silkelet sonra hamiş kal....

ozaman ihmal etme doktor olayını canım ya hem ben alttan muayene edılmıyo dıye bılıyodum allah korusun canım senın basından byle bışey gectıyse cokta beklme

hee canım ya azcık silkelemecı lalı dedım adamla bu ilgiç yöntemlerımıze alışt artık benımkı doğal karsılıyo pazartesı den itibaren bende sılkelettırıcem yumoş kontrlu var

kafan yastıkta kalıyor canım eşin ayağa kalkıp yatakta ayaklarından tutup silkeliyor..anacım alttan alın zaten değişik bir hava katıyo çarpışma olayına...

valaa canım konuyu açmışsın silkeleyerekte hamile kalmışsın benim kafaya girdi değişik havaysa bu tedavimde anlatmaya çalışırım birde komik olacak sizlerinde dedeği gibi ben bu tedavimde yapmasammı geri gelmesin diye

Son düzenleme:
hee canım ya azcık silkelemecı lalı dedım adamla bu ilgiç yöntemlerımıze alışt artık benımkı doğal karsılıyo pazartesı den itibaren bende sılkelettırıcem yumoş kontrlu var

kız vala yap benimki kafa dengi değilki ağır adam söyleyeceğim varsada söyleyeemem ama isterim offf ya şu utanma olayını atlatamaık gitti

ben pek değerlerden anlamam ama seninki canım çoğul gebelik baya yüksek allah bağışlasın sana ama kanımca üçüzzzz ben bu değerlerden öyle anladım
kız sus ikizden korkuyorum üçüz diyon...amin canım mevlam ne vermişse kabulümüz..değerim yüksek farkındayım nasıl oldu şaşkınım..bu değere göre benimki hemen yumurtlamanın ilk günü yerleşmiş gibi birşey oluyo...erkende yumurtlamadan şubat birde yumurtladımonu da biliyorum bakalım ne çıkacak doktor teyzemizde...

ozaman ihmal etme doktor olayını canım ya hem ben alttan muayene edılmıyo dıye bılıyodum allah korusun canım senın basından byle bışey gectıyse cokta beklme
alttan ediyorlar canım üstten kese görünmediği için..başımdan geçti çünkü..kürtaj olduktan sonra çatala çıkmak istemiyorum korkuyorum..

neden yapmayasaon canım çarp gitsin adamı sonrada böyle silkeleyerek havalandırsın ohhh sonra da gelsin bebiş...

anladım canım inşallah kesenızı görsun kalbının pıt pıtını duyup sağlıcakla kucagına alırsın inşallah canım ya

çift dikiş canım sağlıklı olsunda vala yeterki olsun ilk günü tutsa bile değer yüksek inş.ikiz olur varya vala böyle diyosun oldu bitiye bağladım tedaviye başlarsam iğnemi yaptığım gün kamyon çarpmış gibi çarpayım madem çarp diyosn senimi kıracamm

Son düzenleme:
anladım canım inşallah kesenızı görsun kalbının pıt pıtını duyup sağlıcakla kucagına alırsın inşallah canım ya
inşallah canım ya öenmli olan o sağ salim kucağımıza almak...
mevlam isteyen herkese en yakın zaman da nasip eder inşallah...

çarp çarptıktan sonra da hızlı teslimat için silkelet

çarp çarptıktan sonra da hızlı teslimat için silkelet

canım bizler içinde duat et sonra elini karnına koyda amin de bebişinde amin desin belkim bizimde olur gelmedi gitti cici bebe büsküvisi yiyorum 3gündr bebekler çok sever ya belki gelir diye tabi şaka protein kalsiyom mineral var içinde diye yiyorum hamişsin günde üç dört tane ye hamişlere iyi

hiç duymamıştım bunu..evde var bebe bisküvisi...

hiç duymamıştım bunu..evde var bebe bisküvisi...

hatun bızı unuttun bakıyorum

nasılsın buarada bulantın falan var mı ? kendını ozletme bıze de yaz. bundan sonra nasıl besleneceksın ? rejım yapmazsın yanı. cızelgede olacak mısın ? doktordan beslenme programı aldın mı ?

yok canım unutur muyum sizi...bulantı falan yok ama iştahta açılma var geliyorum bazen ama kimsecikler olmuyor...rejim adı altında olmaz ama dikkat etmem lazım canım yoksa acayip kilo alırım fazla kilo almak istemiyorum çizelgede olacam canım..haftaya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum değerim yüksek çıktı..ikiz olma ihtimali varmış..kalp atımında belli olur mutlaka...ikizde olursa mutlaka gitmem gerekecek doktora..diyetisyene görünmem lazım anlayacağın..beslenme programı almadım..şimdi yediklerimden pek fazla etkilenmezmiş araştırdım birazcık..haftaya ikisini de aradan çıkartmam lazım.bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…