- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.233
- 498
abla yeni bir şikayet mi bu?bu konu şaka ama şikayet edildiğine dair kazen ve müne açıklamalar yaptı.hatta kazen çağrılmış karakola,yapılan paylaşımlardan dolayı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla yeni bir şikayet mi bu?bu konu şaka ama şikayet edildiğine dair kazen ve müne açıklamalar yaptı.hatta kazen çağrılmış karakola,yapılan paylaşımlardan dolayı.
bu konu şaka ama şikayet edildiğine dair kazen ve müne açıklamalar yaptı.hatta kazen çağrılmış karakola,yapılan paylaşımlardan dolayı.
bir kaç aylık mesele galiba canım.abla yeni bir şikayet mi bu?
kızım listede ben de varmışım yeni gördümbir daha kazene oy verirsem aha böyle olayım
![]()
Mune ye veririm en fazla sadece cım cım cımbızlar müdürüm
![]()
ben de vardım galiba
kızam boş ver oyumuzu mune ye verelim bu sene hahahah :)
iyi bari bir şey olsaydı çıkardı şimdiye kadarbir kaç aylık mesele galiba canım.
şu sıralar çıkma ihtimali varmış.iyi bari bir şey olsaydı çıkardı şimdiye kadar
yazarken zaten 40 tane süzgeçten geçiriyoruz bir şey olmasın diye.
Valla artık diyecek bir şey bulamıyorum.
Günlerdir siteye giremediğimden mütevellit,konuyu 57. sayfada yakalamışım.
İlk 3-5 sayfayı okuduğumda konunun çok ''cici (!),sevimli (!),AYAR ''bir şaka olduğunu tahmin etmiştim,
57.sayfaya geçiş yaptığımda ''evvvveeeettt'' dedim kendi kendime..
Siz evde oturan KADINLAR,
şşşşş SİZE,BİZE diyorum
çalışmayanlar;
evde oturun çocuk bakın,ZİNHARRRR siyasetle ilgilenir,GÜNDEM'e yan gözle bakarsınız!!!!!!!!!!!!
şşş çalışanlar,size diyorummm..
İŞTEN EVE,EVDEN İŞE(lütfen fazlası olmasın,en fazla BİR DERDİM VAR'da debebelenin)....
KK'ya girerseniz ;
''Türkiye ve Dünya Gündemi İşte Siyaset Meydanı'' na sakın ola ki girmeyin,girdiyseniz varlık göstermeyiniz... (şşşş öyle bir forum yok,olmamış gibi kabul edin)
ZİRA SİZ YOKSUNUZ,YOK OLUN..
(kk: ''Türkiye ve Dünya Gündemi İşte Siyaset Meydanı'' forumunu neden açtık bilmiyoruz ama fikirlerini belirtmek isteyen KADINLAR varsa AYARI bir borç biliriz....)
topiğe azıcık baktım da eskiden siyasete yazan ama artık aramızda hiç göremediğimiz ne çok arkadaş varmış.
geri dönün lütfen ya biri hariç![]()