- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.501
inşalllah bir sıkıntı çıkmazda senin de bebişin bir an önce gelir...gitti canım doğru hatırlıyorsun cumaya da bi karar verilecek ameliyat mı yoksa ilaç mı bakalım artık
gidip hemen aldım geldim dolaptan ne var ki ben senin gibi tembel değilim ki...serroo hamişsin bişi demiyorumanam acıktım dedim ortalığa kajular falan çıktı, Allah bilir önünüzdeydi de bir bahane beklediniz, sen hangi ara gidip kajuyu kaptın geldin. ben açım diyorum hala kıçımı kaldıramadım, ahaaa kalktımm
amın cnm sen bu ay sadece sırkeletmemı denedın cnm bende kur yaptıgım ay gebe kalmıştım
evet kırdı tabi hem de itiraf etti diğer topikte geçmişi dolaş bak, hatta bana yatak kırma dersi bile verdi
inşalllah bir sıkıntı çıkmazda senin de bebişin bir an önce gelir...
gidip hemen aldım geldim dolaptan ne var ki ben senin gibi tembel değilim ki...
gitti canım doğru hatırlıyorsun cumaya da bi karar verilecek ameliyat mı yoksa ilaç mı bakalım artık
şişkolara bak helem anam canınız zaten yemek istiyomuş da ben bahaneniz oldum... aferin kız 15nasıl verdin ah bi de ben versem
serroo hamişsin bişi demiyorumanam acıktım dedim ortalığa kajular falan çıktı, Allah bilir önünüzdeydi de bir bahane beklediniz, sen hangi ara gidip kajuyu kaptın geldin. ben açım diyorum hala kıçımı kaldıramadım, ahaaa kalktımm
kız ben anlamadım şimdi, kocana kur yaparken mi yoksa kendine kür yaparken mi hamile kaldın
ne ederken kırmışşşaltıma edecem gülmekten...
sen şimdi kiki gelince ona sor ballandıra ballandıra anlatıyor, gülmekten koparsın
sen şimdi kiki gelince ona sor ballandıra ballandıra anlatıyor, gülmekten koparsın
haha ay kızımda doğumdan sonra 6 ayda 30 kg verdım bundada ınşalla 6 ayda hepsını vermış olurum
ay yaptım kocamma kur ama cıx fayda etmedı yoktu bızım zamanımızda sırkelenme falan hey gıdı gunler
çörekotu kürü yaptım cnm o sapıtık adetım normale döndu çörekotu bebem oldu
silkeletirken mi kırmış..
adamı silkelerken mi....oyyy ettim altımaa....valla o kadarını bilmiyorum ama bizim azgın kiki adamı silkelerken kırmış olabilirayyyy etcem altıma birazdan
sorun varmıydı yani adetin neden düzensizdi
ben de geldim kızlarrrrrrr önünüzdeki en cok kendini silkeletmek adayıyıym
ben de geldim kızlarrrrrrr önünüzdeki en cok kendini silkeletmek adayıyıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?