmeye çalışın..çarpışmadan önce acı bir kahve içirip öyle çarpın adamı...
3 silkeletme süresi bence 15 saniye yeter...ama emin ol sırf gülmek için bir daha silkele nolur diyeceksin...silkeletirken kendini yani rahmini kas spoşlar dışarı çıkmasın...
4- ben bazı çarpışmadan sonra uyuyup kaldığım oluyor canım...silkeleniyorsun ya uyku basıyo..ama bazen de 15 dakikanın üzerine kalktığım da olmuştur..ama sen yine de bir saat ayaklarını duvara verip dik bekle...o şekilde uyuma ama belin tutulur

hadi gazan mübarek olaaaa....senden de güzel haberleri bekliyoruzzz ona göre...

evet canımm ya degerınde baya yuksek çıkmış var mı ailelerde falan ikiz

var canım..birde bende ki yımırta sayısı fazla oluyor...ondan korkuyorum zaten herife silkelettiriken bütün yumurtalar döllendiyse işin var sero diyom...dün bat günümdü batta o değer çok yüksek..kafam karmakarışık oldu...işin ilginç tarafı bugün hem sağ kasığım hem sol kasığım ağrıyor...

ikiz olabıllır canım esıne soyledın mı artık doktora ne zamn gıdeceksn

günaydın kızlar ayşegül kız sendemi burdasın canlar silkelt olayını anladım ama bir sorum olacak şimdi yatakta kociş nasıl silkeleyecek ayağamı kalkacak birde biz çamaşır silkelediğimizde biliyosunuz yerle temas etmemesine dikkat ediyoruz ne olacak gücü yetrmi acep yoksa kafa yastıta kalıyormu ayyy birde nasıl diyecem bu aralar anlatıyorum bazı şeyleri otu soğan kürünü dün akşam allah kurtarsın psikolojin bozulmuş diyo birde bana sen böyle yaparsan olacağı varsada olmaz diyo nasıl söylüycem utanırım

ikiz olabıllır canım esıne soyledın mı artık doktora ne zamn gıdeceksn

söyledim canım adamı inandırana kadar göbeğim çatladı..eşime kalsa bugün hemen gidiyorduk ama çarşamba gününden önce gitmem doktora alttan muayene olmak istemiyorum..5000-6000lerde görünüyormuş üstten karından...bana kalsa cuma gidecem de kızlar baskı yapıyorlar bekleme o kadar diye..beklemem herhalde birde ben kürtaj oldum ya acaba düşük riski olur mu ondan da korkuyorum...

kafan yastıkta kalıyor canım eşin ayağa kalkıp yatakta ayaklarından tutup silkeliyor..anacım alttan alın zaten değişik bir hava katıyo çarpışma olayına...

ben pek değerlerden anlamam ama seninki canım çoğul gebelik baya yüksek allah bağışlasın sana ama kanımca üçüzzzz ben bu değerlerden öyle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…