- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.581
haha ay evet hatta anlamamıştım sırkelenmek falan ne dıye kac kışıe gebe kalmış sırkelen yavrum garantıde devam edıyo
ne diyon öldük gülmekten sesimizi de çıkartamıyoruz şimdi bizim yatak odamızla karşı dairenin yatak odası bitişik...gık çıksa yanda duyuluyor...anla halimizi kendimizi sıkmaktan kıpkırmızı olduk..mesela kadı kg lı adam zayıfa ya kadını dusururse ay ben gulme krızı gecırırdım heralde serapcım sızde guldıunuzmu
benim kociş hamamda yok yani yanımda...
sen nasıl silkelettirdin ki kendin...adamı açrp sonra ayaklarından tutsun silkelesin seni sağ sol sonra penaltı gooooolllllolsun bebek gelsin..spoşlarla yumoşları birleştirin yawww.
ayyyyy yemin çatlıyorum artıkkız bişi değil benimki alındıkça alınıyor, bir ay pas vermez artık bu
ay benımkıde ısteeeeeee aman sırlemesın zatı
ne diyon öldük gülmekten sesimizi de çıkartamıyoruz şimdi bizim yatak odamızla karşı dairenin yatak odası bitişik...gık çıksa yanda duyuluyor...anla halimizi kendimizi sıkmaktan kıpkırmızı olduk..
doğru yapmışsınız ama hızlı silkelemiş seni eşin...neyse bakarsın çifter çifter gelir...ben ayaklarimdan tutturup saga sola silkelettim sonra dedim acaba asagi yukarida silkeletsem dahami saglam olur diyerek bide öyle denedim hihi
Allahim ya güldükk ama ya neler yapiyoruz biz diyerek
tesekkür ederim arkadasım.
sende benim dualarımdasın.bizi ancak biz anlarız
ay cemrem sen ne matrak hatunsun güldürdn beni çok
öyle canım mesela orgazm olan bayanlar daha çabuk hamiş kalıyormuşlar...ay gulmk ısteyıp tutmak fecı bışey
ay belkı sıkıncada oluyo dur bebiş
bırazsıkıp kızarmk lazım
ayyyyy yemin çatlıyorum artıkkız bişi değil benimki alındıkça alınıyor, bir ay pas vermez artık bu
ay benımkıde ısteeeeeee aman sırlemesın zatı
ay bakalım bu iş bende de tutarsa ne bomba olur
veysele de ihtiyacım kalmaz
ay benmkı karsımda oturuyorda ne oluyor
biray daha bana yaklasması yassakkkk
boş ver burnu sürtsün azcık..sende yüz verme..
veysel kim kızlarrrrrr:44:
kız ben bugün iyi değilim, eşimle ağız tadıyla kavga ettim stres mtres kalmadı, aşırı rahatladım oksijen bol kaçınca beynime vurdu, ne dediğimi ben de bilmiyorum...
kırmızılar geldiğine göreaynen vallabu akşam ona rağmen çok keyifliyim... yoksa ben şuan kavganın şokundayım da mı böyle anlamadım, yarın uyanınca böyle olmayım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?