Şımaran koca

MinikPiranha

~♥♥~
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
8.398
17.406
298
Merhaba bayanlar, Eşimle birbirimizi çok severek 6 ay önce evlendik. öncesinde de 2 yıllık bir flört dönemimiz oldu hani derler ya ilişkide hep bir taraf fazla sever diye işte ben o daha çok seven tarafım.

İlişkimde hiç bir zaman oyunlar oynamadım, beni kovalasın diye kaçmadım , ilgi görmek için trip atmadım ama şimdi düşünüyorum da eşim çok fazla oyun oynadı, sevgimden emin olmak için çok acı çektirdi bana.

lisans mezunuyum ama okulun son senesinde nişan düğün hazırlıkları derken ders çalışamadım ve şu an geçici bir süreliğine ev hanımıyım, sürekli hep böyle evde kalacağımı hiç azimli olmadığımı onun için hemen çocuk yapmamız gerektiğini yoksa evde sıkıntıdan patlayacağımı söyleyip duruyor. kendince gaza getirdiğine inanıyor ve bir şaka maytap havasında söylüyor ama ben her defasında biraz daha kırılıyorum.

Eşimin işi yüzünden Ankara dayız burada eşimin bir arkadaşının eşinden başka arkadaşım yok tüm ilgimi eşime yöneltmiş biçimdeyim ama yeni yeni farkediyorum ona hakettiğinden fazla sevgi ilgi ve şefkat verdim zamanla oda şımardı tabi ve daha fazlasını istiyor kendisi bunun için hiç bişey yapmıyor .

Yaptığım yemekleri beğenmiyor kıyafetlerimi eleştiriyor ve en kötüsü yaptığım alışverişten bana hesap soruyor. çok şükür durumumuz da iyi üçün beşin hesabını yamamıza gerek yok ama yapıyor işte. ki aldığım şeyler yine onu sevindirmek onu mutlu etmek için.

işin özü kıymetimin bilinmediğine inanıyorum ve sizden akıl almak istiyorum. yazınca bir şey yok gibi gözüktü ama o her işe gittiğinde yanlızlıktan ağlıyorum günde 14 saat uyuyorum ve sürekli mutsuz hissediyorum.

Yazık günah!
6 aylık tazecik gelinin nesini beğenmiyormuş?
Yemeğini beğenmiyorsa kendisi yapsın,kıyafetlerini beğenmiyorsa beraber çıkın alışverişe dolabını baştan sona değiştir.
Yok anacım yok bazı erkekler çok nankör!!!

çok mu sıcaksın eşine karşı?
canım kendini geri çek biraz soğuk davran azıcık
sana ihtiyacım yok havalarına gir bakalım ne olacak
ücretsiz kursları falan bir araştır istersen
yani aklını fikrini çek ondan biraz
yola gelecektir:34:

Yazık günah!
6 aylık tazecik gelinin nesini beğenmiyormuş?
Yemeğini beğenmiyorsa kendisi yapsın,kıyafetlerini beğenmiyorsa beraber çıkın alışverişe dolabını baştan sona değiştir.
Yok anacım yok bazı erkekler çok nankör!!!

ben ona nankör diyemeyecek kadar çok seviyorum maalesef.

çok mu sıcaksın eşine karşı?
canım kendini geri çek biraz soğuk davran azıcık
sana ihtiyacım yok havalarına gir bakalım ne olacak
ücretsiz kursları falan bir araştır istersen
yani aklını fikrini çek ondan biraz
yola gelecektir:34:

Bende düşünmedim değil ama çok kıskanıyor arkadaşlarıyla bile görüştürmek istemiyor.
üniversiteden bir sürü arkadaşım var ankarada ama hepsiyle de görüşmem yasak.
bir nevi beni kendine muhtaç ediyor.
çok haklısınız benim sorunum bu işte soğuk davranamıyorum, ondan uzak kalmak kendime eziyet anlamına gelir.

Her zaman derim erkek daha cok sevicek arkadaş. .Esin degismez cok paye vermişsin..zaten kaybetme korkusu yok adamin.insanoglu böyledir hep daha cok seven taraf somurulur.hep fedakar olan üzülür. .

