şimdi ben bu eltiyi ne yapayım ??

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
44
merhaba kızlar yine size işim düştü ,konuyu kısa geçeceğim

7 yıllık evliyim haliyle 7 yıldır da bir eltim var :) benden büyük yani eşimin abisinin karısı ,nişanlıyken filan gayet iyi olan aramız evlendikten bir süre sonra bozuldu ,bir dünya sebebi var ,şu anda konuşmuyoruz ,5 yıl oldu.

aynı ortamda çok bulunduk ama tek kelime geçmiyor aramızda ,ilk başlarda kayınvalidemler filan üzülmesin diye ,bayramda seyranda büyüktür diye gittim fakat baktım oralı değil ,niyeti yok bende vazgeçtim ,artık bende umursamıyorum zaten ,akrabalar duymasın ,aman o bu sormasın diye, bir ortamda küs olduğumuzu çaktırmamaya çalışsamda ,o resmen herkesin gözüne soktu .,e haliyle şu an bilmeyen kalmadı ,
benim asıl mevzum şu ,ev aldım 5 ay oldu ,bazı sağlık sorunları filan mevlit okutmamı geciktirdi ,şimdi pazar günü mevlit okutucam hayırlısıyla ,fakat onu çağırmak istemiyorum sebebide şu ;kayınvalidem ona demişki bak eylül ev aldı herkes hayırlı olsun dedi bir sen demedin ,yarın öbürgün mevlit yapıcak o zaman nasıl gideceksin demiş ,ayıp ediyosun demiş ,eltimde katiyen onun evine gitmem ben demiş ,ben bunu duyduktan sonra vazgeçtim haliyle
şimdi kendi annem diyorki çağır kızım gelmessede o utansın ,dedim anne ben kaç kere gittim her bayram gittim yüzüme bakmadı ,kovmaktan beter etti ,bende onu evime çağırmak istemiyorum ,fesat zaten dedim gözü değer ,nazara gelirim istemiyorum ,mutlu günlerimde sevdiğim insanlar olsun isityorum dedim .
annem ısrarla çağır diyor ,kayınvalidem ise lafını bile etmedi
size soruyorum şimdi kızlar ne yapayım ,yine de çağırayımmı ,ama konuşmuyorum bile ,kayınvalideme mi söyliyim ,gerçekten büyüklük bende kalsın mı diyeyim yoksa yine mesafemi koruyayım ve yokmuş gibi davranıp çağırmayayımmı ??

Bence şahsen çağırma.
Kayınvalidene rica edersin söylesinler.
Gelirse gelir gelmezse keyfi bilir.
Hiç sıkıntı etme bile bunu.

sen ynede davett et gelmezse o onun ayıbı oluur..benm eltim yok bilmiyorum ama en azından eylül çağırdıda o gelmedi desinler onu ayıplasınlar sen gerekeni yapmış olursun kayınvalidenlerin ve akrabaların gözünde...:)

içimden bir ses öyle diyor aslında çağır gelmessede onun ayıbı olsun ,bir yandan da kaç oldu hep ben bir adım atıyorum, ama o çok kindar biri hala kin tutuyor saçma bir sebeten ötürü ,hiç yumuşamadı ,diyorum böyle insana zaman kaybı uğraşmak ..

sen kendin çagırma kayınvaliden davet etsin..gelir gelmez kendi bilir...

sebep ne olursa olsun küsmek ile iyi etmemişsin , her daim bu konu seni üzecek , sonuçta siz bir ailesiniz sen onu çağır gelmez ise gelmesin sen iyi niyetini göster ve gerekirse küslüğede barış getir , ne olursa olsun küsmekten yana değilim , her bayram sinirlerin tavan yapacak vallahi küs kalmak yıpratıcı , barışı sağlayan nasıl yapacağınızı bilemem ama böyle olmaz kardeşim

