- Konu Sahibi serap_serap
-
canlarım kesinlikle silkeletin ben bu ay duydum denedik tabi Önce Rabbimin izniyle...çok şükür hamişimsonuna kadar tavsiye ederimmm..yumoşlarda kaçırmayın sakınnn..
anam kız sendemi geldin buaraya.. ivet şekerim önce herife çarptır kendini sonra silkelettt sonraa beline yastık yok 1 saat yat
peki bu silkeletmeyi her ilişkiden sonramı yaptınız canım
canlarım kesinlikle silkeletin ben bu ay duydum denedik tabi Önce Rabbimin izniyle...çok şükür hamişimsonuna kadar tavsiye ederimmm..yumoşlarda kaçırmayın sakınnn..
peki bu silkeletmeyi her ilişkiden sonramı yaptınız canım
hadi bakalım göreceğiz şekerimmmm
kızzz işte yumurtlama haftanda gün aşırı yap yapıncada bunu yappp
kızlar başından itibaren bütün yazdıklarınızı okudum, bayağı bir zamanımı aldı ama değdi doğrusu...
hem çok güldüm, hem de çok duygulandım. özellikle konuyu açan arkadaşın (serap) hamile kalmasına çok sevindim, hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
ve bende kesinlikle bu yöntemi deneyeceğim, klomende ikinci ayımdayım ve bugün çatlatma iğnemi oldum, yarından itibaren çarpışmalar başlıyorgelişmeleri yazıcam...
silkelenme akımına beendee katılıyoruuumm
görüşürüz, sğl.un paylaşımlarınız için..
silkeletip hamiş kalan arkadaşlara sesleniyoruuuuummmm
sorular :
1- yumurtlama günlerinde mi silkeletiyoruz?
2-yumurtlama günlerinde ne kadar çarpışma yaşanacak? aşırı demişsiniz de diğer sayfalarda aşırı derken??
3-silkeleme süresi ortalama ne kadar olsun ?bir dakka mı 15 saniye mi ?
4-silkelettikten sonra ne kadar yatıp bekleyelim?
cevaplarınızı merakla bekliyorum kızlar. bugün adetim bitti ve ovilasyon testi aldım . bu ay sıkı çalışma olacak o yüzden hiç bir detayı kaçırmak istemiyorumda. teşekkürleeeerrrr şimdiden.
gunaydın kızlarrr nasılsınız bugun
iyiyiz canım geçmişe dalmıştım neler konuşmuşuz diye...ben bir ara ikiz olacak demeişim de tırsar oldum dünden beri...ikiz olma ihtimali yüksekmiş..
evet canımm ya degerınde baya yuksek çıkmış var mı ailelerde falan ikiz
var canım..birde bende ki yımırta sayısı fazla oluyor...ondan korkuyorum zaten herife silkelettiriken bütün yumurtalar döllendiyse işin var sero diyom...dün bat günümdü batta o değer çok yüksek..kafam karmakarışık oldu...işin ilginç tarafı bugün hem sağ kasığım hem sol kasığım ağrıyor...
ikiz olabıllır canım esıne soyledın mı artık doktora ne zamn gıdeceksn
günaydın kızlar ayşegül kız sendemi burdasın canlar silkelt olayını anladım ama bir sorum olacak şimdi yatakta kociş nasıl silkeleyecek ayağamı kalkacak birde biz çamaşır silkelediğimizde biliyosunuz yerle temas etmemesine dikkat ediyoruz ne olacak gücü yetrmi acep yoksa kafa yastıta kalıyormu ayyy birde nasıl diyecem bu aralar anlatıyorum bazı şeyleri otu soğan kürünü dün akşam allah kurtarsın psikolojin bozulmuş diyo birde bana sen böyle yaparsan olacağı varsada olmaz diyo nasıl söylüycem utanırım
söyledim canım adamı inandırana kadar göbeğim çatladı..eşime kalsa bugün hemen gidiyorduk ama çarşamba gününden önce gitmem doktora alttan muayene olmak istemiyorum..5000-6000lerde görünüyormuş üstten karından...bana kalsa cuma gidecem de kızlar baskı yapıyorlar bekleme o kadar diye..beklemem herhalde birde ben kürtaj oldum ya acaba düşük riski olur mu ondan da korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?