- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.541
yakaladimmm47: 41:
sen de mi yatak kırdın
hosbulduk bu arada
ben dün kendimi silkelettim
ama sanirim biraz fazla silkelettim cünkü suan agrilarimi tarif edersem eger agrim kasiklarimda degil midemin alti yani karnimin altinda sag tarafta
sallana sallana sanirim benim spermcikler ters yöne ilerledi asagi dogru deglde yukariya dogru cikiyor
agrilari oralara kadar hissediyorum acikcasi
benimde 12 haftalık bir kaybım vardı canım...ayyyy hadi hayırlısı....
benim bebişe çok ihtiyacım var..23 haftalık kaybım oldu eylülde
?
ayyyy hadi hayırlısı....
benim bebişe çok ihtiyacım var..23 haftalık kaybım oldu eylülde
ancak öle bu acılarım azalır sanıyorum..tabi bu işler kısmet işi
haklısın sanırım
naber cücüşüm?
yatak sağlam mı onu tartışıyoduk...:18:
sen de mi yatak kırdın
Ahanda bizim kizlar burda silkeleniyo!!!!! Kiz songül sen demi silkelencen???
saol cnm iyiyim nolsun ....hee bndee silkelendim tedawinin yanı sıra...güzel gidiyo şimdilik şükür..sen nasılsın ??cnm nbr nasılsın göruşemedık uzun zamandır sende sırkelenmıssın bak burda gördum haberımız yoktu
nasıl gıdıyo bakım
afiyet olsun bülbülüm...
kızzz sende tersmi tepti allah korusunhosbulduk bu arada
ama sanirim biraz fazla silkelettim cünkü suan agrilarimi tarif edersem eger agrim kasiklarimda degil midemin alti yani karnimin altinda sag tarafta
sallana sallana sanirim benim spermcikler ters yöne ilerledi asagi dogru deglde yukariya dogru cikiyor
uleyyyyynnnnnnnnnnnnnkkkkiiiimmmm dedikodumu yapir burdaaa
ayy songül silkelenmesin artık sırayı bize bıraksınAhanda bizim kizlar burda silkeleniyo!!!!! Kiz songül sen demi silkelencen???
benimde 12 haftalık bir kaybım vardı canım...
ıyı cnm ya ay eves ettım valla sırkelenmeye ne yalan dıyım sen napıyon nasıl bı gundu eltıcıgınle
senin herif pelinin ki gibiymiş o zaman canım kız nasıl silkeledi ki ağrını karnında hissediyon...hosbulduk bu arada
hahah olurda bı gun ucuncuyu duşunurse olur valla ay heves ettım sırkelenmeye sende denesene cnm
kiz yok onun bahsini ettigi olay yaklasik 1 sene olucak beaunutmamis zilli
hem su silkeletme olayini valah yeni duyuyorum,,denemedimm,,
hem bisi sorcam serapcigim ,,ilaki herifmi silkelicek ,,kendim kendimi ayaklarimi havaya kaldirarak belime kadar sonra silkeleyemizmiyim saga sola :26:kikiki
bir arkadaş makara sistemi kuracaktı..ayaklarındn bağlayıp tavana kurulu makara sitmine bağlayıp sallayacaktı kendini..sende öyle yapabilirsin...kiz yok onun bahsini ettigi olay yaklasik 1 sene olucak beaunutmamis zilli
hem su silkeletme olayini valah yeni duyuyorum,,denemedimm,,
hem bisi sorcam serapcigim ,,ilaki herifmi silkelicek ,,kendim kendimi ayaklarimi havaya kaldirarak belime kadar sonra silkeleyemizmiyim saga sola :26:kikiki
hahahha hevesli kanakhahah olurda bı gun ucuncuyu duşunurse olur valla ay heves ettım sırkelenmeye sende denesene cnm
ıyı cnm ya ay eves ettım valla sırkelenmeye ne yalan dıyım sen napıyon nasıl bı gundu eltıcıgınle
gelecem gelecem...pelin gitti heee yola çıkmak üzeredir şimdi...saol cnm iyiyim nolsun ....hee bndee silkelendim tedawinin yanı sıra...güzel gidiyo şimdilik şükür..sen nasılsın ??
gel de beraber olsun..
kızzz sende tersmi tepti allah korusun
hosbulduk bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?