silkelet sonra hamiş kal....

Allah gönlüne göre sağlıklı bir bebiş nasip etsin....

varya burda muhabbet bağımlılık yapıyor. şuan bebek fikri aklıda bile değil ama sizinle olmak iyi geliyo
gerçekten öyle canım yüzünü dahi görmediğimiz sesini duymadığımız insanlarla dertleşip birşeylerimizi paylaşıyoruz...bu da insanı gerçekten huzura kavuşturuyo...

neden ilgisiz bulayım canım benim...dertleşiyoruz burada işte ne güzel tecrübelerinden faydalanıyorum...hiçöyle şey aklına gelmesin..biz burada gerçekten aile gibiolduk bir gün gelmese birisi hemen merak ediyoruz....
mesela bugün ikizlerburcuyum gelmedi...adamı çarpıyo herhalde...

saol tatlım benım bızde 2.yı kolay bulmadık ondan bu konulardan kopamadımm

ıkılerburcuyum sırkeenıyomu acaba

evet canım bu ay silkelettim kendimi bol bol...
tatlım bak biz güldük müldük ama şimdi inanıyorum ama bişşi soracağım, erkeğin değerleri etkiliyomu bu durumu aceba merak ettim:26:

çerez dedin canım çerez istedi ...çıksın sen yoğurt ye balım çerez yeme kilona dikkat et benim gibi şişgo hamiş kalma..

ayy kıyamam akıl edemedim bian canının çekeceğini

tatlım bak biz güldük müldük ama şimdi inanıyorum ama bişşi soracağım, erkeğin değerleri etkiliyomu bu durumu aceba merak ettim:26:

ayy kıyamam akıl edemedim bian canının çekeceğini

etkiler canım etkilemez mi tabi...eşin gitmedi misenin sanki gidecekti...ben mi yanlış hatırlıyorum..
:44:

etkiler canım etkilemez mi tabi...eşin gitmedi misenin sanki gidecekti...ben mi yanlış hatırlıyorum..
:44:
gitti canım doğru hatırlıyorsun cumaya da bi karar verilecek ameliyat mı yoksa ilaç mı bakalım artık
ay benımde cnm cektı bende alımm hazır 6 kg var fazlka ustumde ha bı esık ha bı fazla vermışım 15 ını nasılsa
şişkolara bak helem anam canınız zaten yemek istiyomuş da ben bahaneniz oldum... aferin kız 15 nasıl verdin ah bi de ben versem

aldım önüme kajuyu yiyorum valla... pis cemre ortalığı karıştırdı...

serroo hamişsin bişi demiyorum anam acıktım dedim ortalığa kajular falan çıktı, Allah bilir önünüzdeydi de bir bahane beklediniz, sen hangi ara gidip kajuyu kaptın geldin. ben açım diyorum hala kıçımı kaldıramadım, ahaaa kalktımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…