silkelet sonra hamiş kal....

sözümü dinlemezsin ama sözüme gelirsin işte böyle , aynı herifim gibisin ikinizide seviyom ikinizede kızıyom
he mi ben kötüyüm irem ya.....insan çubuk krakerin kokusundan midesi bulanır mı?

ohh iyi bn uyanana kadar görüp gelirsin sn bnde uyannca okurum artk...cok uykucu oldum coookkk...
yaww ne bilem yarın herşey birbirine girdi...

inşallah hamişsindir de doktorda önlemini alır seni de bir güzel fırçalar..

patlatirim ins canim sen dua et bize sende mide bulantisini cok takma boyle belirtiler saglikli oldugunun gostergesi ins saglicakla alirsin kucagina
inşallah canım
hadi senden de bekliyoruz canım...

ayy merhaba kızlar tecrübelerinizi okudum bende deneyecem açıkçası::)bakalım bizim ki ne tepki verecek yarın haberleri veririm size bu arada yumoş haftasını nasıl hesaplıyosunuz bıde bat nedir kızlar anlamadım ya yardımcı olursanız sevinirim:)

canım bat beklenen adet tarihi yani hasta olacağın gün demek..

kizlarr ben kafayi yemek üzereyim :2::2::2:

aklima bir yemek düssün gögsüm felaket sis gibi agriyor

neden acabaa ??

hamisler banada dua edin olurmu kafam cok karisik daha ayin 25 ine kadar dokuz dogururum ben

arkadaşlar merhaba ben yeni gördüm bu topiğieşime anlattım hiç bir fikre sıcak bakmayan adam olabilir deneyelim dedi adet tarihim 24 şubat artık bu ay olmassa bizde deneyecğiz

kızlar eşime kendimi silkeletiverdim gülme krizine girdim yaa eşimin yüz ifadesi falan benim o halim.. allahım daha fazla uğraştırmadan biranönce versin yaa meleklerimizi

ay deme kız öle...
elimin altında doktorum o benim
bir yarın gidip göreyim kendisini o da bana baksın bir

:18::18::18::18:

iyi geceler fettan ve cazgır adayı kadın
kız ben ne edim kendimi, seroyu arayacam öğreniyim azcık fettanlığı bazen ihtiyacım oluyo

ayyyyy koptuuuumm süpersin

canım ilk adette olur öyle şeyler kafana takma bende bir gün normal adetti ama akıntılar yine bir haftayı bulmuştu .................

günaydın kızlarrrr................

serocum canım benim beta değerin gereği bulantılarının bu kadar erken başlaması normal diğer gebeliğinle karıştırma onda bu kadar yüksek değildi, olaya iyi tarafından bak senin bebeğin sağlıklı ki vucudun tepki veriyor ..............

onu biliyozzz kızzz karı silkelete silkeletee muradına erdii sonunda... rahatsızım falan yazmışdaaa pek ii görmedim onu bu sabahta piyasada yok çatlak gacıııı

kötülüğü mide bulantısı çekiyo, normal yani ki ilk tahmini ben yapayım demekki oğluşu olcakk ayrıca bugün doktor randevusu vardı o yüzden piyasada yokturrr ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…