- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
yok öyle abur cuburla pek aram yoktur canım...sen ye canım diğer abur cuburları fazla tüketme
o benim bebeğimdi çalmışsın kız ne kadar tatlı benim giibi rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin olanlarınkinide onlara bağışlasın ama benim bebek senin bebeği döverrrrr
ben kendi bebeğim nasıl olur düşünemiyorum bile... eşime söyledim ağladı adam...beklemiyordu bu ay öyle birşey...sabah çıkarken kime benzeyecek acaba kız diyo...tatlım o bebek gercek zaten eltımın bebegı amın canım inşallah ama bızım kızımız cadı degıldır hanım hanımcık
yok canım unutur muyum sizi...bulantı falan yok ama iştahta açılma vargeliyorum bazen ama kimsecikler olmuyor...rejim adı altında olmaz ama dikkat etmem lazım canım yoksa acayip kilo alırım fazla kilo almak istemiyorum çizelgede olacam canım..haftaya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum değerim yüksek çıktı..ikiz olma ihtimali varmış..kalp atımında belli olur mutlaka...ikizde olursa mutlaka gitmem gerekecek doktora..diyetisyene görünmem lazım anlayacağın..beslenme programı almadım..şimdi yediklerimden pek fazla etkilenmezmiş araştırdım birazcık..haftaya ikisini de aradan çıkartmam lazım.bakalım...
yok öyle abur cuburla pek aram yoktur canım...
ben kendi bebeğim nasıl olur düşünemiyorum bile... eşime söyledim ağladı adam...beklemiyordu bu ay öyle birşey...sabah çıkarken kime benzeyecek acaba kız diyo...
tatlım o bebek gercek zaten eltımın bebegı amın canım inşallah ama bızım kızımız cadı degıldır hanım hanımcık
başkasını bebeğini almışsın görecez bakalım hanım hanımcıkmı yoksa cadımı çıkack
unutur muyum canım..neler paylaştık orada...ya dikkat etmeye başladım.dün eşime söyledim..baskı yapıyor işte bak yemene içmene dikkat et diye..Allahtan evde değil sürekli..besleniyorum diye. gerçi besleniyorum da aç kalmamaya çalışıyoruz az az yiyorum.sık sık tüketiyorum...valla ikiz olursa o zaman sıkıntı olur canım benim için beslenme de..saldırırım artık gördüğüm herşeye...unutma bızı zaten
hımmmm demek ıstah acılması basladı :))))) ay dıyetteyken bıle zor sabredıyor ınsan. sımdı cok daha zor olsa gerek ALLAH yardımcın olsun
hımmmm anladım dıkkatlı beslenecegım dıyorsun ıstersen zaman zaman duygu ıle gorus hamıleyken o cok kılo almıs hataları gormus senı yonlendırebılır belkı. doktor ıle de gorus muhakkak. tamam canım ol zaten cızelgede. ben pazartsı senı bekleyecegım sevındım valla. hamılelıkten dolayı uzaklasıp gıdersın dıye dusunuyordum hem dıkkatlı beslenmeden hem bızden. bunların olmayacagına sevındım.
evet okudum o yazdıklarını. su an bebek dusunmuyorum ama dusundugum zaman sana sılkelet yontemını falan sorarım artık.degerlerın yuksekmıs ıkız olabılır ucuz olabılır dıyenler var sana. okudum. bır gorun canım bakalım doktor ne dıyecek.
Su sallamayi tam olarak anlatirsaniz sevinirim, simdi normal yatarken yani bacakalr hava degil degilmi?
Normal yatar pozisyondayken esim bacaklarimi alacak yukari asagi sag sol mu yapacak?
e onu ben kendimde yaparim , o yüzden daha tam anlamadim su yöntemi?
Ufak da degilimki esim alsin bebek gibi tutsun bacakalarimdan ....:))))))))
Serap hamilemisin ? Tüm yorumlari okuyamadim
alttan görünür mutlaka canım bu değerle diğer gebelikte 1000lerde görünmüştü..ama kürtajdan dolayı çıkmak istemiyorum sanki yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi hissediyorum..psikolojik olarak yoksa herhangi bir sakıncası yok doktorunuza güvendikten sonra...anladım canım dr.gitsen alttan baksa bi sakıncası oluyomu kese üstten ultr.görünmezmi
ya erkek olursa dıcektın canım ben böyle bır haberı esme verdıgımı düşünemıyorum bıle adam 24 aydır benımle bırlıkte hayal kırıklıgına ugruyo
ben verdim adam çıldırdı..o benden daha çok istiyordu...
söyleyeceğin günler yakındır canım üzme kendini...keşke olsada bende söyleyebılsem ah ahhhhhhhhh ya
söyleyeceğin günler yakındır canım üzme kendini...
emin ol hissediyorsun ben bu ay çok farklıydım...inşallah dedıgın gıbıdır canım ama nedense bu ay içimde bi umut var
yahu alemsiniz
bende silkelet ne diyorum başlığı okuyunca
şöyle düşündüm silk-elet silk-epil gibi bişimi nedir bu diyorum ipekle bir ilgisi var diyorum allah iyilinizi versin emi
korunmam bitsin gelecek aynen şöyle dicem benim kocişe
silkele beni herifffffffffffffffffaklıma hıyarlı babayla havuçlu teyze geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?