silkelet sonra hamiş kal....

haydi vatandaş..silkeletmeyen kalmasın..yeni bir sloganımız olsun..akşam kocalar eve gelince diyeceğin tek cümle şu olsun

"""aşkım beni silk"""""

:))

ay çooooook tehlikeli çooook tehlikeli,hem söylemesi hem yapması

hayırlı olsun yeni topiğin

sizin şofben elektirikli mi canım...300 geldiğine göre...

şofben elektriklide bizde zaten her şeyi elektrikle ısınma içinde klima varya ufo klima şofben üçlüsüne 300 gayme az bilee

ben evdeyim canım yaşasın özgürlük rahatça kahkaha ata ata gülüüyorum

Inşallah gelmezde bu ay hamiş kalırsın....oğluma kızını alırım... Irem talip ama ben senin kzıını alacam ...

benim kızım yeterki almak istesin oğlunu sen naparsan yap anca kızıma kaygana olursunnnn , fulimmm seni severim ama çık aradannn

hoşgeldin hemşommmmmmmmmm
sağol valla çok tehlikeli bir kelime dikkatli kullanmak lazım...

ondan da olabilir bu ay fazla şaç kurutma makinesiyle fön makinesi çalıştı ondandır... benim kombi elektirikli şofben değil iremi çarpan elektrikli şofben olmuş bence....

ozaman sen asıl carpılmayı dogazlga faturası gelınce gorcen sahsen ben gecen aykı carpısma sonucunda 283 tllık dogal gaz faturasını gorunce yamulmustum

Son düzenleme:
ondan da olabilir bu ay fazla şaç kurutma makinesiyle fön makinesi çalıştı ondandır... benim kombi elektirikli şofben değil iremi çarpan elektrikli şofben olmuş bence....

ozaman sen asıl carpılmayı dogazlga faturası gelınce gorcen sahsen ben gecen aykı carpısma sonucunda 283 tllık dogal gaz faturasını gorunce yamulmustum

anaaammmmmm ben seni kırarmıyım paylaşıveririz oğlanı hem ne biliyon kimin kızı olcakkkk belki oğlun olcakkkk

kertiveririz kız nolcekkkk...

he yaaa

şofben elektriklide bizde zaten her şeyi elektrikle ısınma içinde klima varya ufo klima şofben üçlüsüne 300 gayme az bilee
sen çok masraflı bir gacısın bu ay 300 geldiyse gelecek ay 500 bile kurtarmaz hele de 36 saate düşürüsen bittiniz siz maaşı faturaya yatırın...

benim kızım yeterki almak istesin oğlunu sen naparsan yap anca kızıma kaygana olursunnnn , fulimmm seni severim ama çık aradannn

benimki ikiz olacak ya birisini senin kızına birisini fulinin kızına olar mı?

hoşgeldin hemşommmmmmmmmm
sağol valla çok tehlikeli bir kelime dikkatli kullanmak lazım...

hemşo..yarın öbür gün eşim gelecek..onada bu sloganı söyleyecem:))

bi deneyelim bakalım..zaten yumırtlama günümdeyim..gıdaaakk gıd gıd gıdaaaaak:))

ortalığı sular seller götürüyo..belkim silkelemek işe yarar,,kim bilir..

kim biliiiiiiiiiiiiiiir kim biliiiiiiiiiiiiir kim biliiiiiiiiiiiiir kim bii liir
kim biliiiiiiiiiiir kim biliiiiiiiiiiir kim biliiiiir kim bi lir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…