- Konu Sahibi serap_serap
-
bizim 300 geldi ama ne yaptığımızı biliyom
benimki kesin ayırır bak tırsmaya başladım ha :18::18::18::18:
bizim 300 geldi ama ne yaptığımızı biliyom
benimki kesin ayırır bak tırsmaya başladım ha :18::18::18::18:
anacım ben seni büle bilmezdim hösttt dedin mi adamın sesini kesen gacılardan bilirdin ne oluyo sana bebek değiştirdi mi?Yarın hastaneden yer bildirimi yapınca anlarsın ..............
hahahhaaa adamı gece gunduz fazla carptın yaa ondan gelmıstır o oyle
sizin şofben elektirikli mi canım...300 geldiğine göre...
ben evdeyim canım yaşasın özgürlük rahatça kahkaha ata ata gülüüyorum
Inşallah gelmezde bu ay hamiş kalırsın....oğluma kızını alırım... Irem talip ama ben senin kzıını alacam ...
pencere kenarından uzak dur sokağa falan fırlamayasın sonra
haydi vatandaş..silkeletmeyen kalmasın..yeni bir sloganımız olsun..akşam kocalar eve gelince diyeceğin tek cümle şu olsun
"""aşkım beni silk"""""
:))
ay çooooook tehlikeli çooook tehlikeli,hem söylemesi hem yapması
hayırlı olsun yeni topiğin
hadi yawww nerede okudun kız şimdi gırgıra yazdık hamişlik belirtisi oluyormuş...
kertiveririz kız nolcekkkk...olaydıda alaydın serpım yaaaa inşallahhh kertiveririz beşiğii nolcekkkkk
benıde tuttukları gıbı hhoopppp manısaya ıyı olur kızzz kafa dınlemıs oluruz
ondan da olabilir bu ay fazla şaç kurutma makinesiyle fön makinesi çalıştı ondandır... benim kombi elektirikli şofben değil iremi çarpan elektrikli şofben olmuş bence....
pencere kenarını gectım ben alt kata ınmekten korkuyom kızzzz
ondan da olabilir bu ay fazla şaç kurutma makinesiyle fön makinesi çalıştı ondandır... benim kombi elektirikli şofben değil iremi çarpan elektrikli şofben olmuş bence....
şofben elektriklide bizde zaten her şeyi elektrikle ısınma içinde klima varya ufo klima şofben üçlüsüne 300 gayme az bilee
benim kızım yeterki almak istesin oğlunu sen naparsan yap anca kızıma kaygana olursunnnn , fulimmm seni severim ama çık aradannn
kertiveririz kız nolcekkkk...
sen çok masraflı bir gacısın bu ay 300 geldiyse gelecek ay 500 bile kurtarmaz hele de 36 saate düşürüsen bittiniz siz maaşı faturaya yatırın...şofben elektriklide bizde zaten her şeyi elektrikle ısınma içinde klima varya ufo klima şofben üçlüsüne 300 gayme az bilee
benim kızım yeterki almak istesin oğlunu sen naparsan yap anca kızıma kaygana olursunnnn , fulimmm seni severim ama çık aradannn
valla iyi gelir aslında...yeme içme elektriksu beleş
kızzz az kaldı yakında kıcımız kasınsa acaba hamılemıyım dıcez fena tırsar oldum ben
hoşgeldin hemşommmmmmmmmm
sağol valla çok tehlikeli bir kelime dikkatli kullanmak lazım...
ay onu düşünmedim..hız sınırlaması yapalım o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?