bence de gelmeliydi çok geçerli bir sebebi yoksa,sağlık bu başka bir şey değil.
Gelmeliydi, abartmıyorsun haklısın.
Kesinlikle gelmeliydi bence
çok teşekkür ederim cevaplarınız için :')Gelmeliydi
Düşüncesizlik etmiş gayet, haklısınız bence.merhaba :)
dert midir, şımarıklık mıdır benimki bilemiyorum aslında. ama içime dert olacağına sizinle paylaşayım dedim :)
7 aydır devam eden bir ilişkim var. sevgilim biraz odun, maalesef. çoğu zaman beklediğim ilgiyi göremiyorum ondan. ama bugünkü ayrı bir canımı sıktı..
şöyle ki, birkaç gündür ciddi şekilde baş dönmesi, mide bulantısı, göz kararması gibi şeyler yaşıyorum. bugün beni zorla hastaneye götürdü o yüzden, 2 gece evvel de acile götürmüştü yine. zaten ailesi 1 haftalık tatilde olduğu için neredeyse hep beraberdik bu ara, ilgilendi de sağ olsun. bu akşam içinse arkadaşıyla iftar planı vardı, o yüzden beni evime bırakıp gitti. saat 20.30 civarı kusmak için banyoya gittim, o sırada terleme-üşüme-titreme bastı beni, odadan üstüme giyecek bir şeyler alayım dedim, koridorda bayılmışım. yaklaşık 15-20 dk öyle kalmışım sanırım. kendime geldiğimde fark ettim ki, başımı da çarpmışım, hala fena halde ağrıyor zira. o panikle kalktım annemi aradım, annem emekli hemşire, ne yapmam gerektiğini bilir diye. bu arada annem de yaklaşık 1 aydır sürekli hastaneye gidip geliyordu, meme kanseri şüphesi vardı, sonuçlar belli olmuş: kansermiş. annem çok ilerlemediğini söylüyor ama bakalım. :/ tabii ben telefonu kapatır kapatmaz ağlamaya başladım, sevgilimi aradım sakinleşeyim diye, olanları ve annemin durumunu anlattım. ben bekliyorum ki bayıldığımı, annemin kanser olduğunu öğrendiğimi duyan adam kalkar gelir. altında arabası da var, e ailesi de yok evde. ama yok. konuştuktan 2 saat sonra "nasıl oldun" diye mesaj atmak aklına geldi sadece, ben de mesajı görüldü yapıp cevap bile vermedim. bunun üzerinden de 1,5 saat geçti, ve hala ses yok. ben mi yanlış düşünüyorum acaba? çok mu şey bekliyorum sizce? bir de yarın ailesi dönüyor, ben de haliyle memlekete, annemin yanına gideceğim birkaç gün içinde. yani görüşebileceğimiz son geceydi bu da. bu adam mı hiç düşünmüyor bir şeyleri, yoksa ben mi fazla düşünüp dert ediyorum? sevgili dediğim adamdan böyle beklentilerim olması anormal mi?
çok teşekkür ederim cevabınız için :)Düşüncesizlik etmiş gayet, haklısınız bence.
çok teşekkür ederim :') beni de şaşırtan o oldu ya.. anlam veremiyorum bazen yaptığı/yapmadığı şeylere.Öncelikle çok geçmiş olsun hem size hem annenize.
Bence de gelmeliydi çünkü günlerdir ilgilendiğini, yanınızdan ayrılmadığını söylüyorsunuz.
Onları yapan adam, bu durumda iki eli kanda olsa dahi gelmeliydi.
Fakat daha önce böyle durumlarda yanınızda olmasaydı, huy der geçerdim.
Beklentinizde ve kırgınlığınızda çok haklısınız.
orası da öyle aslında. :)) neşem yerine geldi biraz :))Alınganda olursunuz,durduk yere sorun da cıkartınız,hepsini yapabilirsiniz,yapabiliriz.
Cünkü kadınsınız,kadınız.
Biz olmasak hayatlarında siyah beyaz tv gibi olurdu heralde
Renksizlikten kuruyup giderlerdi
işte ben de böyle düşünüyorum ama, şimdi trip atınca ben suçlu olacağım muhtemelen, "günlerdir yanındayım zaten" falan diyecek. belki de gerçekten bir şeyleri gözden geçirmek gerekiyor. :/Hastasınız, başınızı çarpmıssınız, kötü haber almış telefonda ağlamsısınız. Bu sebeplerin bir tanesi bile gelmesi için yeterli. Msj nedir ya.. İlişkinizi tekrar gözden geçirin derim.
nerede o günler :/ acaba diyorum şimdi de alındığımı anladı, nasıl toparlasam diye mi düşünüyor; yoksa bilgisayar oyunuyla mı meşgul yine? bilemedim hiç.Abartmıyorsun, gelmesi gerekirdi. Üstelik taa 2 saat sonra mı mesaj atmış? Sen bu 2 saat içinde tekrar kötüleşmiş olabilirdin. Bunun da üstüne görüldü yapıp cevap vermemişsin, bişeylerin ters gittiğini, alındığını anlamamış mı 1 buçuk saattir? Senden cevap gelmeyince merak edip araması gerekirdi en azından.
hak veriyorum aslında size de, bu adam biraz "düz" olduğu için bazı şeyleri söylemek gerekebiliyor.. ama en azından 2 saatten önce merak edip aramasını, ya da bu saate kadar niye cevap vermediğimi sorgulamasını beklerdim. böyle olunca umurunda değilmiş gibi durmuyor mu? :/Anormal degil ama soyle birsey var.
Evet gelseydi guzel olurdu ama dusunememis olamaz mi?
Bazen gercekten dusunemedigin anlar olabilir.
Insaniz
her an her durumda ne yapmamiz gerektigini bilemeyebiliriz.
Sen mesela sana ihtiyacim var
Gelebilir misin deseydin bence gelirdi.
Hani o dusunseydi
dusunmeliydi
Seklinde triplere bence hic gerek yok.
Annene de sifa dilerim cok gecmis olsun.
çok teşekkürler, haklısınız sanırım :/ oluruna bırakacağım bu konuyu..Gelmek icin daha neyi bekliyor ki..
Kotu gunun senin..
Kendinde rahatsizlanmissin ve annenin ciddi bir problemi var cok buyuk gecmis olsun..
Rabbim sifa versin insallah atlatir en kisa surede uzuldum gercekten..
Annelerimiz bizim canimiz..
Onca derdinin arasinda bu adami dusunerek kafani daha fazla yorma..
Yaninda olmak isteyen kirk takla atar yine olur yine olur !
hak veriyorum aslında size de, bu adam biraz "düz" olduğu için bazı şeyleri söylemek gerekebiliyor.. ama en azından 2 saatten önce merak edip aramasını, ya da bu saate kadar niye cevap vermediğimi sorgulamasını beklerdim. böyle olunca umurunda değilmiş gibi durmuyor mu? :/
Aynen oyle kiymet bilmeyenlere fazla deger gostermeyeceksin bu zamanda.. yoksa simaran onlar olurçok teşekkürler, haklısınız sanırım :/ oluruna bırakacağım bu konuyu..
zaten annemin morale ihtiyacı olacak, bir de ben köstek olmayayım şimdi :')
dedim margarikotın geldi.konu gitti dedim amaAynen oyle kiymet bilmeyenlere fazla deger gostermeyeceksin bu zamanda.. yoksa simaran onlar olur
Cok yorum yazmasamda takip ediyorum konulari yorum yazmadan gitmeyeyim dedim :)dedim margarikotın geldi.konu gitti dedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?