• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ben bu kadını ne yapayım ?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar eşim esnaf.
Ve işi dolayı ile milletin evine gidiyor.
Yine gittiği bir yerden evin sahibi kadın buna yapıştı resmen.
Hayır dünyada tek benim Kocam var diyen tiplerden de değilim.

Kadın sürekli arıyor mesaj atıyor.
Ya hadi dersin ki attığı cuma mesajı
Allahin cuma si atsın. Abi niye perşembeye ayrı cumaya ayrı mesaj atıyor bu kadın.

Eşimin yazdığı cevap yok. Bana dediği napiyim müşterim 1000 lira alacağım var onu aldıktan sonra bakarız diyor.
Ha bide bu kadın evinin başka yerini yaaaaa yaptırmazdım ama senin güler yüzüne yaptırıyorum yok sen beni ikna ediyorsun gibi cumleler kurmuş. Eşim anlatıyor bugün aradı bugün şöyle oldu diye.
Hayır yani Kocam yaşında nerdeyse oğlu var askerde.
( nerden mi biliyorum? Hıh muhabbet olsun diye eşime anlatmasindan)

Ama bana gina geldi artık. Hayır böyle şeylere kafayi takacak olsam kafayi yerim. Bayan müşterileri var ama onlar işi bitince bir daha aramıyor bi tek bu böyle. Ve neredeyse 2 aydir boyle ya.
Şimdi agzimi acarimda banlanmak istemitorum .

Ben bu kadına ne yapiyim. Ben akıllı durmam. Şeytan diyor ara kinayeli konuş falan. Çok zorlarsa yaparım. Hatta neler yaparım. Orasi bana kalsin.

Ya bi de bu kadın her esnafa böyle yazıyorsa işi var onun. Azıcık daha ilerlerse valla kadını her yerde rezil ederim. Durmam abi ben.
O DELIYSE BEN AKILLI MIYIM SANKI?

Hayır benim anlamadığım neden cuma mesajı atıyor ki zaten onuda atmaması lazım. Evli barklı adama ne diye mesaj yazılır. Akraba değil, yakın eş dost değil. İlginç.
Hay ağzını yiyim ya :)
Artık ona alistim da ondan. Bilmem ne kadın ya. Azıcık ilerlerse rahat durmam ben

sende eşinin telinden cevap yaz teşekkürler sizinde diye ama eşinden değil senden geldiğini bilsin

Siz esinizin sadakatinden eminseniz bir sey yapmayin. Esinizin sadakatinden emin degilseniz de bir sey yapmayin. Sadakatsiz adamla isinizin olmamasi lazim. Sadik bir adamsa da kadinla ilgilenmeyecektir zaten.

Ay yazıp yazıp siliyorum ya banlanacam diye. Iyi de bu kadar dengesiz rahat olunmaz ki

Iyide liseli miyiz yani "sen benimkine sarkmişsin" diyip kavgaya mi gitceksin? Sac baş yoluşcak misin?
Yoluşcaksan yoluş sormaya gerek yok ama ben kendimi düsüremem bu kadar. Koca adam kendine sahip ciksin bir zahmet. Kocan istemedikten sonra kadin kocani birseye zorlayamaz zaten.

Kadin bu yuzu nerden buluyormus?
Bir de esiniz boyle seyleri neden size anlatiyor? Bak ekmek arasi guzel gidiyorum kadinlar pesimde vuhuuuuuu sekli olmasin?
Ya biz anlatiriz hep böyleyiz. Ama ben cirkeflik yapmadan iki taraf da rahatlamayacak artik

Back
X