- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
merhaba kızlar...bu haftalarda çok düşünceli ve tedirgin günler yaşıyorum. 6 aylık ilişkim var ve artık adını koymak istiyoruz.erkek arkadaşım ve ailesi bu konuda çok sabırsız, benden gelecek olan evet cevabını bekliyorlar alsalar o gün kapıdalar o derece.bende sevgili olm aktan çıkıp artık ciddi olduğumu bununda ciddi bi ismi olmasını istiyorum.ağolsun sevgilim sen ne zaman hazır olursan, ailenle konuşursan biz de o an hazırız diyor.ama benim sıkıntım şu, annem ilişkimi biliyor, ciddi olduğumuzu da belirttim tabi açık açık değil çünkü annem le konuşulmöuyor.babamla daha arkadaş gibiyiz herşeyi konuşuyoruz.ablam da abimde ilişkimi biliyor.nişan istediğimizide.ama babamdan çok annemden çekiniyorum.böyle şeyleri kızlar önce anneleriyle paylaşırlar.annelerde gidip babalarla konuşurlar.ama bizde öyle değil annem daha soğuk duruyor off
ben 22 erkek arkadaşım da 29 yaşında.bn evin en küçüğüyüm.babam da hala beni küçük kızım diye sever....böyle bişeye hazırlar mı değiller mi kestiremiyorum.annemle konuşamıyorum.babamla da uygun düşmüyor nolur tecrübeleriniz varsa yazın, şu an zamanı değilse ters tepmesinden korkuyorum...aslında olumsuz tepki verecek bir durum da söz konusu değil ama abim evlenmedi henüz, bende evin en küçüğü olmam...söylemem lazım bir yerden başlamak lazım ama nasıl???
:26: