- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.781
he mi ben kötüyüm irem ya.....insan çubuk krakerin kokusundan midesi bulanır mı?sözümü dinlemezsin ama sözüme gelirsin işte böyle , aynı herifim gibisin ikinizide seviyom ikinizede kızıyom
yaww ne bilem yarın herşey birbirine girdi...ohh iyi bn uyanana kadar görüp gelirsin sn bnde uyannca okurum artk...cok uykucu oldum coookkk...
inşallah hamişsindir de doktorda önlemini alır seni de bir güzel fırçalar..hee yaptırmadım valla illa görcem çift çizgiyişaka maka benim ilk hamileliğimdede 7 gün gecince kanda öğrendim gerçi düşük olmuştu rabbim bir daha yaşatmasın eğer yarın kanda hamile olduğumu öğrenirsem eğer gerçekten idrat testinde çıkmıyo benim sıpacanlar
inşallah canımpatlatirim ins canim sen dua et bize sende mide bulantisini cok takma boyle belirtiler saglikli oldugunun gostergesi ins saglicakla alirsin kucagina
hadi senden de bekliyoruz canım...yazarımm canımm tabi ama şu kırmızılardan kurtulam bi
maşallah nekadar aktifsiniz okuldan gelip hemen açıyorum oku oku bitiremiyorum sayfaları valla hızınıza hayran kaldım kızlar
inşallah bu topik ve silkeletme banada uğurlu gelirde bende bu ay hissederim inşallah içimde sıpayı
dualarınızı eksik etmeyin nolurrr
canım bat beklenen adet tarihi yani hasta olacağın gün demek..ayy merhaba kızlar tecrübelerinizi okudum bende deneyecem açıkçası::)bakalım bizim ki ne tepki verecek yarın haberleri veririm size bu arada yumoş haftasını nasıl hesaplıyosunuz bıde bat nedir kızlar anlamadım ya yardımcı olursanız sevinirim:)
ben de yarın dr. kontrolüne gidiyorum.. sıkıntılarım varbenim içinde dua edin
arkadaşlar merhaba ben yeni gördüm bu topiğieşime anlattım hiç bir fikre sıcak bakmayan adam olabilir deneyelim dedi adet tarihim 24 şubat artık bu ay olmassa bizde deneyecğiz
kız ben ne edim kendimi, seroyu arayacam öğreniyim azcık fettanlığı bazen ihtiyacım oluyoay deme kız öle...
elimin altında doktorum o benim
bir yarın gidip göreyim kendisini o da bana baksın bir
:18::18::18::18:
iyi geceler fettan ve cazgır adayı kadın
Serap_ Serap seraba dalmış
kendini bu kız rüyada sanmış,
kocası bunu silkeleyince
uyanmış birden gerçeğe aymış;;
Serap_serap okula varmış,
Kapı kapalıymış deyu tuvaleti basmış,
Serabın midesi çok bulanınca,
Bizim kız soluğuhastanede almış
Demiş doktor benim halim necola,
Koca beni silkti, yoksa midem mi dönmüş ola
Dedim kocişe Biz o işi yaptıktan sonra
Hangi spoş öleeeeeeee ,,hangisi kala
Doktor dedi ; aha oda neymiş,
Bunca yıllık doktorum keramet silkelemektemiymiş
Eğer senin karnında gördüğü keseyse
Varam gidem bakamki bizim hanım evdemiymiş(kafiye olsun diyeyazdım..adam karısını silkelemeye gidiyoJ)
canım ilk adette olur öyle şeyler kafana takma bende bir gün normal adetti ama akıntılar yine bir haftayı bulmuştu .................canlarım size birde birşey soracağım. ben geçen ay düşük yaptıktan sonra bu ay ki adetimde kanamam bir gün oldu sonrasında da hergün çok az az kahverengi gibi geldi . bu kahverengi akıntı 3-4 gün sürdü. hesaplarıma göre daha yumurtlamam bu hafta perşembe cuma gibi olcak. dün kendimi silkelettim fakat bugün de bu kahverengi akıntı devam ediyor.acaba adetim kısa sürdüğü için mi böyle olduuu??? bilgisi ve fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorummm.
serooooooooooooo bebişim iyimisin kızz bişiyin yokyaa???
Bebişi var nesi olcak
yat dinlen canim hiraz git doktora sana rapor versin bir hafta ayaklarini dik yat gebeligin tadini cikar hem
onu biliyozzz kızzz karı silkelete silkeletee muradına erdii sonunda...rahatsızım falan yazmışdaaa pek ii görmedim onu bu sabahta piyasada yok çatlak gacıııı
kötülüğü mide bulantısı çekiyo, normal yani ki ilk tahmini ben yapayım demekki oğluşu olcakkayrıca bugün doktor randevusu vardı o yüzden piyasada yokturrr ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?