- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi Kucukmucit
-
Hiç bir şey anlatmazsaniz nasil yorum yapacağiz?bu konu benim düşüncemin dısına saptı arkadaslar. ben sadece yasamıs oldugum sorunlar sonunda hic birsey belli etmedim. durumu kimseyi kırmadan nasil cözerim dıye onerilerinizi bekliyorum. kimseyi evimizden dısladıgımız veya kötü davrandiğimiz yok ki. bu konuda bilmeden fazla ileri gitmenize izin veremem kusura bakmayın.
Evet ablam çok doğru( ablam profiline yorum yapamıyorum seni izleyebilirmiyim)Sanki kendi çocuğuna hizmet etmeyecek çocuğu olmadığı için daha anlayamaz
Oğlum beni resmen köle gibi kullanır
Anne acıktım susadim şuram agriyo burası niye böyle hiç sorun etmem yeterki çocuğum üzülmesin mutlu olsun
Ancak kendi evladı olunca anlar böyle konu açanlar
Keske sorunlarinizi daha ayrintili anlatsaydiniz yoksa burda herkes uzerinize gelecekbu konu benim düşüncemin dısına saptı arkadaslar. ben sadece yasamıs oldugum sorunlar sonunda hic birsey belli etmedim. durumu kimseyi kırmadan nasil cözerim dıye onerilerinizi bekliyorum. kimseyi evimizden dısladıgımız veya kötü davrandiğimiz yok ki. bu konuda bilmeden fazla ileri gitmenize izin veremem kusura bakmayın.
bir daha okuyun isterseniz ben yas belirtmemiştim! arkadas cocuk oldugunu yazınca belirttim.ya profile yanlış yazdı ya da eleştiriler gelince birden bire 15 yaşından 25 yaşına atladı konuda ki şımarık kız.
Aminnn esesimmm. ..Amiiiinnnn İnşallah
bir daha okuyun isterseniz ben yas belirtmemiştim! arkadas cocuk oldugunu yazınca belirttim.
sorun değil fazla detay önemli değildi. kaba taslak sıkıntıyı anlatmaya calısmıstım ama basaramamısım anlasılan. can saglıgı olsun.iyi aksamlarKeske sorunlarinizi daha ayrintili anlatsaydiniz yoksa burda herkes uzerinize gelecek
bu konu benim düşüncemin dısına saptı arkadaslar. ben sadece yasamıs oldugum sorunlar sonunda hic birsey belli etmedim. durumu kimseyi kırmadan nasil cözerim dıye onerilerinizi bekliyorum. kimseyi evimizden dısladıgımız veya kötü davrandiğimiz yok ki. bu konuda bilmeden fazla ileri gitmenize izin veremem kusura bakmayın.
profilimde 25 yazdıgını bilmiyorum bile iki sene once uye olmustum guncelleme yapmamısım. bu konuda kusuruma bakmayın. 81 dogumluyum ben.konunuzda eşininizin kızı için aramızda 10 yaş var dediniz,sonradan kızın 25 yaşında olduğunu söylediniz,ama profilinizde sizin de 25 yaşında olduğunuz yazıyor,bence siz profil bilgilerini yeniden düzenleyin ve yazdığınızı tekrar okuyun.
Iyi aksamlarsorun değil fazla detay önemli değildi. kaba taslak sıkıntıyı anlatmaya calısmıstım ama basaramamısım anlasılan. can saglıgı olsun.iyi aksamlar
dikkatiniz icin tesekkur ederim. ben detaylara girmek gercekten istemedim. ama anladımki ne kadar cok sorun anlatılırsa o kadar cok prim yapılıyor. benim derdim bunları nasil cozebilirim konusuydu. esas olan buydu. ama anlasılmadı.Neden hemen konu sahibi suçlanıyor ? Daha olayı tam anlatmamış bile .
Toplum olarak anne babası ayrı olan cocukları yetiştiremiyoruz çoğunlukla . Çok fazla şımartılıyor , üvey anneye karşı kışkırtılıyor bazen .Bazıları da babaya düşman ediyor.
Tabi ki üvey evlat kendisine batan üvey anneler var , ama mağdur olan ikinci eşlerin sayısı da az değil .
Burda en cok dert anlatan benim ama hicde prim olmadi bana valla oyle yorumlar geliyor ki banada ama madem buraya derdinizi yazdiniz neden terapiste gittiginizi neler yaşıyorsunuz uvey kizinizdan daha cok yardımcı olurdu arkadaslardikkatiniz icin tesekkur ederim. ben detaylara girmek gercekten istemedim. ama anladımki ne kadar cok sorun anlatılırsa o kadar cok prim yapılıyor. benim derdim bunları nasil cozebilirim konusuydu. esas olan buydu. ama anlasılmadı.
farklı iki terapiste gittim. bunlardan birine eşimde eslik etti. iki terapisttin yaklasimida benim üzerimeydi. eşime sadece beni hala benimsememiş oldugununa farkında olup olmadıgını sordu. yine bu konuyla alakalıydı. benim hatamınsa susmak ve hersey güsel olsun diye fazla caba sarfetmemdi. buda beni farkında olmadan yormuş ve panikataga kadar sürüklemişti. yeşil receteli ilaclar kullandım ve coo sukur iyiyim. gercekten zor bir donemdi. dediğim gibi benim hatam belli ama kendimi nadıl onarıcam bunu bilemiyorumBurda en cok dert anlatan benim ama hicde prim olmadi bana valla oyle yorumlar geliyor ki banada ama madem buraya derdinizi yazdiniz neden terapiste gittiginizi neler yaşıyorsunuz uvey kizinizdan daha cok yardımcı olurdu arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?