bi ara bi haber cıkmısti.Cok kaza olan bi yolun kenarına maketten polis ve arabasını koymuşlar.ama boyle ninmaazsın maket oduguna.sonra onu goren suruculer yavaslıyorlarmıs.kaza sayısıda dusmuş.
Alakasız ama o geldi aklıma:))
Ben astim hastasiydim. Atak gecirdigim zaman fenalasip bayildigim olabiliyordu zaman zaman. Esimle evli degilken ayri sehirlerde calisiyorduk. 2saat vardi sehirlerimizin arasinda. Bigun telde konusurken ben fenalastim. Sonra bayilmisim. Esim yanina bir bayan arkadasini alip 1 saat bile olmadan benim evime gelmisti. Ustelik kavgali bi donemimizdi.
Hadi sizin sevgiliniz sizin sıkıntinizo bilmiyordu. Annenizin durumundan da haberi yoktu. Siz arayip haber veriyorsunuz. Buna ragmen gayet sogukkanli davranip 2 saat sonra mesaj yaziyor size. Arkadasini birakip gelemese bile gerekirse sabaha kadar telefonda kalip sizi teselli etmesi derdinizi paylasmasi gerekirdi. Tabi boyle bir zamanda yaninizda olmayan bir sevgiliye ne soylenir bilemicem.
Yuh artik.
Bayilmissin. Basini carpmissin annenin hastaligini diyorsun ve sadece kiytirik bir mesaj.
Cok vicdansizmis.
Bende tekmi yasiyorsun diyecektim hep o hastaneye seni goturdugunu yazinca.
Cok ayip etmis. Abartmiyorsun. 2 eli kanda olsa gelmesi gerek. Baska sehirde olsa yine anlicam ama arabasi var ve zevk icin disarda. Yuh gercektende.
Mesaj nedir ya? Dertlenmek keyfini kacirmak istememistir beyefendi.
Cok haklısın tabikide gelmesi gerekirdi .2saat sonra msj atmak da anlamsız hiç mi merak etmez insan sonucta hergün bayılmıyosundur .Ayrica bi daha aramamasi da tuhaf.
Bence çok ayıp etmiş.
Senin iyi gününde yanında olsa ne ,asıl kötü gününde yanında olmalıydı.
Sen olsan giderdin ,o gelmemiş başka bir şey söylemeyeceğim