''Ederinden fazla değer,soytarıyı kral eder''...çok sevdiğim ve gerçekliğini hayatımda bizzat test ettiğim bir sözdür...daha çok yenisin yavaş yavaş toparlarsın...ama yavaş yavaş...anlamasın...evliliğini tehlikeye sokmadan:16::16::16:

Bende düşünmedim değil ama çok kıskanıyor arkadaşlarıyla bile görüştürmek istemiyor.
üniversiteden bir sürü arkadaşım var ankarada ama hepsiyle de görüşmem yasak.
bir nevi beni kendine muhtaç ediyor.
çok haklısınız benim sorunum bu işte soğuk davranamıyorum, ondan uzak kalmak kendime eziyet anlamına gelir.

çok yeni evlisin de ondan
zamanla sende soğuk davranabileceksin
yalnız bu arkadaş yasağı nedir anlamadım
bu kadar da ezdirme kendini.. arkadaşlarınla görüş tabi
önce bunu aşmalısın.. yoksa zamanla dışarıya da çıkarttırmaz
o kadar da taviz vermez bilirsin taviz tavizi doğurur...

Her zaman derim erkek daha cok sevicek arkadaş. .Esin degismez cok paye vermişsin..zaten kaybetme korkusu yok adamin.insanoglu böyledir hep daha cok seven taraf somurulur.hep fedakar olan üzülür. .

Biliyor musunuz bunu söze bile döktü. sürekli gidip sarılıyorum öpücüğe boğuyorum diyorum sen neden böyle yapmıyorsun sen yapıyorsun ya o yeter ikimize de diyor. geçen çok sinirlendirdi sevmiyorum işte seni dedim kahkahalara boğuldu sen benden vazgeçemezsin diyor.

Çok seviyorsan bile soğuk davranıp kendi çekmek zorundasın yoksa eşin daha çoook şımarır, birazcık dişini sık. İlgi gösterme bakalım ne olacak? Konunu okuyunca bende biraz korktum çünkü benim evliliğimde de çok seven taraf eşim, hep ben eleştirir ben trip yaparım o da bir gün böyle düşünür diye korktum açıkcası daha dikkatli davranmaya karar verdim bu açıdan da teşekkür ederim...Umarım sende bu sorunu bi an önce aşarsın.

Allah yardım etsin
Bence sen bi mesafe bırak bakalım ne olacak
Evli değilim ama nişanlıyım
Aynı evin içinde olup ev hanımı olmadım ama yani ben aynı muameleyi görsem kalbimi bi kenara koyarım aklımı bi kenra
Şu an sen böyle bişey yazdığına göre artık kör aşık olmaktan çıkmış mantığın devreye girmiş demektir
Kendine kesinlikle güven çünkü herşey burada başlıyor
Çirkin kadın yoktur bayanları ayıran en önemli faktör BAKIMDIR eminim sende çok güzelsindir :9: kendine bu süreçte daha çok özen göster
Akşamları senden beklediği şeyler bellidir
Yemek çay meyve bunları yaparken de mesafeli ol sonuçta eşin ama bunu trip havasında yapma canım öyle bi oynaki oyununu senin sevgini kaybedeceği korkusuna kapılsın, bu öyle 1 günde olmaz onu da diyeyim 1 ay böyle yaparsan ancak dikkatini ya çeker ya çekmez :( çünkü erkekler detaycı değil bizim gibi
Eşyaları da yap liste ver eline o alsın gelsin madem senin aldığının hesabını soruyo
Tabi ben böyle yazıyorum ama evde ki durumlar nasıl olur şartlar ne tam olarak bilemeyiz buradan
Sen soğuk davran bakalım ne olacak baktın hepten işler kötüye gidiyo o zaman da mecburen başka bişey düşünmek gerekecek
İyice dal düşün aklına ilk gelen yada ilk olabilecek dediğin fikri iyice analiz et sonra uygulamaya geç cnm
Aslında bana kalsa bunları açık açık konuşmak yüzüne ben bunu bunu bunu ..... istiyorum senden demek lazım o da görevlerini ve sana nasıl davranacağını bilsin diye ama yazından anladığım kadarıyla sende bu zamana kadar hep dürüst davranmışsın eşin oyunlar yapmış şimdi sen oyun oynamak istiyon :34::34:
Şansın açık olsun diyorum
İnşallah burada çok güzel haberlerini okumak nasip olur cnm

