• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu konu şaka ama şikayet edildiğine dair kazen ve müne açıklamalar yaptı.hatta kazen çağrılmış karakola,yapılan paylaşımlardan dolayı.

onu biliyorum kazenin polise gitip ifade verdiğini vb...bu konu eski olunca acaba dedim önce ki sayfalar da listemi yazıldı diye yokmuş

hiç bir şey anlamadım.

kızım listede ben de varmışım yeni gördüm :KK53: bir daha kazene oy verirsem aha böyle olayım :confused: Mune Mune ye veririm en fazla sadece cım cım cımbızlar müdürüm :KK45:

ben de vardım galiba

kızam boş ver oyumuzu mune ye verelim bu sene hahahah :)

parkon parkon şahitsin oy vereceğiz demişler, okuyorsun değil mi:KK70: bu hanımlar bana oy vermezse en büyük boy cımbızla 6 ay kadar banlamayı düşünüyorum kendilerini:KK14:
Büyük boy bavul alıp bol bol çamaşır koysunlar şimdiden:KK59:

bir kaç aylık mesele galiba canım.
iyi bari bir şey olsaydı çıkardı şimdiye kadar:KK45:
yazarken zaten 40 tane süzgeçten geçiriyoruz bir şey olmasın diye.
Valla artık diyecek bir şey bulamıyorum.

parkon parkon şahitsin oy vereceğiz demişler, okuyorsun değil mi:KK70: bu hanımlar bana oy vermezse en büyük boy cımbızla 6 ay kadar banlamayı düşünüyorum kendilerini:KK14:
Büyük boy bavul alıp bol bol çamaşır koysunlar şimdiden:KK59:

müdürüm bizi Karayiplerde 6 ay tatile gönderecekmiş kadesa kadesa koş :27:

iyi bari bir şey olsaydı çıkardı şimdiye kadar:KK45:
yazarken zaten 40 tane süzgeçten geçiriyoruz bir şey olmasın diye.
Valla artık diyecek bir şey bulamıyorum.
şu sıralar çıkma ihtimali varmış.

Günlerdir siteye giremediğimden mütevellit,konuyu 57. sayfada yakalamışım.
İlk 3-5 sayfayı okuduğumda konunun çok ''cici (!),sevimli (!),AYAR ''bir şaka olduğunu tahmin etmiştim,
57.sayfaya geçiş yaptığımda ''evvvveeeettt'' dedim kendi kendime..

Siz evde oturan KADINLAR,

şşşşş SİZE,BİZE diyorum
çalışmayanlar;
evde oturun çocuk bakın,ZİNHARRRR siyasetle ilgilenir,GÜNDEM'e yan gözle bakarsınız!!!!!!!!!!!!

şşş çalışanlar,size diyorummm..

İŞTEN EVE,EVDEN İŞE(lütfen fazlası olmasın,en fazla BİR DERDİM VAR'da debebelenin)....

KK'ya girerseniz ;

''Türkiye ve Dünya Gündemi İşte Siyaset Meydanı'' na sakın ola ki girmeyin,girdiyseniz varlık göstermeyiniz... (şşşş öyle bir forum yok,olmamış gibi kabul edin)

ZİRA SİZ YOKSUNUZ,YOK OLUN..

(kk: ''Türkiye ve Dünya Gündemi İşte Siyaset Meydanı'' forumunu neden açtık bilmiyoruz ama fikirlerini belirtmek isteyen KADINLAR varsa AYARI bir borç biliriz....)

Bu mesaj kaybolmasin eski sayfalarda...

topiğe azıcık baktım da eskiden siyasete yazan ama artık aramızda hiç göremediğimiz ne çok arkadaş varmış.

geri dönün lütfen ya biri hariç :KK53:

Bence ondan bu kadar huzurlu siyaset, baksana banlar kalktı ama kimse birbirini pıçaklamıyor:KK53:

Back
X