- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.481
gerçekten öyle canım yüzünü dahi görmediğimiz sesini duymadığımız insanlarla dertleşip birşeylerimizi paylaşıyoruz...bu da insanı gerçekten huzura kavuşturuyo...Allah gönlüne göre sağlıklı bir bebiş nasip etsin....
varya burda muhabbet bağımlılık yapıyor. şuan bebek fikri aklıda bile değil ama sizinle olmak iyi geliyo
aı ınşalla cnm çifterdır oh bırden 2 tane olur
dedıgın gıbı cnm cuma anlaşılır artık ay bende meraktayımmm
topik ısmı ılgımı cektı cnm sımdı senı merek edıyorum gecen sen bende cok yoğun yaşadım
bılmem topikle ılgısız bulurmusunuz benı bebek calışmam yok dıye
yaaa ben acıktımnasıl kilo vercem ben yaaa bildiğin midem kazınıyor
neden ilgisiz bulayım canım benim...dertleşiyoruz burada işte ne güzel tecrübelerinden faydalanıyorum...hiçöyle şey aklına gelmesin..biz burada gerçekten aile gibiolduk bir gün gelmese birisi hemen merak ediyoruz....
mesela bugün ikizlerburcuyum gelmedi...adamı çarpıyo herhalde...
kalkıp bir kase yoğut yiyorsun canım hemen...
saol tatlım benım bızde 2.yı kolay bulmadık ondan bu konulardan kopamadımm
ıkılerburcuyum sırkeenıyomu acaba
mevlam isteyen kimseyi fazla bekletmesin canım..ikizlerburcuyumun bu hafta yumoş haftasıydı silkeleniyor herhalde...mevlam yardımcısı olsun...
yoğurt mubilemedim şimdi. benimki mutfağa daldı tıkırtıları geliyor sanırım çerez hazırlıyo
evet canım bu ay silkelettim kendimi bol bol...amın cnm sen bu ay sadece sırkeletmemı denedın cnm bende kur yaptıgım ay gebe kalmıştım
çerez dedin canım çerez istedi ...çıksın sen yoğurt ye balım çerez yeme kilona dikkat et benim gibi şişgo hamiş kalma..
tatlım bak biz güldük müldük ama şimdi inanıyorum ama bişşi soracağım, erkeğin değerleri etkiliyomu bu durumu aceba merak ettim:26:evet canım bu ay silkelettim kendimi bol bol...
çerez dedin canım çerez istedi ...çıksın sen yoğurt ye balım çerez yeme kilona dikkat et benim gibi şişgo hamiş kalma..
aldım önüme kajuyu yiyorum valla... pis cemre ortalığı karıştırdı...ay benımde cnm cektı bende alımm hazır 6 kg var fazlka ustumde ha bı esık ha bı fazla vermışım 15 ını nasılsa
tatlım bak biz güldük müldük ama şimdi inanıyorum ama bişşi soracağım, erkeğin değerleri etkiliyomu bu durumu aceba merak ettim:26:
ayy kıyamam akıl edemedim bian canının çekeceğini
aldım önüme kajuyu yiyorum valla... pis cemre ortalığı karıştırdı...
aynen cadı cemre nolacak...haha lohusası var emzıklısı var dımı ama
gitti canım doğru hatırlıyorsun cumaya da bi karar verilecek ameliyat mı yoksa ilaç mı bakalım artık
etkiler canım etkilemez mi tabi...eşin gitmedi misenin sanki gidecekti...ben mi yanlış hatırlıyorum..:44:
şişkolara bak helem anam canınız zaten yemek istiyomuş da ben bahaneniz oldum... aferin kız 15ay benımde cnm cektı bende alımm hazır 6 kg var fazlka ustumde ha bı esık ha bı fazla vermışım 15 ını nasılsa
aldım önüme kajuyu yiyorum valla... pis cemre ortalığı karıştırdı...
kız cemreeeeeeee kiki gerçekten yatak mı kırmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?