- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Evet gorusmemek en iyisi işkence cekiyorum arsiz cocuk gelince kizimda cok.mutsuz oluyor..Sizde demissiniz anneleri goz kulak oluyodu ama... diye. Cocuk iste neyapilabilir ki. Anneleri ilgisiz olsaydi soylenecek sey varda bu durumda malesef bisey denmior. 3 4 yasdaki cocuktan ne beklersiniz. Cok rahatsiz oluyorsanız gorusmiyceksiniz. Malesef baska cozum yok
Evey cnm ya cok guzel.dedin gecende yazar kasa aldik okadar beklediki onu almamizi daha kendi oynayamadan tesaduf yeni aldigimizde yaramaz bir oglan misagir mahfetti yaa herywrini dagatmis valla icim.gitti ..kizimin degerlilerine kimse zarar veremez ya sanirim.gorusmucem artik ev ortamindaOyuncaklarını yanında getirsinler getirmezlersede en iyisi oyuncakları saklamak odayı kitli tutmak mecbur değilsiniz milletin bebelerine kızınıza özel olan eşyalara zarar vermesine
Evet beninkide hep sikayet galinde iste erkek cocuklariyla hic anlasamaz zaten e sansuna hepside asuri yaramaz cevresinde..bugun citos yemek istediler ta aga koydum.yere oturttum.ortu serip.cocuk yinede dokmus yerinde durmuyolarki fildir fildir ay yok.daha istemiyorum.evimdeYa kizlar cok sikayet eder bu konulardan benim kiz saklar sevdigi oyuncaklarini
Daginiklik dokuntuye katlaniyoruz artik ona yapacak bisey yok
Ama ben genelde cocuklarin altina ortu yayar yedirtirim itiraz edenede ayakta yiyeceksen birak derim hemen otururlar
Aynen canim beni ozleyen disarda da gorusur dimi eve sirf pasta borek yemeye geleni de ayirt etmis olurum.boylelikleÇok haklısınız kızmakta. Görüşecekseniz bence bütün odaların kapısını kilitleyin. Ben yerinizde olsam bu tip çocukların ailesiyle de ya görüşmem, ya dışarda görüşürüm. "Eeeuu çocuk ama ooo, anlamaz kii, tabii yapacak" diye üste çıkmayı da çok iyi bilir bu tipler. Bazıları en azından.
Iste o cocuk onu yaparken anasi neredeydi acaba ...ya nebilim.bana cok tersmis bu isler onu anladimMisafir cocuklarının anısı bende 7 yaşımdayke başladı.. babamın aldığı okul hediyesi calısma masasını misafir cocuğu pastel boyayla bir güzel boyamıştı annem ne kullandıysa cıkaramadı en sonunda o aldı eline çif le teli bir güzel telledi 3 günlük masa oldu 10 yıllık, eski rengi solmuş çizik içinde.. gidip 1 gün üstünde ders calısmışlığım olmadı
Garip bir sekilde hic unutmam annesi gördüğünde sabunlu suyla silin cıkar biz kalkalım dedi toparlandı gitti ben susmayıncaIste o cocuk onu yaparken anasi neredeydi acaba ...ya nebilim.bana cok tersmis bu isler onu anladim
Ben asla katlanamiyorum şımarık söz dinlemeyen çocuklaraEvey cnm ya cok guzel.dedin gecende yazar kasa aldik okadar beklediki onu almamizi daha kendi oynayamadan tesaduf yeni aldigimizde yaramaz bir oglan misagir mahfetti yaa herywrini dagatmis valla icim.gitti ..kizimin degerlilerine kimse zarar veremez ya sanirim.gorusmucem artik ev ortaminda
