şimdi ben bu eltiyi ne yapayım ??

konuşmama sebebini söyliyimde biraz gülün sizde ,malum ben ağzımla değil başka yerlerimle güldüm de:9:
5 yıl önce kızım doğdu 20 günlükken mevlit okuttuk ,
eşimin tarafının adetlerine göre lohusa yatağı yapılırmış ,gelinde gecelik sabahlık takımlarını giyer,bebekle beraber yatak odasında o yatakta otururmuş ,
gelenler onun odasına gelip takısını takar tebrik eder içeri geçermiş ,e ben sıkıldım tabi otur otur :) ortalarda geziyodum :)
o sırada eltim gelmiş ,annem açmış kapıyı ,işte hoşgelidn beş gittin muhabbeti bende wc den çıkmışım ,onu görmüşüm ama hoşgeldin dememişim ,
,ama ben çok iyi hatırlıyorum wc den çıktım ve bebek ağlıyor diye hemen yatak odasına girdim ,onu görmedim zaten kapı kalabalıktı ,o esnada 3-4 kişi daha giriyordu içeri ..
tekrar çıkınca mutfakta karşılaştık hoşgeldin naber gel öpeyim dedim ,istemez dedi ,şaşırdım tabi,
sonra kuran bitti ,bebeği hoca hanım kucağında gezdirdi ,herkesin elinden eline gezdi bu almadı bebeği ,ben orda anladım bişey olduğunu ,taaa ki 1 ay sonra kayınvalidem anlattı böyle böyle yapmışsın kızmış eltin diye ,duyar duymaz aradım ,vallahi farkında değildim ,sonradan öptüm ya seni dedim ne faydası var dedi ,sen beni resmen evinden kovdun dedi ,ay şok oldum ama ,dinlemiyo da habire kendi sayıyo da sayıyo lafları ..işte böyle başladı herşey ..

ne kompleksli eltin varmış arkadaş.

bence sen yine de bir davet uçur ona.

bir de "ben onun evine gitmem" demiş ya, bunu sana kim söyledi kim dedikodusunu yaptı onun çokm merak ettim?

aman bırak yaa,ne çağırcaksın ki.
sen onun peşinde dolandıkça burnu bir karış havalara çıkacaktır

kendı haline bırak
elbet bir gün sıkılacak bu durumdan. yokmuş gibi davran
ben olsam çağırmam
ne hali varsa görsün Eki Görüntüle 576077

ne kompleksli eltin varmış arkadaş.

bence sen yine de bir davet uçur ona.

bir de "ben onun evine gitmem" demiş ya, bunu sana kim söyledi kim dedikodusunu yaptı onun çokm merak ettim?

kayınvalidem söyledi ,aynı apartmanda oturuyorlar ,hep bir aradalar ,o benden bişey saklamaz ,birde saf kadındır yani kötülük olsun diye söylemez ,birde benim kinci olmadığımı ,öyle bir lafın üzerine olay çıkarmayacağımı ,sakin olduğumu bilir o yüzden söyledi ,ben sordum ona önce anne her gören hayırlı olsun diyor ,7 sene sonra ev sahibi olmuşum bir o demedi diyince aman kızım boşver kıskanıyor o seni ,katiyen evine bile gitmem dedi ,bırak boşver demişti ..

Umursama bu kadar eltini. Çağır gitsin. Gelirse gelir gelmezse sen haklı olursun ;)Bende de var gıcık bir elti. Daha geçen hafta evlendi kaynımla. Benimle derdi ne bilmiyorum. Gidiyorum düğünde karşısına geçip oynuyorum. Yüzüme bile bakmıyor hemen poposunu falan dönüyor. Ama ben hiç umursamadan bi güzel şıkkıdı şıkkıdı oynadım ;))

hıı yaa, çok iyi yapmışsın :23:

bide gözüne limon sıksaydın "ekşi ekşi" gözü yansaydı ELTİCİĞİNİN, düğününde..

Aslında ben olsaydım çağırmazdım. Ama bu sefer de diğer aile büyüklerinin dikkatini çekmez mi bu :26:

aile büyüklerinin hepsi biliyor zaten aramızdaki husumeti ,ben kimse duymasın ayıp diye düşünürken o herkese anlatmış,5 yıldır artık herkes biliyor ,hatta soruyorlar bana aranız nasıl hala aynımısınız diye ..

