silkelet sonra hamiş kal....

sen de mi yatak kırdın

gecmiş olsun cicim

ıyı cnm ya ay eves ettım valla sırkelenmeye ne yalan dıyım sen napıyon nasıl bı gundu eltıcıgınle

yatak sağlam mı onu tartışıyoduk...:18:

kiz yok onun bahsini ettigi olay yaklasik 1 sene olucak bea unutmamis zilli

hem su silkeletme olayini valah yeni duyuyorum,,denemedimm,,

hem bisi sorcam serapcigim ,,ilaki herifmi silkelicek ,,kendim kendimi ayaklarimi havaya kaldirarak belime kadar sonra silkeleyemizmiyim saga sola :26:kikiki

cnm nbr nasılsın göruşemedık uzun zamandır sende sırkelenmıssın bak burda gördum haberımız yoktu
nasıl gıdıyo bakım
saol cnm iyiyim nolsun ....hee bndee silkelendim tedawinin yanı sıra...güzel gidiyo şimdilik şükür..sen nasılsın ??
afiyet olsun bülbülüm...
gel de beraber olsun..
kızzz sende tersmi tepti allah korusun

senin herif pelinin ki gibiymiş o zaman canım kız nasıl silkeledi ki ağrını karnında hissediyon...

anam korkulur senden, sen şimdi tek başına çocuk da yaparsın

bir arkadaş makara sistemi kuracaktı..ayaklarındn bağlayıp tavana kurulu makara sitmine bağlayıp sallayacaktı kendini..sende öyle yapabilirsin...

hahah olurda bı gun ucuncuyu duşunurse olur valla ay heves ettım sırkelenmeye sende denesene cnm
hahahha hevesli kanak
ıyı cnm ya ay eves ettım valla sırkelenmeye ne yalan dıyım sen napıyon nasıl bı gundu eltıcıgınle

ben de böle bir gün geçirdim
eltime hayat cok güzel...kafası güzel çünkü nediyeyim

ay ben ilk silkelencem dedigimde güldüydünüz he

aa cıddımısın ee tabı bunye alışık degıl bu kadar sırkelenmeye ay bı bakmısız bu ay olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…