Şimdi 19 yaşında olsaydım

Ben 19 yaşıma donseydim babasizlik parasızlık içinde okudum ama keşke daha çok çalışıp daha iyi bir bölüm kazansaydım diyorum üniversitedeyken keşke part time işte çalışsaydım param olsaydı öğrencilik hayatımın tadını çıkarırdım...

Kızma kızma, anlat 19 yaşını ki anlasın o yaşta yapılması gerekenin ev hanımlığına hazırlık olmadığını. O yaşta genç kızların keyifli, verimli hayatlar yaşadığını görsün.
Valla gezip tozuyordum universitede arkadaslarimla 💃🏼
Yaw zaten avukatla evlense. Eşinin arkadaşları ile aynı ortama girdiğinde özgüveni yerle bir olacak. Çünkü o ortamlarda yaptığın yemeği vsyi konuşamazsın. Ortam üstüne karabulut gibi çöker

Ben insanlara bunu anlatamıyorum kariyerli koca ile evlenmekle iş bitmiyor...
Tabi ki

Yaw zaten avukatla evlense. Eşinin arkadaşları ile aynı ortama girdiğinde özgüveni yerle bir olacak. Çünkü o ortamlarda yaptığın yemeği vsyi konuşamazsın. Ortam üstüne karabulut gibi çöker

Ben memurum eşimde memur ben düz memurum eşim mühendis teknik personel aileler bir araya geldiğinde hepsi mühendis olunca konuları da teknik olduğu için ben bile rahatsız oluyorum yaş 35 ama mühendislik okuyacağım bu konu sahibi gibileri nasıl bir kafa yaşıyor merak ediyorum...

Bu zihniyette biriyle evlenecek avukat doktor bilmem ne karısını o ortamlara sokmaz zaten. Kadın evde çocuk baksın yemek yapsın, ne işi var sosyal ortamlarda?

Ben memurum eşimde memur ben düz memurum eşim mühendis teknik personel aileler bir araya geldiğinde hepsi mühendis olunca konuları da teknik olduğu için ben bile rahatsız oluyorum yaş 35 ama mühendislik okuyacağım bu konu sahibi gibileri nasıl bir kafa yaşıyor merak ediyorum...
Aslında konu sahibi hepimizden akıllı. Hiç emek vermeden kocanın en iyisine en iyi maaşlısına sahip olup güllük gülistanlık yaşayacağım modunda...

Ama unutmasın şunu. Ne kadar ekmek o kadar köfte...

Bu zihniyette biriyle evlenecek avukat doktor bilmem ne karısını o ortamlara sokmaz zaten. Kadın evde çocuk baksın yemek yapsın, ne işi var sosyal ortamlarda?
Kesinlikle öyle zaten. O adamlar evine maalesef hizmetçi arıyor eş değil. Eş arasa zaten dengini arar.

Şimdi 19 yaşında olsaydım şunları yapardım dediğiniz ister pişmanlık ister iyikilerinizi benimle paylaşır mısınız lütfen önceki yazılarımı okuyup bana tavsiye vermeyin varsa kendi hayatınızdan dersler noktalardan anlatın
Offf sıktın be kardesim. Ayni icerikli kac konu acacaksin. Mesken tuttun burayi resmen. 19 olsam 20 olsam. Gelecege bakmakta akliniza geliyor mu? Resmen gecmiste yasiyorsunuz pes.

Aslında konu sahibi hepimizden akıllı. Hiç emek vermeden kocanın en iyisine en iyi maaşlısına sahip olup güllük gülistanlık yaşayacağım modunda...

Ama unutmasın şunu. Ne kadar ekmek o kadar köfte...
Ben evleneceğim sen kendi varoşluğuna yan. Aday olmasaydı zaten avukat biriyle birlikte olmayı sormazdım. Yan yana gelsek iki düzgün cümle kuramayacak sen bana akıl veriyorsun he he aynen en kültürlü sensin Bi git işine 😁😁

Neden 19 ? 17 ye dönmek isterdim. Esim tanismaya geldiginde reddederdim. Hatta daha da öncesi liseye başlayacağım yıla dönmek isterdim. O gittigim esimle tanistigim liseyi degil de diger secenegim olan ingilizceyi daha iyi öğretiyorlar dedikleri anadolu lisesine giderdim. Böylelikle esimle zaten tanismamis olurdum. Okuluma odaklanirdim kesinlikle. Hukuk ya da öğretmenlik kazanana kadar zorlardim. Meslegimi elime alip öyle evlenirdim. Kesinlikle kafa dengim olmadığını farkettigim bir insanı hayatimda bi saniye daha tutmazdim

19 yaşıma sadece şu an ki aklınla ve imkânlarımla dönmek isterdim şahsen.
Daha çok gezerdim,daha çok erkek arkadaş edinirdim hatta cinsel deneyim olarak ta daha fazla olsun isterdim..ahh ah gençlik geldi geçti iste..

Şimdi 19 yaşında olsaydım şunları yapardım dediğiniz ister pişmanlık ister iyikilerinizi benimle paylaşır mısınız lütfen önceki yazılarımı okuyup bana tavsiye vermeyin varsa kendi hayatınızdan dersler noktalardan anlatın
Eger 19 yasima geri donecek olsaydim.Kendi degerimi daha cok bilir ona gore davranirdim.Sinirlarimin asilmasina izin vermezdim.Tekrar eden hatalari affetmezdim.

Ben evleneceğim sen kendi varoşluğuna yan. Aday olmasaydı zaten avukat biriyle birlikte olmayı sormazdım. Yan yana gelsek iki düzgün cümle kuramayacak sen bana akıl veriyorsun he he aynen en kültürlü sensin Bi git işine 😁😁
Bu sözler sende çok komik durmuş ablacım etme.

Aday var madem, oyanlanma da git bir iki yemek tarifi daha öğren.

Buradan gelecek örnekler, sana pek uymayacak çünkü.

19 değil 21 yaşıma kpssye az daha sıkı çalışsaydın atanmıştın derdim. İlk ve son kez 2000 küsür alım yapıldı. 80,5la kapattı ve ben 79 almıştım. Bi daha 85 aldım,81 aldım ama alım 200lerdr olduğu için atanamadım. O zaman atansam 5 yıllık memurdum şu an.

1. İyi ki okulumu bitirmişim. Ömrümün sonuna kadar hayatımı kazanmamı sağlayacak bir mesleğim oldu. Ders çalış ve okulunu bitir mutlaka. Meslekle ilgili hep tırmala. Hep azimli ol.

2. İyi ki çok gezmişim. Ülkemde gezmediğim yer kalmadı. Yurtdışına sadece dört kez çıktım ama sorun değil. İnsan gezdiğinden gördüğünden asla pişman olmuyor. Amacın pahalı telefon, ve bir sürü kıyafet almak olmasın. Gezmeye görmeye para harca.

3. Keşke tango yapmaya 19 yaşımda başlasaydım. Eminim ödüllü bir dansçı olurdum. Geç başladım.

Back
X