silkelet sonra hamiş kal....

o benim bebeğimdi çalmışsın kız ne kadar tatlı benim giibi rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin olanlarınkinide onlara bağışlasın ama benim bebek senin bebeği döverrrrr

tatlım o bebek gercek zaten eltımın bebegı amın canım inşallah ama bızım kızımız cadı degıldır hanım hanımcık

tatlım o bebek gercek zaten eltımın bebegı amın canım inşallah ama bızım kızımız cadı degıldır hanım hanımcık
ben kendi bebeğim nasıl olur düşünemiyorum bile... eşime söyledim ağladı adam...beklemiyordu bu ay öyle birşey...sabah çıkarken kime benzeyecek acaba kız diyo...

unutma bızı zaten

hımmmm demek ıstah acılması basladı :))))) ay dıyetteyken bıle zor sabredıyor ınsan. sımdı cok daha zor olsa gerek ALLAH yardımcın olsun

hımmmm anladım dıkkatlı beslenecegım dıyorsun ıstersen zaman zaman duygu ıle gorus hamıleyken o cok kılo almıs hataları gormus senı yonlendırebılır belkı. doktor ıle de gorus muhakkak. tamam canım ol zaten cızelgede. ben pazartsı senı bekleyecegım sevındım valla. hamılelıkten dolayı uzaklasıp gıdersın dıye dusunuyordum hem dıkkatlı beslenmeden hem bızden. bunların olmayacagına sevındım.

evet okudum o yazdıklarını. su an bebek dusunmuyorum ama dusundugum zaman sana sılkelet yontemını falan sorarım artık. degerlerın yuksekmıs ıkız olabılır ucuz olabılır dıyenler var sana. okudum. bır gorun canım bakalım doktor ne dıyecek.

Su sallamayi tam olarak anlatirsaniz sevinirim, simdi normal yatarken yani bacakalr hava degil degilmi?
Normal yatar pozisyondayken esim bacaklarimi alacak yukari asagi sag sol mu yapacak?
e onu ben kendimde yaparim , o yüzden daha tam anlamadim su yöntemi?
Ufak da degilimki esim alsin bebek gibi tutsun bacakalarimdan ....:))))))))

Serap hamilemisin ? Tüm yorumlari okuyamadim

Son düzenleme:
ben kendi bebeğim nasıl olur düşünemiyorum bile... eşime söyledim ağladı adam...beklemiyordu bu ay öyle birşey...sabah çıkarken kime benzeyecek acaba kız diyo...

ya erkek olursa dıcektın canım ben böyle bır haberı esme verdıgımı düşünemıyorum bıle adam 24 aydır benımle bırlıkte hayal kırıklıgına ugruyo

Son düzenleme:
unutur muyum canım..neler paylaştık orada...ya dikkat etmeye başladım.dün eşime söyledim..baskı yapıyor işte bak yemene içmene dikkat et diye..Allahtan evde değil sürekli..besleniyorum diye. gerçi besleniyorum da aç kalmamaya çalışıyoruz az az yiyorum.sık sık tüketiyorum...valla ikiz olursa o zaman sıkıntı olur canım benim için beslenme de..saldırırım artık gördüğüm herşeye...
topiğe arada uğrarım tecrübelilerden faydalanmakta yarar var...çizelgede olcam azcık + çıksamda olcak o kadar..regl haftanın verdiği bir şişkinlikte var..2-3 ay regl günlerinde şişerim vücut alışıncaya kadar oluyormuş bunlar...
pazartesi ben sana bildiririmimi yaparım canım sabah erkenden...
valla böyle bir akım aldı başını gidiyor gırgırla başladık ilk başta benden önce deneyenler hamişler şu an pıtpıtlarını bile duydular...benle bir arkadaş denedik gırgırına bu ay ikimizde hamişiz...valla bilmiyorum tesadüf mü bir etkisi var mı anlamadık deneyimlerimizi paylaştık umarım faydalı oluruz arkadaşlara...

evet canım hamileyim dün kanda baktırdım batım dündü benim 1467 çıktı...
işte aynısı olmuyor canım eşinin seni silkelemesi daha şiddetli oluyor...
kafan yastıkta olacak eşin ayaklarından tutup hızlıca silkeleyecek abartmamakta lazım bacağın falan çıkmasın sonra...
belin havaya kalkacak anlatabildim mi? yani sadece ayaklarını havaya dikmeyecek tutup çamaşır silkeler gibi seni silkelesin..

anladım canım dr.gitsen alttan baksa bi sakıncası oluyomu kese üstten ultr.görünmezmi
alttan görünür mutlaka canım bu değerle diğer gebelikte 1000lerde görünmüştü..ama kürtajdan dolayı çıkmak istemiyorum sanki yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi hissediyorum..psikolojik olarak yoksa herhangi bir sakıncası yok doktorunuza güvendikten sonra...

yahu alemsiniz
bende silkelet ne diyorum başlığı okuyunca
şöyle düşündüm silk-elet silk-epil gibi bişimi nedir bu diyorum ipekle bir ilgisi var diyorum allah iyilinizi versin emi

korunmam bitsin gelecek aynen şöyle dicem benim kocişe
silkele beni herifffffffffffffffff aklıma hıyarlı babayla havuçlu teyze geldi

konu sahibi serap daha önce kürtajmı oldun canım, bende bu ay kürtaj olmak zorunda kaldım 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu korunma sürecindeyim bir ay nisan gibi hamile kalma şansım olacak tekrar ben en geç haziran olarak düşünüyorum ozamana kadar inş. olur
sen kürtajdan ne kadar sonra gebe kaldın???

allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip eder inş.

farklı bir açısı
silk epil silk elet....
silk salla olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…