silkelet sonra hamiş kal....

hoşgeldin bebekim...
evet canım oluyor benimde genellikle sol kasığım olur...yumurta sayım fazla ise ölüyorum sancıdan...

cnm merhaba ınan benım yumurtladıgımdsa bı catladıgını duymadım benım agrı degılde sızlamaydı cnm ve hıc gecmedı

süperrrr

canım yatak saglammı

ayyyy koptummmmm

ne yapcann
bızde gelemmıı:26::26::26:
tatlıım yeni gördüm k bakma ge tabi herzaman beklerim..
bilmiyorum cnm allah büyük ben tedavi bile olmuyorum olacağı varsa olur zaten diyerek...vesile olan şeyde bizi bulur zaten aramaya gerek kalmadan

tedavi görmüorum cnm ama artık zamanı geldi galiba
bencede gelmiş zamanı bi görün cnm doktora..
kızlaaarrrrr ben kacar malum bu gece yola cıkcam eve gıdıp valızımı hazırlamam lazım hepınızı coooookkkkkkk sevıyorummmkocaman kocamam optum sızı hakkınızı helal edın malum uzun yol
hayırlı yolculuklar cnmm
elerine sağlık kuşum...
​o ne demek öle gel tabi...

hoşgeldin canım en çok silkeleten en çabuk bebiş sahibi oluyor...
ayyyy hadi hayırlısı....
benim bebişe çok ihtiyacım var..23 haftalık kaybım oldu eylülde

ancak öle bu acılarım azalır sanıyorum..tabi bu işler kısmet işi
aaaa ıyı bak daha varmış garantı bıtmeye bol bol sırkelen

haklısın sanırım

naber cücüşüm?

tatlıım yeni gördüm k bakma ge tabi herzaman beklerim..

bencede gelmiş zamanı bi görün cnm doktora..

hayırlı yolculuklar cnmm

elerine sağlık kuşum...

​o ne demek öle gel tabi...

cnm nbr nasılsın göruşemedık uzun zamandır sende sırkelenmıssın bak burda gördum haberımız yoktu
nasıl gıdıyo bakım

hosbulduk bu arada

ben dün kendimi silkelettim

ama sanirim biraz fazla silkelettim cünkü suan agrilarimi tarif edersem eger agrim kasiklarimda degil midemin alti yani karnimin altinda sag tarafta
sallana sallana sanirim benim spermcikler ters yöne ilerledi asagi dogru deglde yukariya dogru cikiyor
agrilari oralara kadar hissediyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…