silkelet sonra hamiş kal....

o da mı silkeletmişti serapcım?

hee doktorum..
dedimki insallah silkeletmeyle hamile kalırım da veysel le cok ugrasmam
bilmiyom ki yaaa ama çoğumuz silkelendik bu ay...çıktı hemen soramadım...sende kalırsında hamiş...veyselle fazla uğraşmazsın..

hoşbuldumm canımm 1.5 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz olmuyo bugün yine kırmızılar geldi moralim çok bozuldu oturdum saatlerce ağladım sonra açtım topiğe girdim tesadüfen gördüm okuyunca gülmeye başladım valla hemde ne güldürdün cansınnn senn canımm okudum hepsini ama o ağlama ve gülme arasında gittiğimden hatırlamıyorum:):)))

eline sağlıkk canımm iyiki açmışsın valllaaa

deneyeceğimm canımm deneme tahtası oldum zaten onu dene bunu dene bide silkelettirem helee kendimi

hahahah kız kavga yapınca da rahatlar insan bilirim

iyi ol şekerim hele yumurtlama yakınsa hemen iyi bir kadın ol
valla kaç yıldır iyi kadınım işe yaramadı, şimdi fettan olmaya karar verdim belki kıymetli olurum. hem yumurtlama zamanı da olsa tınn artık çok kızgınım çoookkkk

kırmızılar geldiğine göre olmazsın silkelenme zamanında değil salla gitsin..
aynen valla hiç uğraşmayacam, cazgır olmak lazım

Kızlarrr yeşimde (yesalp) da hamileymiş...ikinci çizgi çıkmışşş
bu güzel sohbetin üzerine de böyle bir haber yakışırdı

ayyy karnıımmm şiştim resmen, öpüyorum hepinizi... ayyy kpssde de bebiş sorsalarya puff

haydi ben kaçtım şimdilik, iyi geceler hepinize...

ay veyselde bı mıymıy bı sevımsız duygusuz hahah
ay deme kız öle...
elimin altında doktorum o benim
bir yarın gidip göreyim kendisini o da bana baksın bir
:18::18::18::18:
ayyy karnıımmm şiştim resmen, öpüyorum hepinizi... ayyy kpssde de bebiş sorsalarya puff

haydi ben kaçtım şimdilik, iyi geceler hepinize...

iyi geceler fettan ve cazgır adayı kadın

serapcım çok sevindim tekrar hemencecik hamile kaldığına rabbim tekrardan sana anneliği yaşattı tebrik ederim darısı bizim başıma inşalllahhh

daha duymayacagım ne kaldı derken hafif kiloluyum eşim beni nasıl silkelerki şimdi hayal ettimde baya komik olur bakalım eşim bu ağır yükün altına girmeyi kabul ederse deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…