Ben gelen hiç bi çocuğa bütün oyuncaklarımızı sermedim açıkçası. Bir kaç tane kırılsa da bizi üzmeyecek şey bırakırım odamı kilitlerim. Tedbiri baştan alın neden herşeyi kafalarına göre kullanmalarına izin veriyorsunuz?Evinize gelen simarik.misafir cocuklariyla nasil.basediyorsunuz...bugun geldi mesela bir tane..ama hala.sinirliyim..aekadasimin 3 yasindaki oğlu evde karistirmadik yer birakmadi ..en en uzuldugum ve sinirlendigimde kizimin odasina zarar vermeleri oluyor bu misafir cocuklarinin...gorustugum.bir kac arkadas var komsularin ccouklari falan hepside 3 4 yaslarinda erkek cocuklari ..pek sık.gorusmuyorum ama yinede ayda 1 gorusuruz..cocuklar zaten hemej kizimun odasina dalarlar. Kizimla da oynamazlar sirf oyuncak icin gelmis gibi..guzel oynasalar neyse..her gelen birseye zarar verip oyle gidiyor..kizimin oyuncak ütü masasini kirdi gecen biri...bugun gelen kocaman oyuncak kutusunu devirmis icindeki butun kücuk oyuncaklar yataklarin dolaplarin altinda..gelip kizimin elindeki oyuncagi onu iterek almalari vermesse kizim gidene kadar aglamalari..ya gercekten cok.sinir bozucu..annelerini de seviyorum iyi insanlar cocuklarinada sahip cikiyolar genelde ama kaşla goz arasi cocuklar hallediyor evi...resmen kimseyle gorusmek istemiyorum suan..uzun sure davetlere katilmayip davet de etmemeyi dusunuyorum..ya bitek oyuncaklarda degilki arsiz arsiz bana sunu ver bunu ver veriyorum yemiyilar icmiyolar visne suyunu doktu bugun cocuk cok gerildim...kimseyle.gorusmesen olmuyo gorussen bise anlamiyorum valla oglan cocuklarindan iyice sogudum tabi arsiz uslu yetisenler ayri da bu etrafimdakiler fena
insanlar çocuklarına sahip çıkmıyor ki.deli oluyorum böyle tiplere.kimse çocuğuna yapma,etme demiyor.sanki altın yumurtlıcak.Evinize gelen simarik.misafir cocuklariyla nasil.basediyorsunuz...bugun geldi mesela bir tane..ama hala.sinirliyim..aekadasimin 3 yasindaki oğlu evde karistirmadik yer birakmadi ..en en uzuldugum ve sinirlendigimde kizimin odasina zarar vermeleri oluyor bu misafir cocuklarinin...gorustugum.bir kac arkadas var komsularin ccouklari falan hepside 3 4 yaslarinda erkek cocuklari ..pek sık.gorusmuyorum ama yinede ayda 1 gorusuruz..cocuklar zaten hemej kizimun odasina dalarlar. Kizimla da oynamazlar sirf oyuncak icin gelmis gibi..guzel oynasalar neyse..her gelen birseye zarar verip oyle gidiyor..kizimin oyuncak ütü masasini kirdi gecen biri...bugun gelen kocaman oyuncak kutusunu devirmis icindeki butun kücuk oyuncaklar yataklarin dolaplarin altinda..gelip kizimin elindeki oyuncagi onu iterek almalari vermesse kizim gidene kadar aglamalari..ya gercekten cok.sinir bozucu..annelerini de seviyorum iyi insanlar cocuklarinada sahip cikiyolar genelde ama kaşla goz arasi cocuklar hallediyor evi...resmen kimseyle gorusmek istemiyorum suan..uzun sure davetlere katilmayip davet de etmemeyi dusunuyorum..ya bitek oyuncaklarda degilki arsiz arsiz bana sunu ver bunu ver veriyorum yemiyilar icmiyolar visne suyunu doktu bugun cocuk cok gerildim...kimseyle.gorusmesen olmuyo gorussen bise anlamiyorum valla oglan cocuklarindan iyice sogudum tabi arsiz uslu yetisenler ayri da bu etrafimdakiler fena
Ay bir de bu tipler var di mi?Aileler çocuklarına sınırsız özgürlük veriyor sonuç bu
Benim de en gerildiğim konudur
Kızımın da tuhafıma gider yaramaz çocuklar
Birde böyle aileler çocuğumuz zekadan yapıyor der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?