silkelet sonra hamiş kal....

mesela kadı kg lı adam zayıfa ya kadını dusururse ay ben gulme krızı gecırırdım heralde serapcım sızde guldıunuzmu
ne diyon öldük gülmekten sesimizi de çıkartamıyoruz şimdi bizim yatak odamızla karşı dairenin yatak odası bitişik...gık çıksa yanda duyuluyor...anla halimizi kendimizi sıkmaktan kıpkırmızı olduk..

sen nasıl silkelettirdin ki kendin...adamı açrp sonra ayaklarından tutsun silkelesin seni sağ sol sonra penaltı gooooolllllolsun bebek gelsin..spoşlarla yumoşları birleştirin yawww.

ben ayaklarimdan tutturup saga sola silkelettim sonra dedim acaba asagi yukarida silkeletsem dahami saglam olur diyerek bide öyle denedim hihi
Allahim ya güldükk ama ya neler yapiyoruz biz diyerek

ay gulmk ısteyıp tutmak fecı bışey
ay belkı sıkıncada oluyo dur bebiş
bırazsıkıp kızarmk lazım

ben ayaklarimdan tutturup saga sola silkelettim sonra dedim acaba asagi yukarida silkeletsem dahami saglam olur diyerek bide öyle denedim hihi
Allahim ya güldükk ama ya neler yapiyoruz biz diyerek
doğru yapmışsınız ama hızlı silkelemiş seni eşin...neyse bakarsın çifter çifter gelir...

tesekkür ederim arkadasım.
sende benim dualarımdasın.bizi ancak biz anlarız

ay cemrem sen ne matrak hatunsun güldürdn beni çok

kız ben bugün iyi değilim, eşimle ağız tadıyla kavga ettim stres mtres kalmadı, aşırı rahatladım oksijen bol kaçınca beynime vurdu, ne dediğimi ben de bilmiyorum...

kız ben bugün iyi değilim, eşimle ağız tadıyla kavga ettim stres mtres kalmadı, aşırı rahatladım oksijen bol kaçınca beynime vurdu, ne dediğimi ben de bilmiyorum...

hahahah kız kavga yapınca da rahatlar insan bilirim

iyi ol şekerim hele yumurtlama yakınsa hemen iyi bir kadın ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…