silkelet sonra hamiş kal....

gitti canım doğru hatırlıyorsun cumaya da bi karar verilecek ameliyat mı yoksa ilaç mı bakalım artık
inşalllah bir sıkıntı çıkmazda senin de bebişin bir an önce gelir...

gidip hemen aldım geldim dolaptan ne var ki ben senin gibi tembel değilim ki...

haha ay kızımda doğumdan sonra 6 ayda 30 kg verdım bundada ınşalla 6 ayda hepsını vermış olurum

ben zaten şişkoyum ki....kilomla barışıkım ama ...benim herifim tombul seviyorrr pelinin dediği gibi el attığında kemik dedilde et gelsin diyo

kız ben anlamadım şimdi, kocana kur yaparken mi yoksa kendine kür yaparken mi hamile kaldın

ay yaptım kocamma kur ama cıx fayda etmedı yoktu bızım zamanımızda sırkelenme falan hey gıdı gunler

çörekotu kürü yaptım cnm o sapıtık adetım normale döndu çörekotu bebem oldu

haha ay kızımda doğumdan sonra 6 ayda 30 kg verdım bundada ınşalla 6 ayda hepsını vermış olurum

ay yaptım kocamma kur ama cıx fayda etmedı yoktu bızım zamanımızda sırkelenme falan hey gıdı gunler

çörekotu kürü yaptım cnm o sapıtık adetım normale döndu çörekotu bebem oldu

sorun varmıydı yani adetin neden düzensizdi

sorun varmıydı yani adetin neden düzensizdi

cnm benım ben 4.5 sene hap kullandım kızımın dpumundan sonra bıde adet duzenler derler hapı bı bıraktımmmmmm oooooooooooooooo 45 38 öle adetlerım cok duzensızleştı dr agıttım asırı bebk ıstegı hormonlarını etkılıyo adetını gecıktırıyo dedı
ama beb ısteyıpte stres olmamak mumkun olamadı son ay rahattım kurumude yaptım bol bolda calıştık oldu yavruck

ahada yakaladim
demek herkes burda ve kendini silkeletme planlari kuruyor

serap sana bi soru sen yumurtladigin günü hatirliyonmu? yani kasiginda agri varmiydi???

kizlar benim sol kasigim cok agriyor ya hele yürürken daha cok hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…