Allah yardım etsin
Bence sen bi mesafe bırak bakalım ne olacak
Evli değilim ama nişanlıyım
Aynı evin içinde olup ev hanımı olmadım ama yani ben aynı muameleyi görsem kalbimi bi kenara koyarım aklımı bi kenra
Şu an sen böyle bişey yazdığına göre artık kör aşık olmaktan çıkmış mantığın devreye girmiş demektir
Kendine kesinlikle güven çünkü herşey burada başlıyor
Çirkin kadın yoktur bayanları ayıran en önemli faktör BAKIMDIR eminim sende çok güzelsindir :9: kendine bu süreçte daha çok özen göster
Akşamları senden beklediği şeyler bellidir
Yemek çay meyve bunları yaparken de mesafeli ol sonuçta eşin ama bunu trip havasında yapma canım öyle bi oynaki oyununu senin sevgini kaybedeceği korkusuna kapılsın, bu öyle 1 günde olmaz onu da diyeyim 1 ay böyle yaparsan ancak dikkatini ya çeker ya çekmez :( çünkü erkekler detaycı değil bizim gibi
Eşyaları da yap liste ver eline o alsın gelsin madem senin aldığının hesabını soruyo
Tabi ben böyle yazıyorum ama evde ki durumlar nasıl olur şartlar ne tam olarak bilemeyiz buradan
Sen soğuk davran bakalım ne olacak baktın hepten işler kötüye gidiyo o zaman da mecburen başka bişey düşünmek gerekecek
İyice dal düşün aklına ilk gelen yada ilk olabilecek dediğin fikri iyice analiz et sonra uygulamaya geç cnm
Aslında bana kalsa bunları açık açık konuşmak yüzüne ben bunu bunu bunu ..... istiyorum senden demek lazım o da görevlerini ve sana nasıl davranacağını bilsin diye ama yazından anladığım kadarıyla sende bu zamana kadar hep dürüst davranmışsın eşin oyunlar yapmış şimdi sen oyun oynamak istiyon :34::34:
Şansın açık olsun diyorum
İnşallah burada çok güzel haberlerini okumak nasip olur cnm

yarısına kadar okudum az sonra cevabımı yazacağım ama neden öyle yazdın ben gerçekten güzelim :D:27: cidden bak =)

Biliyor musunuz bunu söze bile döktü. sürekli gidip sarılıyorum öpücüğe boğuyorum diyorum sen neden böyle yapmıyorsun sen yapıyorsun ya o yeter ikimize de diyor. geçen çok sinirlendirdi sevmiyorum işte seni dedim kahkahalara boğuldu sen benden vazgeçemezsin diyor.

Vazgecemezsin ama bu dogru. .yani oda anlamis bunu anlamasida normal. Bence biraz mesefe birak.kadin biraz ağır olmali bence ..erkekler kovalamayi sever..

Çok seviyorsan bile soğuk davranıp kendi çekmek zorundasın yoksa eşin daha çoook şımarır, birazcık dişini sık. İlgi gösterme bakalım ne olacak? Konunu okuyunca bende biraz korktum çünkü benim evliliğimde de çok seven taraf eşim, hep ben eleştirir ben trip yaparım o da bir gün böyle düşünür diye korktum açıkcası daha dikkatli davranmaya karar verdim bu açıdan da teşekkür ederim...Umarım sende bu sorunu bi an önce aşarsın.

Çok mutlu oldum canım eşinin yerine kendini koyup davranırsan ilişkiniz çok daha sağlam olacaktır bencede. mutluluklr dilerim ömür boyu tavsiyen için de teşekkürler deneyeceğim.

yarısına kadar okudum az sonra cevabımı yazacağım ama neden öyle yazdın ben gerçekten güzelim :D:27: cidden bak =)

Cnm eşin kıyafetlerine takılmış ya hani eleştirio falan ondan dedim
Sonuçta bakımlılık sadece makyajdan ibaret değil ki dimi ama

menekçecim teşekkürler oyun değil de ilişkimizin selameti için yapacağım sanırım. karşıma alıp kaç kere anlattım ben hatırlamıyorum ama oda kendini ben sevgimi gösteremiyorum ama seviyorum diye savunuyor. İnşallah canım paylaşacağım gelişmeleri=)

Back
X