sebep ne olursa olsun küsmek ile iyi etmemişsin , her daim bu konu seni üzecek , sonuçta siz bir ailesiniz sen onu çağır gelmez ise gelmesin sen iyi niyetini göster ve gerekirse küslüğede barış getir , ne olursa olsun küsmekten yana değilim , her bayram sinirlerin tavan yapacak vallahi küs kalmak yıpratıcı , barışı sağlayan nasıl yapacağınızı bilemem ama böyle olmaz kardeşim ,iki yetişkin insanın küs kalması hoş değil bende eltimle bazı şeyler yaşadım ama bunu idare etmek önemli çocuk gibi küsmek hoş değil

ahh ah o eltiden bende de var bir tane ne yapsam etsem yaranamıyorum bende artık mesafeli olmaya karar verdim kavga etmekte cözüm degıl sonucta evlatlarımız yarın öbür gün bizim yüzümüzden birbirini tanımayacak buna hiç gerek yok sadece araya biraz mesafe koydum cok rahatım su an

Şıp diye sıkı fıkı olanlar aynı hızla da kavga ederler zaten genelde
İçinden ne geliyorsa onu yap
Ama bundan sonra bari mesafeli ol

emacım inan bana o kadar çok adım attım ki yok ,barışmıyor ,bak dedim biz kardeş eşleriyiz ,bizimde kardeş gibi olmamız lazım ,gel kaldır bu küslüğü ortadan dedim ama nafile ,bende artık çabalamıyorum ,öyle arkamdan laf söylemişliği ona buna konuşmuşluğu yoktur allah için ,sırf bunun için zaten hep adım attım ama barışmıyor ..
5 yıl oldu ya dile kolay ,aynı ortamlarda o kadar çok bulunmak zorunda kalıyoruz ki ,ben yinede onu görünce merhaba diyorum yada uzaktan başımla selamlıyorum ama onda bir hareket yok ,görmezlikten geliyor hep beni..

amaaaaann hadi kaynanan ısrar etse neyse dicem, kadın hiç karışmamış bile, boşverrr ne şeytanı gör ne salavat getir demişler. hiç muhatap olma bnce

Şıp diye sıkı fıkı olanlar aynı hızla da kavga ederler zaten genelde
İçinden ne geliyorsa onu yap
Ama bundan sonra bari mesafeli ol

zaten sıkı fıkı değildik ,yaşam tarzlarımız çok çok farklı ,bi yere beraber gitmişliğimiz ,dertleştiğimiz ,paylaştığımız bişey hiç olmadı ,benim çevrem başka onun başka ,ama işte aile olduk artık böyle olmaması gerekiyor ama çok kinci ..5 yıldır sürdürüyor ..artık herkes boşverdi zaten ,kayınvalidemler ilk zamanlar sen küçüksün boşver git konuş dediler hep onun için ben davrandım ama artık baktım çare yok bende boşladım..

onun işi sana düşecek zamana bırak üzülme

içinden gelmiyorsa çağırma canım ama hani günah onu dışlama drim gelir belkide yani sen teklif et..

Nişanlıyken çok iyiydi aramız sonradan böyle olduk demişsiniz de ona istinaden öyle yazdım ben
Boşver o zaman 5 yıldır kaç kere adım atmışsın , geri çek kendini
Üstüne düşünce hepten havaya girmiş olmalı

Küslük iyi birşey değil ancak bir adım atarsın iki adım atarsın.. Baktın kabul etmiyo, durmak lazım

Umursama bu kadar eltini. Çağır gitsin. Gelirse gelir gelmezse sen haklı olursun Bende de var gıcık bir elti. Daha geçen hafta evlendi kaynımla. Benimle derdi ne bilmiyorum. Gidiyorum düğünde karşısına geçip oynuyorum. Yüzüme bile bakmıyor hemen poposunu falan dönüyor. Ama ben hiç umursamadan bi güzel şıkkıdı şıkkıdı oynadım )

hahahah alemsn iyi yapmışsın oynaa eltiler kıskanç oluyor galiba benm yok ALLAHtan kaynım daha küçük ama ben hiç göz açtırmam bennden sonra geleneP

ah canım benım kuma gemısı yururmusde eltı gemısı yurumezmıs derler akıllı oyna cagır gelmezse herkesın gözunde o suclu olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…