konuşmama sebebini söyliyimde biraz gülün sizde ,malum ben ağzımla değil başka yerlerimle güldüm de:9:
eşimin tarafının adetlerine göre lohusa yatağı yapılırmış ,gelinde gecelik sabahlık takımlarını giyer,bebekle beraber yatak odasında o yatakta otururmuş ,
gelenler onun odasına gelip takısını takar tebrik eder içeri geçermiş ,e ben sıkıldım tabi otur otur :) ortalarda geziyodum :)
o sırada eltim gelmiş ,annem açmış kapıyı ,işte hoşgelidn beş gittin muhabbeti bende wc den çıkmışım ,onu görmüşüm ama hoşgeldin dememişim ,
,ama ben çok iyi hatırlıyorum wc den çıktım ve bebek ağlıyor diye hemen yatak odasına girdim ,onu görmedim zaten kapı kalabalıktı ,o esnada 3-4 kişi daha giriyordu içeri ..
tekrar çıkınca mutfakta karşılaştık hoşgeldin naber gel öpeyim dedim ,istemez dedi ,şaşırdım tabi,
sonra kuran bitti ,bebeği hoca hanım kucağında gezdirdi ,herkesin elinden eline gezdi bu almadı bebeği ,ben orda anladım bişey olduğunu ,taaa ki 1 ay sonra kayınvalidem anlattı böyle böyle yapmışsın kızmış eltin diye ,duyar duymaz aradım ,vallahi farkında değildim ,sonradan öptüm ya seni dedim ne faydası var dedi ,sen beni resmen evinden kovdun dedi ,ay şok oldum ama ,dinlemiyo da habire kendi sayıyo da sayıyo lafları ..işte böyle başladı herşey ..

sen beni evden kovdun falan gerçekten fazla ama
resmen iftiraya giriyor iş.

dinlemiyor diyorsun ya?? bır gün elti yalnızken evıne git, tut saçından öyle anlat derdini
sanırım o dilden iyi anlıyordur.

büyüklük sende kalsın, kv senin adına çağırsın bencede..

hadi çağırdım bi şekilde diyelim ,gelirse ne olacak ,ben nasıl davranırım ona ,sevmiyorum zaten bu sebeplerden ,yapmacık olamam .
eşimin 3 ay önce ayağı kırıldı ,ameliyat oldu ,hastaneye geldi kayınvalidemler kocası filan ,kayınvalide demişki ee sen niye geliyosun ,hani onun olduğu hiçbiyere gitmem diyodun ,ben ona mı gidiyorum kocası için gidiyorum ,o da benim bi kardeşim demiş ..ona bişey olsun asla gitmem demiş ,yani bunlar beni iyice soğuttu ondan.biraz ümidim olsa bile kırıldı yani ..

hadi çağırdım bi şekilde diyelim ,gelirse ne olacak ,ben nasıl davranırım ona ,sevmiyorum zaten bu sebeplerden ,yapmacık olamam .
eşimin 3 ay önce ayağı kırıldı ,ameliyat oldu ,hastaneye geldi kayınvalidemler kocası filan ,kayınvalide demişki ee sen niye geliyosun ,hani onun olduğu hiçbiyere gitmem diyodun ,ben ona mı gidiyorum kocası için gidiyorum ,o da benim bi kardeşim demiş ..ona bişey olsun asla gitmem demiş ,yani bunlar beni iyice soğuttu ondan.biraz ümidim olsa bile kırıldı yani ..

yalnız şunu bil...
bunlara sana anlatan her kimse
az değilmiş
maşallah konuşmuyorsun ama;her şeyden haberın var.
bu şekilde anlatılırsa düşman olmamak imkansız

sana anlatılmaması lazım:19:

yalnız şunu bil...
bunlara sana anlatan her kimse
az değilmiş
maşallah konuşmuyorsun ama;her şeyden haberın var.
bu şekilde anlatılırsa düşman olmamak imkansız

sana anlatılmaması lazım:19:

işte o durumda suç bende ,kaynanaımı sıkıştırıyorum ,anlat kız bişey diyomu filan diye ara ara aklıma geldikçe soruyorum ,o da aman boşver be kızım napıyosa yapıyo diyo ama bi yandan da anlatıyo :1:

sonra kuran bitti ,bebeği hoca hanım kucağında gez

bunu görmemiştim :)))

eltinin 38 yaşında olduğuna emin misin?
bi kemik muayenesiyle yaş tespiti yaptırsaydınız sülalece toplanıp :)))

seni geçtimde,
kayınbiraderin n'apıyo bu kompleks yumağıyla :))

evet bi arkadaşta demiş zaten,
niye sana bunları anlatıyorlarki?

barışmamanız için, aranızın açık kalması için uğraşıyorlar sanki..
onlara da seyirlik mi oluyor anlamadım, sizin çekişmeleriniz..

tavşana kaç, tazıya tut, yapıyor bunları anlatanlar bence..

bence yeteri kadar iyi niyet göstermişsin..
kaf dağının prensesimi canım ne hava bu böyle..
ben olsam ne kendim çağırırım ne kv.ye çağırmasını söylerim

Vala hi Canım Ben Olsam Çağırmam. Neyine çağırcamm öyle bir insanı.

Has yüzüne mi hevesliyim. Canı Cehenneme derimm:47::47::47:

bence davet et.kayınvaliden ya da eşin söylesin.söylemezsen söylemedi olur.gelmezse o gelmesin.gelirse de evini görsün sinirden çatlasın :))bu arada eviniz hayırlı olsun.güle güle oturun...

canim bir aksam esin abisini arasin bize gelin mevlut okutcaz bekleriz angryangelin de selami var cocugu banyo yaptirdi gelemiyo telefona falan yani sen de cagiriyosun sansinlar o da gelirse gelir gelmezse kendisi bilir canim...

Bence çağır, bir zarar yok bunda. Gelir gelmez kendisi bilir, sen en azından "ayıp mı ettim" diye düşünmezsin hiç.

Back
X